Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[106XSI]מנוע לא עובד "עגול"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאוריה אתה מצויין בפועל ספציפית למקרה נכשלתה.

מהיום שה 106 שלי ירדה לכביש(אני יד 1)היא לא עבדה עגול בהילוך סרק, והאמת שאני לא זוכר כבר מה החלפתי (מלבד מה שציינתי).

מניסיון אני יודע שבכמה במקרים בודדים מצאו פיתרון, אבל אצלי המצב נשאר אותו דבר(למרות שהחלפתי הכל במסגרת האחריות).

בהצלחה שלומי

קרא טוב מה עמית כתב היום.

מספיק שזה שהוריד את הרכב מהספינה "טחן" את המנוע הבתול (ותאמין לי , זה קורה) ועשה נזק קטן למנוע - ואתה מקבל את התופעה שתיארת.

אל תצפה ממני להגיד לך מה התקלה שהייתה אצלך דרך הרשת , אבל בטוח שפז'ו לא תכננו מנוע שרועד בסרק.

פורסם

אל תצפה ממני להגיד לך מה התקלה שהייתה אצלך דרך הרשת , אבל בטוח שפז'ו לא תכננו מנוע שרועד בסרק.

בינינו...?

לא הייתי מתפלא :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ועדיין עדיף מנוע רועד בסרק ב106 ... ממנוע יציב בפונטו :).

עמית - מה הצעדים הבאים ?

פירוק הראש והחלפת שסתום ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחי בלי הרבה דיבורים מיר תבעיה היה לי גם רכב זה אתה צריך להחליף שם שתי חיישנים אחד מהם יושב בסעפת של האגזוז ביציאה מהראש מנוע ואחד אחראי על הטורים משהו לא זוכר ורק במוסך מורשה יחליפו לך את זה נ.ב הרבה כסף הם רוצים

• תוכן חדש...