Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אתה מבקש על הפסנתר?

אני מעוניין.

תדבר איתי בפרטי.

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לדעתי תמצא מישהו שישפץ אותו..אולי אין לו ערך אספני, אבל תמיד יש כאלו שאוהבים שיפוץ של חפצים עתיקים..(לך תבין אותם..משוגעים..)

ליאור. :-D

ליאור, אני חושב שהתכוונת לכך שאין לו ערך כספי אספני.

ערך אספני וודאי שיש לו אצל אדם זה או אחר,

ממש כמו לכל שאר "הזבל" שאנו מקדישים לו את מיטב שנותינו.

אותם דברים שאיש מלבדנו לא חושב שיש בהם איזו נשמה . . .

המכוניות, האופנועים, וגם כבדרך אגב, מחזיקי מפתחות, בולים, מטבעות, מצלמות, גפרורים ועוד. . .

ערב טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אם לומר את האמת תמיד חלמתי על חדר שמוקדש למוסיקה בבית - גיטרות, פסנתר, חלילים - כלים מוסיקליים מכל סוג (מוסיקאית חובבת מאוד - אבל מאוהבת בתחום)

פסנתר כנף תמיד היה חלום

חותם ומזדהה לחלוטין! הלוואי, והיה לי מקום- לא הייתי חושב פעמיים! יש לי גיטרה בת יותר מ-60 להערכתי, אני די בטוח, שאין לה ערך כלשהו, מה עוד, שאין לה מייטרים, אבל בשבילי היא שווה הרבה - זיכרון מאבא ז"ל.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כמובן שלא,

אבל יש כמה מועמדים אחרים, שכנראה זה הדבר המענין היחיד שעוד יכול לקרות להם...

כמו זה, למשל...

אני נענה לאתגר!! בעיקר בגלל שאין לי פרינץ 4, אלא רק פרינץ 1000.... נדב, אתה מנדב את שלך לניסוי? :)

P4mg.jpg

NSU Club Israel

פורסם

כתבתי לך בפרטי אתה לא עונה, אני נאלץ דרך כאן.

מהיכן אתה בארץ?

ואם תוכל לשים תמונה שלו?

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
כמובן שלא,

אבל יש כמה מועמדים אחרים, שכנראה זה הדבר המענין היחיד שעוד יכול לקרות להם...

כמו זה, למשל...

נשארה השאלה רק מי ירים את הפסנתר לקומה גבוהה, כי נכון להיום הוא בקומת קרקע...:-D

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם רק היה לי מקום בבית לפסנתר...

זהו שאומי רוצה לעשות מהפסנתר בית..

...אם אתה נענה לאתגר אני תורם פסנתר!

אני נענה לאתגר ,אתה תתרום פסנתר ואני יבנה ממנו בית לאוסף בקבוקים שלי .

אם היית יודע כמה ערמות של עץ יש לי כדי לבנות מהם בית....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...