Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחשמל

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקול בבית שמיועד למחשב, סאב פלוס 4.

הסאב מחובר לחשמל עם שנאי גדול. הבעיה היא שלאחרונה כשאני לוחץ על הכפתור שמפעיל את הסאב הנורת ביקורת לא נדלקת\נדלקת חלש, וגם הסאב לא מתפקד כמובן. מידי פעם הוא כן נדלק אחרי כמה ניסיונות הדלקה כשאני משחק עם המפסק שלו. חשבתי על 2 אפשרויות לבעיה.

1. השנאי

2. המפסק בתוך הסאב, צירפתי תמונה.

רציתי לשאול האם ישנה דרך לבדוק את השנאי האם הוא תקין או לא. זה שנאי שבא עם המערכת רמקולים והוא מותאם להם ספציפי.

ובתמונה שצרפתי רציתי לדעת האם ניתן לקנות מפסק כזה ספציפי כדי שאני אלחים אחד חדש במידה וזה המפסק. אם ידוע למישהו על חנות ספציפית באיזור המרכז שמוכרת כזה מפסק אני אשמח לשם או טלפון.

זה די חשוב כי אני רוצה לתרום את הרמקולים אבל שיהיו תקינים.

2001_0703_014301AA.JPG

2001_0703_014350AA.JPG

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מניסיוני עם מכשירי חשמל אחרים מוזני מתח DC - זה הספק שלא עומד בעומס.

תוכל להעלות תמונה של הספק ה"מיוחד" הזה? אולי אפשר להתאים לשם ספק אחר...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואם הוא יגיע בחינם?

ואם ספק חדש יעלה 10 שקלים, עדיין לא שווה?

תן צילום כללי יותר, שיהיה אפשר להבין על מה מדובר...

פורסם

OK, תקשיב. את הספק אתה יכול לבדוק עם רב מודד ולבדוק האם הוא נותן 12V (עדיין זה לא אומר שהוא תקן)

בדוק את ההלחמות של המתג ואם הם שלמות אתה יכול לבדוק את תקינות המתג עם הצפצוף של הרב מודד הינו המתג סוגר מעגל וע"י כך נוצר קצר שיתן ציפצוף

לדעתי הבעיה אכן בספק כמו שצביקה אמר. ספק כזה יעלה די הרבה (הסטדרטים נוצתנים גג חצי אמפר) ואתה צריך 1.5. מה שכן אם אתה רוצה שזה יעבוד תמצא מחשב זרוק ותקח מממנו את הספק וחבר 12 וולט וגמרת את העסק.

כה עשיתי למערכת הרמקולים של אחי ששוק לו הספק עקב הניסויים שלו בחשמל, אגב אצלי הספק היה 4.5 אמפר וכזה ספק לקנות היה עולה המון כסף כך שספק מחשב היה פתרון זול נהדר ואולטימטיבי.

בהצלחה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

טוב שהקפצתם את ההודעה, לא שמתי לב שהיא עלתה :idea:

בסה"כ ספק 12 וולט פשוט.

אם אתה בטוח שהספק תקול (בדוק מתח כמו שיונתן הציע, רצוי לבדוק בעומס) ואתה רוצה שאנסה להשיג לך אחר במחיר מינימלי - אז בכיף!

פורסם

אני רוצה לנסות קודם להחליף את המתג, נראה לי מוזר שאחרי כמה משחקים במתג פתאום הספק תקין.

לדעתי המתג לא תקין אבל הגישה שם ממש לא נוחה ולא הצלחתי להוציא את המתג, אני אקח את הרמקול לחנות שיתנו לי מתג ושאיזה חבר יחליף לי אותו

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...