Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו חזרתי מהאוטו, הנעתי אותו כדי שמחר אני לא יאחר לצבא.

נכנסתי לאוטו, משכתי צ'וק וסובבתי סטרטר- לא מניע.

אחרי עוד 19 ניסיונות- גם לא מניע.

נמאס לי ופתחתי מכסה מנוע, חיזקתי שם את כל החיבורים, חזרתי לאוטו, לחצתי גז עד הסוף כמה פעמים, סובבתי סטרטר והניע מייד! סגרתי מכסה מנוע ושלום על ישראל.

האם באמת יש חשש שדלק לא מגיע לקרבורטור בגלל משאבת דלק תקולה?

יש לציין כי בניסיון הראשון הראשון המנוע עשה קולות של "כמעט מניע" ואחרי הניסיון הראשון הוא לא עשה שום סמנים עד הלחיצה על הגז.

תודה מראש.

פורסם

אולי כל הבעיה בכלל בגלל מצבר חלש?

כל כך הרבה ניסיונות הנעה בלי נסיעה לא עושים טוב למצבר :roll:

עריכה: יודע מה סטיו - עשה לעצמל טובה. דבר עם המפקד, קח יום חופש וסע לצביקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המצבר דיי חדש, הוחלף בפברואר 2005. (שנפ 58 אמפר) אם המצבר היה דפוק לא היה לי סטרטר בכלל.

עריכה: צביקה פיק, לנסוע לצביקה זו ממש לא בעיה, אבל אני משוכנע ב- 100% שאין שום בעיות בקרבורטור. (תאמין לי אני יודע מה זה בעיות בקרבורטור, עברתי כבר את הגהינום הזה...)

פורסם

הפעם אני מסכים עם סטיו, אין לו שום בעייה עם הקרבורטור, למרות שהוא תמיד מוזמן לביקורת,

כזכור לך צביקה פיק, נגשתי אליו, במפגש מועדון פיאט, ומלבד כבל צוק חלוד ועקום, אנני

מאמין שיש בעיית דלק, אך במידה והבעייה חוזרת , תמיד סטיו מוזמן לבקור, ללא תשלום מצידו!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כאשר עזרה "אונליין, הופכת לויכוח על כבוד ועקרונות, אני מושך את עצמי החוצה.

אשמח לדעת על הפתרון.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...