Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אז ככה, אחת הצוותים אצלי בענף קיבל היום ציוד חדש, בין הציוד היה ראוטר שהגיע בקופסא מרופד ע"י ספוג. צירפתי 2 תמונות של הספוג.

רציתי לשאול, בתור ידע כללי, האם יש אפשרות להשתמש בספוג על מנת לרפד את אחורי הרמקולים שלי, שנמצאים בדלתות הקדמיות? צירפתי איור מאולתר שימחיש למה אני מתכוון. (הקווים האדומים הם הברגים כביכול של הרמקול שמחברים אותו לדלת)

אני מודע לעובדה שאם יהיה שיפור בשמע, הוא לא יהיה יום ולילה כלל וכלל, אבל בכל זאת רציתי לדעת. אולי זה יגרום להתחממות הרמקול?

אני מתכוון לרפד את הקרוסים שלי בעזרת הספוג הזה, הוא עדיף על הניילון פץ פץ שיש לי כרגע.

אף פעם לא ניסיתי לעשות כזה דבר ולכן אני שואל :smile:

תודה רבה מראש לכל העונים והעוזרים,

המשך ערב נעים,

גדעון.

PDRM1770 (600 x 400).jpg

PDRM1772 (600 x 400).jpg

drawing.JPG

!AWDSOME

פורסם

לא יעשה נזק לרמקול

אבל יש מצב שהוא ישפיע על הבאס שהרמקולים אמורים להפיק

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
ערב טוב,

אז ככה, אחת הצוותים אצלי בענף קיבל היום ציוד חדש,מזל טוב, בין הציוד היה ראוטר שהגיע בקופסא מרופד ע"י ספוג. צירפתי 2 תמונות של הספוג.

רציתי לשאול, בתור ידע כללי, האם יש אפשרות להשתמש בספוג על מנת לרפד את אחורי הרמקולים שלי, לרפד את הדפנות של הדלת ולא להצמיד את הריפוד לרמקול. שנמצאים בדלתות הקדמיות? צירפתי איור מאולתר שימחיש למה אני מתכוון. (הקווים האדומים הם הברגים כביכול של הרמקול שמחברים אותו לדלת)

אני מודע לעובדה שאם יהיה שיפור בשמע, הוא לא יהיה יום ולילה כלל וכלל, אבל בכל זאת רציתי לדעת. אולי זה יגרום להתחממות הרמקול? לא זה לא יגרום להתחממות הרמקול, העיקר להשאיר מירווח בין הריפוד לרמקול.

אני מתכוון לרפד את הקרוסים שלי בעזרת הספוג הזה, הוא עדיף על הניילון פץ פץ שיש לי כרגע. בשביל מה לרפד ו/או לעטוף את הקרוסאוברים? מה ההיגיון שעומד מאחורי זה?

אף פעם לא ניסיתי לעשות כזה דבר ולכן אני שואל :smile:

תודה רבה מראש לכל העונים והעוזרים,

המשך ערב נעים,

גדעון.

גדעון, אם הקרוסאוברים שלך אורגינליים הם מגיעים בתוך מארז,בד"כ פלסטיק, יש לקבע את המארז הנ"ל בעזרת ברגים לגוף הרכב ואין צורך לעטוף ו/או לרפד את הקרוסאובר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אתה מתכוון שבמקום שהרמקול יישב ישירות על הפח של הדלת, תהיה שכבת ספוג שקצת תרחיק אותו מהפח ויפסקו ויברציות מעצבנות, או שאתה מתכוון לשים את הספוג בתוך הדלת בכדי ליצור תהודה טובה יותר?אם אתה מתכוון לשים ספוג בתור שכבת בידוד בין הרמקול לפח הדלת - אין למה, ברגע שתסגור את הברגים הספוג יימעך.

הדרך הכי טובה לחבר את הרמקול לדלת היא באמצעות טבעת עץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ערב טוב,

קודם כל, תודה על התגובות :)

שנית,

אין לי בעיה לחבר את הרמקולים אל הדלת. הכוונה שלי היא לחתוך חתיכה בקוטר הרמקול (מעט גדולה יותר), על מנת שייצור מעיין "קערה" שתשב מאחורה הרמקול (בתוך הדלת). זאת הייתה השאלה שלי.

ולגבי הקרוסים, אני לא ממש שש ורץ לקדוח דברים ברכבי :) כרגע הם נמצאים בתוך נייר פץ פץ בתוך הדלת. הם לא רוקדים ומטיילים להם עד כמה שאני יודע, אבל חשבתי שהספוג יקבע אותם יותר, אם אני אעטוף אותם בו.

שוב תודה על העזרה,

גדעון.

!AWDSOME

• תוכן חדש...