Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמ"זים בסופר לאנסר

Tweet
שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים יקרים,

ככל הנראה (בתמונה :smile: ), אחד הבולמי זעזועים ברכבי החזיר נשמתו לבורא. אני מאוד מתלבט אם להחליף 4 או להחליף אותו בלבד...סביר להניח שגם אחיו התאום לסרן, החזיר נשמתו גם, אז אולי להחליף 2 בולמים אחוריים בלבד?

הרכב בכללי הוא סוג של סירה מבחינת בלימת זעזועים, כל בורון בכביש עושה לי מחלת ים. אבל מתרגלים..השאלה היא הבטיחות.

הרכב עבר יותר מ130 אלף קילומטרים לא קלים בכלל. והבעייה היא כרגע כסף. כמה עולה להחליף אחד? אם אפשר לקנות בכלל בולם אחד, אולי זה בא בזוגות? או רק רביעיות..? צריך להחליף גם כריות? לעשות אחרי זה כיוון על הסרן בה מוחלפים הבולמים? זה עסר יקר :smile: ... אני גם לא בראש ללכת לקנות אחד מפירוק - זה יהיה בזבוז כסף סתם. כי גם הוא ילך, אם כבר קונים אז חדשים..הרי אני לא ימצא בפירוקייה קוני אג'סטבל..

בכל מקרה, אשמח לדעת היכן יהיה לי מומלץ לקנות את רביעיית הבולמים החדשה שכנראה אני צריך. תחליפיים כמובן. לא מקוריים

(אם מייצרים בכלל עוד מקוריים..לפי איך שהאוטו הזה נוסע, לא תיכננו אותם בקפידה רבה.. :smile:).

אשמח גם להסברים איזה פעולות אני צריך לנקוט אחרי החלפת בולמים. כיוון סרן, אולי איזון גלגלים?

תודה על תשומת הלב,

אלון.

תמונה000.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלף את 2 בומ"ז הנמצאים על אותו הסרן ולא אחד בלבד. לאחר החלפת הקדמיים יש לבצע כווני מתלה (פרונט).

לפעמים העלות תהיה זולה יותר אם תבצע את כל העבודה במכון לכווני מתלה (פרונט).

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...