Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שזה בחישוב גס 743.6 ק"מ ליום (בתנאי שהרכב 7 שנים על הכביש ועובד ללא חופשים) :roll:

לא קצת נסחפת?

סליחה, טעיתי התכוונתי ל900 אלף או מליון... קרוב למליון... חוץ מזה אבא שלי היה נוסע עליו ממש הרבה אבל ממש... האוטו עבד קשה

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראיתי משאיות בעלות חצי מיליון-800 אלף ואפילו מיליון, לא התרגשתי.

אבל בקשר לנמוך נראה לי שהבחור פה שבר שיא

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=76709

שנת 74

לא ממש שבר שיא.

הנה דוגמה שמוכיחה שלא:

http://autotelegraaf.nl/autokopen/toon/?id=12639329;referer=gaspedaal

ואם הוא יקבל את המחיר שהוא מבקש (510000 ש"ח) הוא בהחלט יעשה רווח נאה מהיבוא של האוטו הנ"ל.

הלינק למעלה היא מהיקרות יותר שניתן לקנות.

הנה אחת קצת פחות שמורה, אבל עדיין "רק" עם 120K ק"מ ב 20000 יורו:

http://www.autotrader.nl/auto/kopen/Rolls-royce/CORNICHE/96180348/fotos.htm?sortering=PRIJS_OPLOPEND&merken=Rolls-Royce&vanPrijs=100&vanBouwjaar=1900&totBouwjaar=1980&postcode=5685&dealerTypes=AUTOBEDRIJF&dealerTypes=BOVAG_ABA&dealerTypes=BOVAG_NDA&dealerTypes=MERKDEALER&dealerTypes=PARTICULIER&paginaNummer=2&total=28&pos=11&fotoIndex=0

הרולסים ה"רגילים" מאותה תקופה - לא הקורניש - נמכרים גם בפחות מ 10000 יורו עם נתונים דומים:

http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=byhxskwzfdb2

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

למען האמת אני מכיר 3 מכוניות שהשאירו אותי פעור פה

הראשונה סקודה אוקטביה 03, של חבר אבא שלו יד ראשונה עליה ( לא מונית לא ליסינג כלום!) 480 אלף קילומטר ( בהתחשב בעובדה שהוא עובד 2 מטר מהבית זה מוזר קצת אבל הבן אדם לא מפסיק לטייל, יש לציין שלא נעשה שיפוץ לא לגיר ולא למנוע לעולם מוזר :) )

אוטובוס של המועצה פה באזור שעומד על 700 אלף קילומטר

ועוד אוטובוס שמראה 10,000 קילומטר ( של אגד, הסתבר שהוא סיים את המיליון אז התחיל מחדש, לא רע לאוטובוס בן 12 )

פורסם

רק 450K, אבל על מיצובישי צאמפ שאותה אנשים הספידו עוד ביום יציאתה מהמפעל.

עברה שיפוץ גיר בתחילת דרכה, עקב בעיות עוד בתקופת האחריות.

הייתה במשפחה בשנים 1993-2008.

אכלה הרבה שמן ב150K האחרונים, אבל לא זכורה לי אפילו פעם אחת בה הרכב נתקע באמצע הדרך.

יחסית למרחק שהיא עברה, כמות התקלות הייתה מזערית(יחסית ל 206 שהייתה ברשותי).

הכל כנראה תלוי בצורת הנהיגה והטיפול ברכב(אבא נהג מאוד זהיר ורגוע).

פורסם

לפני כמה ימים נסעתי במונית מרצדס, הקילומטרז' על 994 אלף היה...

הנהג מספר שיש לו חבר בתחנה עם מיליון ומאתיים אלף... לא ייאמן

המכונית מודל 96 אני חושב

ועוד משאית וולוו חדשה מודל 2006 350 אלף קילומטר (כל יום מהצפון לירושלים וים המלח לפעמים ב"ש)

פורסם

טויוטה צבאית שעברה 200,000 ק"מ בשנתיים

פורד פוקוס שעברה 195,000 ק"מ בקצת יותר מ3 שנים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סה"כ יש לי רישיון נהיגה כ3 שנים:

יונדאי אלנטרה 07 -90 אלף ק"מ רק שלי

מאזדה 3-שנסעתי עליה בחצי שנה כ25 אלף.

בסה"כ 120 אלף ק"מ ב3 שנים.

פורסם

פעם היה מסיע אותי לבית ספר אוטובוס והיה לו מיליון קילומטר, האוטובוס היה ממש ישן, אלה עם החלונות הגדולים. וראיתתי הרבה רכבים עם 250,000 וגם עם חצי מיליון.

פורסם

אמממ

דבר ראשון ביואיק להסברה של חבר אוטו שנראה כמו מחסן ומרגיש כמו ספינה עם מליון תקלות ואלוהים יודע איך הוא עוד מניע עם 600 אלף

דבר שני פוקוס 2007 שננהגה בצורה הכי לא עדינה בעולם וסחבה 215 אלף ק"מ עד שמתה...אצל מישהי מהמשפחה רכב בשירות הממשלה

פורסם

מה ההתלהבות מחצי מיליון ק"מ ?

במתנ"א שאני מתנדב יש אוקטביה , שאמנם שוטרי הקבע כבר לא עולים עליה ומשאירים אותה רק לזקנים שלא אכפת להם,(ולכן היא עומדת ימים רבים ללא שימוש ,כי יש גם מתנדבים שמעדיפים פסאט/ B4 /3/ג'טה/פוקוס) שמתקרבת לחצי מיליון והיא בסך הכל בת 5.נוסעת מצוין (ויש לקחת בחשבון שניידת עומדת תמיד עם מנוע עובד בסרק,לא כמו כל רכב אחר שהק"מ מבטאים את כל שעות פעולת המנוע ) מכוערת ובלויה מאד בפנים. מי שייקנה אותה בפרוטות יעשה עסק טוב.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

גם לי לא יצא לנהוג במכונית עם קילומטרז' גבוה אך נתקלתי גם אני במודעה של פולקסווגן פולו קלאסיק עם 3,000,000 ק"מ!!!!!!!!!!

פורסם
אם אני לא טועה משהו כמו 22K ק"מ לשנה....

אני עושה בערך 6K ק"מ בחודש....

וואו , 8 שנים לאחר מכן ויש לי בחניה רכב עם למעלה מחצי מיליון מייל על השעון ומנוע שלא נפתח מעולם.

הקטע ההזוי הוא שכבר למעלה מ200K מייל שהרכב סובל מהזנחה פושעת.

haters will hate

• תוכן חדש...