Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בבחירת רכב ריאשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נימני לפי דעתי על תשנה בה כלום לא ספויילרים לא חצאיות לא גבות לא הנמכות לא כלום !

תשאיר אותה מקורית כמו שהיא באיחוד כשהמקור כזה יפה..

לדעתי המכונית הזאת קלאסית אמיתית וצריכה להשאר מקורית כמה שיותר .

יוגב

bmw_e30_325i_cabriolet_1986_01.jpg

פורסם
נימני לפי דעתי על תשנה בה כלום לא ספויילרים לא חצאיות לא גבות לא הנמכות לא כלום !

תשאיר אותה מקורית כמו שהיא באיחוד כשהמקור כזה יפה..

לדעתי המכונית הזאת קלאסית אמיתית וצריכה להשאר מקורית כמה שיותר .

יוגב

ספויילרים ? גבות ? השתגעת? :shock:

לא התכוונתי ל"שיפורים" מהסוג הזה, התכוונתי לדברים יותר סולידיים ודברים יותר קטנים שבצירוף שלהם נותנים מראה נקי ויפה לאוטו.

סתם לדוגמא הפלסטיק הכתום של המנורות איתות והמנורות מקדימה, אני ישתדל למצוא תחליף שקוף להם.

או סתם לדוגמא חוות דעת אם כדאי בצביעה לצבוע גם את הידיות בלבן ואת החצאיות השחורות של האוטו, ואת הקצה השחור של הטמבון בלמטה שלו.

דברים מהסוג הזה.

פורסם

אה דברים קטנים כאלה זה לפי דעתי בסדר ונחמד לעשות.

פשוט חשבתי שאתה בראש להפוך את הרכב למשהו יותר "מודרני" או לפי שפת הפורום: ערס מוביל .

יוגב

פורסם

אל תשנה שום דבר ברכב יש לך ביד פשוט פנינה אני בטוח שאין בארץ שום E30 קבריולט במצב הזה פשוט אין זה דבר נדיר ביותר.

לדעתי תעשה לה צביעה חדשה ואיכותית אם הצבע באמת דהה וחוץ מזה כלום נדה סע תהנה(ותיזהר) רכב מדהים.

לא הייתי קונה שום TT ושום נעליים הייתי נישאר עם הרכב הזה עד שיגמר הדלק בעולם(לא נשאר המון זמן).

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לא רק איך להנות יותר מהרכב, אלא איך לצאת מהמצבים שאתה נקלע עליהם בעקבות ההנאות!

במיוחד עם הבימר.

במיוחד מצבים של כמו של היגויי יתר אחרי שלקחת פניה רחבה ומהירה מדי בניסיון לברוח מערס שמנסה להציע לך לשפר את האותו בלדים כחולים, נאונים ירוקים, נוצות אדומות, וספויילר של F-16

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לפי דעתי, אין על אוטו במרכב קבריולט. לגבי הטיטי - אם מדובר בקבריולט למרות שלא נראה לי כי במחיר שאתה אמרת נדמה לי שזו רק טיטי קופה, אז כמובן שתלך על הבמוו מכיון שהיא קבריולט וזה באמת מהנה ונדיר.

אל תתבעס אם האוטו משנת 88, הוא קלאסה אמיתית...

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

וואלה כמו שכולם אמרו תישאר עם הבימר, תשקיע מעט באוטו ותהנה ממנו שנים רבות, אני מבין את הדילמה לגבי הTT אתה בחור צעיר ולTT יש חתיכת פוזה אמנם לא לטעמי אבל בכללית העיצוב עגלגל וחביב ומושך את העין...

הE30 היא הסדרה 3 האולטימטיבית וכמו שאמרו לך כדאי ששתאר איתה, זה מה שאני אישית הייתי עושה.

אתה רוצה שהרכב יראה טוב ואני חושב שג'אנט בורבט יושב על הבימר הישנה הכי טוב בעולם, אפשרות נוספת היא לשים כוורת עם אופסט גדול, הנמכה של המרכב וג'אנט מתאים והרכב נראה הרבה יותר קרבי.

תראה את ההבדל בתמונות, סטנדרטית מול אחת מומכת עם כוורת BBS

082.jpg

083.jpg

044.jpg

haters will hate

פורסם

תודה לכולכם.

למישהו יש המלצות למקום איכותי לצבוע את האוטו ?

וחוץ מזה אני לא מבין גדול בצביעה, האם זה לא מומלץ לצבוע את הרכב בצבע שהוא לא המקורי שלו ?

וגם אם מישהו מכיר מקום שמוכר ג'אנטים בסגנון שבתמונה שבנצי העלה ?

וכמה פחות או יותר רביעייה כזו אמורה לעלות ?

פורסם

אם אין פיצוצים בצבע ואין שריטות ומכות אני בטוח שווקס טוב יחזיר את המראה הרענן לאוטו הלבן שלך. בנוגע לג'אנטים אני ממליץ שתלך לצמיגי קריסטו בשד' ירושליים ביפו, הם יכולים להזמין לך מה שתרצה והם לא טוחנים במחיר במיוחד אם יש לך ב.מ.וו ודיבור שזורם :), ת'אמת אני אומר שתלך אליהם כי לפני מספר חודשים עוד היה להם סט חדש של בורבט מהמם בקופסא, 4 ברגים בדיוק מה שאתה צריך. אם תצטרך עזרה במשהו אתה מוזמן לפנות בה"פ, אשמח אם תעלה תמונות עדכניות של הרכב, אוכל לעזור הרבה יותר אם אדע מה בדיוק המצב של האוטו.

haters will hate

פורסם

אין מכות או פיצוצים בצבע אבל ישנן כמה שריטות מעצבנות.

לכן אני חושב שאם כבר נעשה משהו נעשה אותו עד הסוף ונילך על צבע חדש.

לגבי הג'אנטים, אתה יכול בבקשה להעלות תמונה להמחשה של הג'נטים שאתה מדבר עליהם ?

תודה על העזרה.

ואני יעלה תמונות בהקדם כי הרכב לא נימצא בבית כרגע.

יום יומיים אני יעלה תמונות.

פורסם

אם מצב הצבע הוא טוב ויש רק כמה סריטות לא רציניות חבל לך לצבוע ולבזבז כסף.

סריטות תמיד יהיו אם זה בגלל איזה אידיוטית ששרטה לך את האוטו ברוורס, או איזה קנאי מסריח עם צרור מפתחות ביד או כישורי הנהיגה הלא ממש מזהירים שלך כנהג חדש(אני צוחק), סריטות תמיד יהיו ותמיד יגיעו חבל בשביל זה להשקיע בצביעה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...