Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמיר פרץ - הבושה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שאני מחבב את עמיר פרץ, אבל אסור לשכוח שהוא הגיע לאן שהגיע מכלום, ומגיע לו כל הכבוד על כך.

לגבי האנגלית - עד היום לא שמעתי את שיראק או פוטין מדברים אנגלית, מדובר בסתם שמחה לאיד.

מה שכן בזמן האחרון התחלתי לראות חדשות ולקרוא עיתונים רק בגלל הבן-אדם הזה... הוא מצחיק בטירוף.

No worries 8)

פורסם

תהיתי מתי יפתחו תרד על זה, לא ייאמן, סבתי בת ה70 יודעת יותר טוב אנגלית ממנו. אני לא הבנתי על מה כל המהומה עד שראיתי בעצמי. אני ראיתי רק ביום שלישי אצל עמנואל רוזן ויש לציין שעמיר זכה במצעד האיוולת של עמנואל ניצחון סוחף.

עם כל הכבוד לעמיר שאכפת לו מהעניים, הוא דו פרצופי, ושרלטן לא קטן, זה נכון שפרס הפסיד אבל מה עם כל המתפקדים של עמיר. בקיצור רוח וצלצולים, לדעתי אם יהיה ראש ממשלה זה יהיה רע, קודם כל שיקח כמה קורסים אצל קידום או אנקורי.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הוא כבר נחסם אצלנו בפורום בעבר. (שיפר אונו 1.4 עם אגזוז וחלונות שחורים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה לעשות שהמדינה שלנו מטומטמת. אם במקום נשיא נורמלי יש לנו את קצב, אם במקום שר חוץ נורמלי היו לנו את דוד לוי ואת סילבן שלום, לא שאני תומך בדעותיו של שמעון פרס (אני רחוק מאוד מאוד מכך) אבל שר חוץ וראש ממשלה אמורים להיות אנשים אינטיליגנטים וחכמים, ולא מטומטמים חסרי השכלה כמו עמיר פרץ ודויד לוי (שבכלל היה בנאי :? ). כנ"ל לגבי ראש מפלגת העבודה, למרות שאני רחוק מתמיכה במפלגת העבודה מאוד חרה לי שהטימטום והכלומניקיות ניצחו.

לא שאני מחבב את עמיר פרץ, אבל אסור לשכוח שהוא הגיע לאן שהגיע מכלום, ומגיע לו כל הכבוד על כך.
הגיע לאן? להיות ראש מפלגת העבודה? גם פנינה רוזנבלום חברת כנסת והיא הגיעה לאן שהגיעה מכלום, זה אומר משהו?

לגבי האנגלית - עד היום לא שמעתי את שיראק או פוטין מדברים אנגלית, מדובר בסתם שמחה לאיד.
לגבי פוטין אתה טועה, לא רק שהוא מדבר אנגלית, הוא מדבר גם בגרמנית כמו שפרץ היה רוצה לדבר בעברית, ובכל מקרה הוא "קצת" יותר אדם משכיל יותר מעמיר פרץ. בנוגע לשיראק לא יודע.

אלו היו 60 שניות עם פליקס עצבני.

ROOONEEYY

פורסם
ידוע,כבר חצי מדינה צחקה על זה. לדעתי סתם עושים לו אבל. אז הוא לא יודע אנגלית טוב, SO WHAT?

SO WHAT?!

אם היית מתעניין קצת יותר, היית יודע שמימננו לו 40 אלף שקל ללימוד אנגלית.

כן כן, אני ואתה שילמנו לו שילמד אנגלית.

לפי הסרטון אני יכול לומר לך בוודאות שהוא לא הכין שיעורי בית והבריז הרבה מהשיעורים.

172

פורסם

איזה בושה לשמוע אותו מדבר אנגלית. עדיף שהיה עולה ומדבר בערבית או משהו לפחות לא היה מי שיתקן אותו.

to finish first first you have to finish

פורסם

שיממנו, אם הוא יצליח לשנות משהו במדינה, ה40 אלף האלה יחזרו אלינו בשניה.

גם ככה הכסף שלנו הולך על אויר אז לפחות שמישהו ירוויח מזה.(היום בידיוק הראו בחדשות שיש אוטובוס שנוסע על ריק בשביל להסיע חברי כנסת או משהו כזה)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני חושב שהוא צריך לקחת מתורגמן וזהו.

יצא לי לעבוד בפריימריס ולראות אותו מקרוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הוא דווקא מבטא אנגלית בצורה נסבלת +, אבל השטף הוא של ילד בכיתה ד'

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ידוע,כבר חצי מדינה צחקה על זה. לדעתי סתם עושים לו אבל. אז הוא לא יודע אנגלית טוב, SO WHAT?

אבל יעשו לו כשהוא ימות , אבל כשמישהו שלא יודע עברית (שפת האם כמדומני ,לא ?) צוחק על מישהו שלא יודע אנגלית (לא שפת האם) - זה כבר עוול.

הגיע לאן? להיות ראש מפלגת העבודה? גם פנינה רוזנבלום חברת כנסת והיא הגיעה לאן שהגיעה מכלום, זה אומר משהו?

שמישהו יודיע לפנינה להגיע אל המשכן ביום א'...:roll:

פורסם
הוא דווקא מבטא אנגלית בצורה נסבלת +, אבל השטף הוא של ילד בכיתה ד'
אני דיי בטוח שהנאום שלו היה כתוב בעברית אנגלית. לדוגמא: "איי אמ שיור דאט דיס איבנינג מרקס דה אימפורטנס"....

שלד

• תוכן חדש...