Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריפוד גג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ריפוד הגג במכונית שלי נהרס לחלוטין ומעל לראשי תלויים אניצי פשתן חומים המחוברים בצורה מפוקפקת זו או אחרת לגג. ברצוני להתקין ריפוד חדש.

האם אפשר לעשות זאת אצל רפד רגיל?

ואם כן, כמה פרוייקט כזה אמור לעלות?

פורסם

כן, ניתן.

איפה?

ברחוב המקביל ל"סלמה" בת"א באזור של שדרות ירושליים.... הרחוב המקביל הוא צפונית לסלמה.

יש שם רפד בפינה של הרחוב. אם אתה רוצה הסבר יותר מדויק או לא הבנת את ההסבר שלי, צור קשר בפרטי.

רותם

------------------------

VR6 1997+ superchip

פורסם
שלום.

ריפוד הגג במכונית שלי נהרס לחלוטין ומעל לראשי תלויים אניצי פשתן חומים המחוברים בצורה מפוקפקת זו או אחרת לגג. ברצוני להתקין ריפוד חדש.

עד 100 שח - חומרים בלבד

(לבד וליטר דבק מגע).

מפרקים את הידיות אחיזה, תאורת תא נוסעים, מגיני שמש קדמיים, מראה (רק אם היא תלויה על הגג...) וכל הפלסטיקים מסביב לגג.

לאחר מכן מושכים את הגג ומוציאים אותו מהרכב.

מורחים דבק מגע על הגג ועל צידו האחד של הלבד, מחכים כמה דקות - ואז מתחילים להדביק ל-א-ט ל-א-ט מבלי שישארו בועות אויר בפנים. לאחר מכן עושים מחדש את החורים שנסתמו ע"י הלבד (בעזרת חיתוך קל עם סכין יפנית) ומרכיבים בחזרה.

התוצאה ? מעולה. עשיתי את זה על DL82 שהיתה לי ועל עוד DL84 נוספת, יצא פנטסטי ב-2 המקרים.

בעתיד, אם אעשה זאת שוב, אדאג לצלם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שלום.

עד 100 שח - חומרים בלבד

(לבד וליטר דבק מגע).

מפרקים את הידיות אחיזה, תאורת תא נוסעים, מגיני שמש קדמיים, מראה (רק אם היא תלויה על הגג...) וכל הפלסטיקים מסביב לגג.

מורחים דבק מגע על הגג ועל צידו האחד של הלבד, מחכים כמה דקות - ואז מתחילים להדביק ל-א-ט ל-א-ט מבלי שישארו בועות אויר בפנים. לאחר מכן עושים מחדש את החורים שנסתמו ע"י הלבד (בעזרת חיתוך קל עם סכין יפנית) ומרכיבים בחזרה.

התוצאה ? מעולה. עשיתי את זה על DL82 שהיתה לי ועל עוד DL84 נוספת, יצא פנטסטי ב-2 המקרים.

איציק

איך מוציאים את הגג מהאוטו ?

יש צורך להוציא את החלון האחורי ולהוציא את הגג משם?

פורסם
שלום.

עד 100 שח - חומרים בלבד

(לבד וליטר דבק מגע).

איציק

איך מוציאים את הגג מהאוטו ?

יש צורך להוציא את החלון האחורי ולהוציא את הגג משם?

הגג הוא חומר פלסטי-גמיש משהו, אפשר להוציא אותו דרך אחת הדלתות, אין צורך לפרק שמשות...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...