Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שני רמקולים של פיוניר 350w שמחוברים למגבר ומשום מה לא שומעים את הרמקולים חזק.

ניסיתי להגביר מהמגבר ועדין לא שומעים בצורה חזקה.

מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה?

תודה.

פורסם

מצטרף לשאלה! י לי אותה בעיה עם אותם הרמקולים בדיוק!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תראה דבר ראשון אלו רמקולים של פיוניר מהדגמים הפחות טובים שלהם

ככה שאל תצפה להרבה מהם...

דבר שני איזה מגבר מדובר?

וגם לא נראלי שהרמקולים הנ"ל יכולים להיות כל כך חזקים

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

פורסם

אם לא שומעים את התדרים הנמוכים........תנסה להחליף "-" ו ה"+" רק באחד הרמקולים .

הבעייה נקראת פאזה הפוכה ותוכל לקרוא עלייה בFAQ המצורף למעלה או תעשה חיפוש

פורסם

מצתרף תנסה להחליף בין ה(+) ל- (-) כנראה שזאת הבעיה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עדין לא בדקתי את זה, אבל נראה לי שאתה צודק תמיר הקרוס באמת נמצא על HPF , אבל קראתי באיזה תר'ד שסאב צריך להיות על LPF ורמקולים על HPF.

פורסם

מצטרף לנושא,

יש לי רמקולים של PIONEER 330WATT הם מחוברים למגבר והם על HPF, והסאב על LPF, ככה זה אצלי מאז ומעולם.

זה לא נכון לעשות ככה? הרי הסאב אמור לתת בעיקר אם לא את כל הבאסים, והרמקולים את השאר או שאני טועה?

"And Justice For All..."

פורסם

בחורים... זה לא פשוט להסביר מה חייב ליהיות ו מה לא, תנסו לשחק אם זה, תהפכו מHPF לFLAT תיראו מה זה נותן ו תבינו לבד מה זה ו איך זה צריך ליהיות! כשה מדברים על פילטרים HPF ו כו' אז מתייחסים בעיקר על במה קדמית, זאת אומרת על רמקולים קומפוננט קידמיים ו לא על אובליים מאחורה כי אם יש לכם קונפוננט ברמה בינונית+ ו סאב נורמלי מכוון טוב אז אתם לא צריכים את ה" 330WATT" מאחורה זה לא כל כך אולך ביחד (סאב ו 6*9).

פורסם

Metaleon, יש לי את אותם רמקולים מחוברים למגבר דרך היי פאס, וסאב משלים את התדרים מלמטה.

לדעתי השילוב הזה נשמע הכי טוב, כיון שרמקולים אלה לא הכי חזקים ולא כדאי לתת להם לנגן הרבה באסים כי הם מתחילים להעוות מהר יחסית .

כמו שאמרו כבר תנסה לשחק בכיוונים ותשאיר את מה שאהבת.

:-P

פורסם

לדעתי הבעייה שלך כמו שמתלוננים בד"כ

הרבה מוסכניקים: "אי אפשר לפתור את התקלה כי הלקוח לא מתאר את הבעייה נכון"

אז בוא וניגש לשורש העניין, מה זאת אומרת לא נשמעים חזק,

יחסית למשהו שאתה רגיל קודם? יחסית לרמקולים הקדמיים? יחסית לסאב?

האם כשאתה מכבה את הרמקולם הקדמיים ואת הסאב אתה שומע טוב?

האם יכול להיות שהקרוס במגבר בערוץ שחותך את האובאליים מכוון דווקא על LP, ולא על HP? ואז יהיו

לך באסים טובים מהרמקולים אבל כמעט ולא יהיה צלילים? (במקרה של קרוס LP חתוך גבוה, נגיד 250HZ,

וSLOPE של 6DB הרמקול ישמע כאילו הוא מנגן מאוד חלש צלילים גבוהים מ250HZ...)

איזה רכיבים בדיוק (דגמים) יש לך במערכת ומה מגביר את מה.

Race Smart

• תוכן חדש...