Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דה שבו בנסיעת שטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחג השני של סוכות (יום לאחר שחלקנו חזר מאירוע האספנות בסחנה) יצאנו לשלושה ימים מדבריים לחלוטין שכללו את מעלה אברהם (המכתש הגדול), נחל אמציהו (ערבה) ומעלה עקרבים (בין לבין)

קצת רשמים מטיול השטח של מועדון הדה שבו הישראלי

בתמונות ובקישור המצורף

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=641493&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0

de01.JPG

de02.JPG

de03.jpg

de04.JPG

de05.JPG

de06.JPG

פורסם

כל הכבוד על האומץ בעיקר..

קצת חבל על המכוניות הנדירות האלו, נסיעה בתנאים כאלו גורמת נזק לצמיגים, קפיצים ובולמי זעזועים.

פורסם

אז מה ? שיעטפו אותן בניילון נצמד ולא ייסעו איתן בחיים ?

זה כיף, המכוניות בנויות לזה (לדה שבו יש יכולת שטח על הכיפאק), ואני חושב שהאוטו, גם האספנות, מיועד שנהנה ממנו ולא שהוא יהנה מאיתנו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מדהים !!!

כל הכבוד, נראה ממש כיף

פעם שאני אהיה גדול, אני אקנה לי דה-שבו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש הבדל בין נילון נצמד, לבין נסיעת שטח מפרכת, לדעתי נסיעות השטח האלה מוגזמות...

אז מה ? שיעטפו אותן בניילון נצמד ולא ייסעו איתן בחיים ?

זה כיף, המכוניות בנויות לזה (לדה שבו יש יכולת שטח על הכיפאק), ואני חושב שהאוטו, גם האספנות, מיועד שנהנה ממנו ולא שהוא יהנה מאיתנו.

NSU Club Israel

פורסם

לא יאמן,כאלו רכבים וכזה שטח. 8-)

קבלו ח"ח.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

חברה מספיק עם הביקורת.

מי שרוצה מטייל

מי שרוצה עוטף בצמר גפן.

מדינה חופשית.

ובעיקר מספיק עם השטות של "חבל על הרכב"..

הדה שבו הצהובה שייכת לי, ובשנה האחרונה טיילה ה-מ-ו-ן בשטח, וללא שום תקלה.

לא מתחרעים, לא משתוללים.

נהיגה איטית וזהירה, סידור של אבנים והנחייה של מכוון - והברווזה עוברת נהדר בכל מקום.

ולא פחות כיף - הפרצופים של כל הג'יפאים שנתקלים בנו בדרך... :-)

• תוכן חדש...