Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכל שנה אנו צריכים להעביר את רכבנו טסט, השנה לא לקחתי סיכונים ונסעתי בשבוע שעבר למוסך לבדיקה ויישור קו לפני טסט.

שולמה האגרה, ברכב הוחלפו 2 ציריות, עשיתי טיפול עשרת אלפים, שיפוץ קרבורטור ומערכת הבלמים עברה בדיקה בהצלחה וניתן אישור לטסט.

היום נסעתי להעביר את האוטו שלי טסט במכון בראשון לציון, את האמת הייתי קצת לחוץ שהרכב לא יעבור טסט בגלל כל מיני מערכות שאולי אני לא מכיר ברכב, ובגלל כל מיני דברים קטנים שיכולים לגרור אותי ממקום למקום.

הגעתי למכון, המערכות נבדקו. הברקסים, בדיקת עשן, מערכת ההיגוי, אורות\ווינקרים ועוד כמה דברים שאופייניים לבדיקת רכב. כל הבדיקות עברו בהצלחה והבוחנים אפילו שיבחו אותי על זה שהרכב כ"כ שמור, הכל עבר נקי חוץ מכיוון האור בפנס הימני קדמי וזה הכל (איציק אם אתה זוכר הייתי מודאג לגבי החלפת הפנס, אך זה עבר כיוון וזה הכל).

הטסטים לא כ"כ מפחידים כמו שהם נשמעים, אם המערכות שהזכרתי תקינות אין סיבה שהרכב לא יעבור טסט.

אחרי שהשקעתי כ"כ הרבה כסף על האוטו (מעל 2000 ש"ח אם מוסיפים את האגרה של הטסט לחישוב) אני בטח לא אקבל את כספי בחזרה. מה שכן בכל מקרה יש לי רכב שנוסע (ובולם) כמו שצריך ובאופן חלק.

נראה לי (שאולי גם מברירת מחדל) שאני אשאר עם הרכב עוד חודשיים שלוש, אהנה קצת מהכסף שבזבזתי על האוטו, אחסוך עוד כמה משכורות, ואז אשקיע ברכב רציני יותר. רציתי מאוד להחליף אפילו עכשיו רכב, אבל אני לא טיפש. את ההשקעה שלי אני לא אקבל במלואה וחבל שמישהו אחר יהנה מהרכב. השלט ישאר, אם מישהו ירצה לקנות ממני את הרכב במחיר שאני מעוניין בו. אדרבא. אבל להתפשר על המחיר אני לא מוכן. אני באמת מקווה שמישהו יציע לי מחיר רציני על האוטו וידע על מה הוא הולך, ולא כמו כל החאפרים האלה ש"מוכנים" לתת במזומן (!!!! , אז איך?) שליש מהמחיר של הרכב.

מה שטוב שעכשיו אני לא ממהר, אף אחד לא רץ אחרי, יש לי רכב מושקע ויש לי זמן להנות ממנו.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי נשבע לך אם לא היית נולד היו צריכים להמציא אותך.

לא יודע מה איתכם ,בבחירות הבאות אני יודע מה אני אשים בקלפי- מק'יוסי. :-P

פורסם

עכשיו עוד פעם יפתח שירשור:

הגרב אדידס שלי עברה טיפול, שלחתי אותה אל חייט, שם לי שכבה נוספת של פלומה עליה,

הוציא את השוונצים שלא מוקמו טוב, החליף לי גומי והפך לי אותה לגרב חדשה!

עכשיו הייתי צריך ללכת למכון התקנים עם הגרב כדי שיבדקו לי אם ספיגת הזיעה של הגרב מספקת ועומדת בתקנים האירופאים שחלים גם בארץ, הבוחנים שיבחו אותי על גרב שמורה ,נטולת זיעה וריחות!

הטסטים לא כ"כ מפחידים כמו שהם נשמעים, אם המערכות שהזכרתי תקינות אין סיבה שהגרב לא תעבור טסט, כדאי גם להביא את הגרב נקיה ועם ריח טוב, יש סיכוי טוב יותר לעבור.

אחרי שהשקעתי כ"כ הרבה כסף על הגרב (מעל 20 שקלים חדשים אם מוסיפים את האגרה של הטסט לחישוב) אני בטח לא אקבל את כספי בחזרה. מה שכן בכל מקרה יש לי גרב שסופגת זיעה (ונוחה) כמו שצריך ובאופן חלק ונעים למגע.

נראה לי (שאולי גם מברירת מחדל) שאני אשאר עם הגרב עוד חודשיים שלוש, אהנה קצת מהכסף שבזבזתי עליה, אחסוך עוד כמה משכורות, ואז אשקיע בגרב רצינית יותר. רציתי מאוד להחליף אפילו עכשיו את הגרב, אבל אני לא טיפש. את ההשקעה שלי אני לא אקבל במלואה וחבל שמישהו אחר יהנה מהגרב. הסנדל ישאר, אם מישהו ירצה לקנות ממני את הגרב במחיר שאני מעוניין בו. אדרבא. אבל להתפשר על המחיר אני לא מוכן. אני באמת מקווה שמישהו יציע לי מחיר רציני על הגרב וידע על מה הוא הולך, ולא כמו כל החאפרים האלה ש"מוכנים" לתת במזומן, מה הם חושבים יש לי, שלי זה גרב על רמה,שליש מהמחיר של הגרב אני לא מוכן.

מה שטוב שעכשיו אני לא ממהר, אף אחד לא רץ אחרי, יש לי גרב מושקעת שאני אוכל לרוץ אחרי אחרים איתה!

:lol:

אתה יודע שהכל בצחוק יוסקל'ה.

מי שלא יודע זה בעקבות השירשור של אורן...

בכל מקרה בהצלחה עם כל מה שתחליט!

פורסם

יוסי

החתימה זה אתה עשית או שאחד המנהלים עושה ממך צחוק ?

ואני מצטט אותה למקרה שתמחק:

אולי. בעצם לא בטוח. אה, כן , אבל לא עכשיו.

אתם יודעים מה ? שבוע הבא. אבל ללא ספק.

רגע , אני חושב שוב.

לא יודע. שווה למכור ?

נראה לי שנחכה קצת. או שאני אבקש 5 מעל המחירון. כמו ראלי.

לא , החלטתי סופית. לא מוכר.

גם לא בשביל 2000 מעל.

רגע.

שים מזומן וקח האוטו.

אתה יודע מה ? הולכים לבדיקה.

בעצם עזוב , עוד לא החלטתי.

אז תקשיב:

תבקש על האוטו מחירון, גמיש, מי שיבוא, יראה, יתלהב, תסתדר איתו, אבל לא להסחף...

אל תסנן קונים לעולם...

מנסיון, תמיד אחרי טסט יותר קל להפתר מרכב, בדיוק כמוך, יש עוד המון שנרתעים מטסט, ואני יכול להגיד רק דבר אחד: קשקוש.

את הג'אסטי שלי העפתי יומיים אחרי הטסט, הראשון שבא לראות, לקח.

לפני הטסט, אנשים רצו לתת 7 אלף, אני לא מפגר, שילמתי את הטסט, לא השקעתי גרוש מעבר לאגרה, ומכרתי ב10.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני דווקא הבנתי את המטרה של השרשור.

הרכב אחרי טסט , יש בו שתי ציריות חדשות , אחרי טיפול 10K , שיפוץ קרבורטור ומערכת בלמים , כל המכלולים 100% , הבוחנים מהללים את הרכב , טסטים זה לא דבר מפחיד כשיש לך רכב בונבון.

הרכב לא למכירה , אבל השלט ישאר כדי להתגרות בכם שתזילו ריר.

אם יש למישהו הצעה טובה , אז אני כאן...

בקיצר אני ממש ממש ממש ממש ממש לא לחוץ למכור.

מישהו?..:shock2:

GOT סחוג?

פורסם
אף אחד לא רץ אחרי
מה שנכון נכון. :wink:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מנסיון, תמיד אחרי טסט יותר קל להפתר מרכב, בדיוק כמוך, יש עוד המון שנרתעים מטסט, ואני יכול להגיד רק דבר אחד: קשקוש.

את הג'אסטי שלי העפתי יומיים אחרי הטסט, הראשון שבא לראות, לקח.

לפני הטסט, אנשים רצו לתת 7 אלף, אני לא מפגר, שילמתי את הטסט, לא השקעתי גרוש מעבר לאגרה, ומכרתי ב10.

זה מה שאני אומר, שאחרי ההשקעה שלי, אם לפני הטסט הייתי מוכן למכור ב8 אלף כי לרכב אין טסט אז הייתי עושה את זה. אבל היום אחרי כל ההשקעה המחיר הזה לא ריאלי. ילדים בני 17 שמעלים הודעה "יוסי אתה לא החלטי" לא יגרמו לי לעשות טעות באלפי שקלים ושאיזה חאפר יהנה מהכסף שלי. אני רק אומר שהשלט למכירה יישאר והמחיר יעמוד על 11 אלף ש"ח בלבד. בלי הגזמה.

העלתי את הנושא בשביל סתם לעדכן איך עבר הטסט, אם זה הולך להיות שרשור עילג על "יוסי אתה לא החלטי" אתם יכולים לחסוך את זה ממני והשרשור יכול להנעל לאלף עזאזל!

בקשר לכל הילדים שצועקים "לא החלטי" לכו לעבוד לפני שאתם פוצים פה, אחר כך כשאתספו את האלפי שקלים לרכב שלכם מאינספור שעות של 17.93 לשעה. אחר כך כשתעריכו את הכסף תדברו!

בסך הכל העלתי עדכון איך היה בטסט והזכרתי שהמחיר של הרכב למכירה יוקפץ, זה הכל לא צריך להתלהם!

יוסי. ממש מאוכזב.

I should win a fucking AWARD for being me

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...