Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אאוטבק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אבא שלי מתעניין ברכישת הרכב הנ"ל, שנת 98, יד שנייה...

הייתי מעוניין במעט מידע על הרכב, לא מידע טכני, יותר בכיוון של עלות אחזקת הרכב, אמינות, ביצועים וצריכת דלק וכל מידע שישפוך קצת אור על הרכב היחסית נדיר הזה...

תודה מראש, משה.

מגאן 265

פורסם

בקצרה;

לגאסי סטיישן מוגבהת, הנעה כפולה, מנוע בוקסר 4 צילינדר 2,500 סמ"ק עם כ 155 כ"ס ב 5,600 סל"ד ומומנט של 22.7 קג"מ ב 3,600 סל"ד, 0 ל 100 קמ"ש בסביבות 10.5-10.8 שניות וגיר אוטומטי עם 4 יחסי העברה.

בנוגע לצריכת דלק; אנשים שבבעלותם רכב זהה בחו"ל מדווחים על צריכת דלק של 7-8 קמ לליטר בעיר ובסביבות 11-12 ק"מ לליטר מחוץ לעיר. אין לי אפשרות לאשר את הנתונים הנ"ל.

עלויות אחזקה:

מדובר במנוע 2500 סמק עם 4 קאמשפטים וכיוון שסתומים רגיל.

הגישה למצתים פחות נוחה מהדגמים הרגילים (עקב כך שיש 2 קאמפשטים בכל צד אז מיקום הברגת המצת זז מטה ביחס לדגמים הרגילים עם קאמשפט 1 בכל צד), רצועת התיזמון שונה מהדגמים הרגילים (שוב, 4 קאמשפטים מול 2) ונדרש כיוון שסתומים אחת לסביבות 100 אלף ק"מ - זאת לטענת בעלי דגם זהה מחו"ל.

לא הייתי מצפה לאחזקה סטייל "DL" בדגמים הללו (כמו בכל רכב מודרני, שפע אלקטרוניקה) אך סביר להניח שבדברים הללו ההוצאות יהיו טיפה יותר יקרות מלגאסי רגילה - אבל לא בהפרשים היסטריים או כאלה שיגרמו לך לוותר על הרכב.

בנוגע לאמינות - אפשר לצפות לאמינות סובארו טיפוסית בכפוף לבלאי של מערכת ההנעה הכפולה והתחזוקה שהרכב קיבל במהלך השנים. להקפיד שכל הצמיגים במצב טוב -> דגם זהה ובלאי זהה (נושא ההנעה הכפולה).

לשים לב היטב לגומיות של הציריות (4 ציריות סה"כ). בניגוד לדגמי הלאונה - הציריות המקוריות בדגמי הלגאסי והאימפרזה עמידות מאוד כל עוד מוודאים שהגומיות לא קרועות ולא חודר חול פנימה. הציריות המשופצות לא מחזיקות כמו המקוריות - לתשומת לבך.

הנוחות בדגמים אלו נחשבת לטובה מאוד, במקביל לבונוס של יכולת נסיעה בשבילים ונשיאת מטען גדולה יותר מאשר מכונית סדאן מקבילה.

לדעתי האישית מדובר במכונית מיוחדת בנוף הישראלי שלא זכתה להרבה הערכה אצל הישראלי הטיפוסי, בניגוד למקומות אחרים שם יש ביקוש לסטיישנים - במיוחד כאלה שמציעים ערך מוסף (הנעה כפולה וכו') וצריכת דלק סבירה.

בתור אחד שחובב את המותג דעתי משוחדת; אני אוהב את הדגם הזה (אאוטבק) ודעתי היא חיובית לגביו. כמובן שלקחת בחשבון שברכב משומש בן 8 צריך לבדוק בצורה יסודית את נושא המנוע, הגיר וההנעה הכפולה - אחרת התענוג הזה עלול לעלות לכם ביוקר.

בהצלחה

איציק

526-29-746.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...