Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונה אמיתית.

כל מה שמסביב זה חרטא בסגנון דואר הזבל שמקבלים כל יום באימייל.

"חשוב ביותר

תנו חיים לילדה קטנה..

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אפשר להמשיך את נושא הת'רד אני ישמח ..

אבל יש לי שאלה נוספת שאני מעוניין לשאול עקב התגובה של "אישפוז"

האם זה נכון מה שאמרת לגבי העיניים הכחולות והגויים?

ואם כן , אז איך יש כל כך הרבה דתיים אשקנזים עם עיניים כחולות?

תודה , שחר - ההוא עם העיניים הכחולות שמתכחש לשורשיו .

שחר.

פורסם

למה? כי היהודים גם התבוללו לא קצת... עשו חיים עם העמים הסלאביים ועכשיו יש יהודים עם עיניים כחולות

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
למה? כי היהודים גם התבוללו לא קצת... עשו חיים עם העמים הסלאביים ועכשיו יש יהודים עם עיניים כחולות
מממ... הסיפור שאני זוכר הוא כזה.

ביהדות, בניגוד לדתות רבות אחרות, הדת נקבעת על פי דת האם. זוהי קביעה דרבנן ולא דאורייתא (מהתורה). הסיבה היא פרקטית. עם ישראל חי בגולה תחת שלטון זר כמיעוט. הקוזקים (ושאר אספסוף) אכן חגגו על בנות ישראל הכשרות. עקב חוסר מודעות לכלמידיה זיבה הרפס ושאר מרעין בישין, הנובע מחינוך קוזאקי לקוי, הם לא השתמשו באמצעי מניעה. כאשר הקוזאק המשיך בדרכו, נותרה לנו בת ישראל קצת פחות כשרה, אך מעוברת. על מנת שלא ליצור בעיה מבחינת הילדים, הם הוכרזו אוטומטית כיהודים. על זהות האב אפשר להתווכח, על זהות האם פחות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטץ'. עם ט'!

ותודה יוליה :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אתה טועה.

בראשית פרק כב':

והרבה ארבה את זרעך ככוכבי השמים וכחול אשר על שפת הים.

יש שמועות שהמשפט המקורי היה :והרבה ארבה את זרעך ככוכבי השמים ואצבע בכחול ואזרוק לים

פורסם

אני בעיקרון זוכר משהו כזה

הרי השער הכחול והעניים הצהובות (אופס סליחה ההפך) הם תוצאה של אבולוציה מסויימת בקרב העמים שגרו בחצי הצפוני מאוד של הכדור. במיוחד אני יודע שהשיער הבלונדיני זה בעצם איבוד פיגמנטים בגלל קרני השמש המשוקפות מהשלג. ''וקוזאקים'' היו בעיקר במקומות שבהם יש שלג רוב השנה.אז ככה שהעניים הכחולות יכלו ליהיות תוצאה של אבולוצייה רבת שנים מאשר התבוללות

*יוליה צודקת כאן משום שלקוזקים יש שורשים שם באסיה, ויותר נכון להגיד סלאבים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אני בעיקרון זוכר משהו כזה

הרי השער הכחול והעניים הצהובות (אופס סליחה ההפך) הם תוצאה של אבולוציה מסויימת בקרב העמים שגרו בחצי הצפוני מאוד של הכדור. במיוחד אני יודע שהשיער הבלונדיני זה בעצם איבוד פיגמנטים בגלל קרני השמש המשוקפות מהשלג. ''וקוזאקים'' היו בעיקר במקומות שבהם יש שלג רוב השנה.אז ככה שהעניים הכחולות יכלו ליהיות תוצאה של אבולוצייה רבת שנים מאשר התבוללות

*יוליה צודקת כאן משום שלקוזקים יש שורשים שם באסיה, ויותר נכון להגיד סלאבים

לפי מה שאני יודע, עיניים בהיראות רהב יותר רגישות לאור שמש בהיר (עיוורון שלג, anyone?).

מאיפה העיניים הבהירות מגיעות? מקומות חשוכים? אולי כתוצאה מהעובדה שכדוה"א נוטה בזוויות מסוימת ולכן מעל ומתחת לקו 66 ו2/3 מעלות ישנו זמן שתמיד יש לילה..

מחשבה בקול רם..

אור.

פורסם

האנשים הבהירים מגיעים מהאזורים הגשומים שאין בהם הרבה אור ולכן העיניים שלהם בהירות - כדי שהן יחזירו את האור מעצמן וכדי שהאישונים יקלטו את האור הזה (נראה לי...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מקומות חשוכים אמרת

אל תשכח בחצי הצפוני של הכדור ישנם פחות שעות אור בגלל הנטייה הקטנה של כד''א

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...