Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז חורף... מה אתם עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב אני נמנה מלהוציא את המפלצת בחורף...

א: הנעה אחורית והרבה מומנט וכביש רטוב לא הולכים.

ב: נזקי מזג האויר...

לא מבעס קצת....

לפחות הזמנתי מלא חלקים חדשים ....

הזדמנות לשפר את אותה לכיוון האביב...

אז מי נוסע עם ה"אספנות" שלו בחורף?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשהקאפרי היה האוטו היחיד- נסעתי איתו כל הזמן. לפני כשנה, גם הבאתי אותו לחברה שלי (אז), והיא גם נסעה איתו, זה היה בעיקר בחורף... ועכשיו, זה הכי גרוע - האוטו עומד בחוץ, בגשם- אין לי חניה סגורה, מה לעשות... וגם המשאית והפיירמונט בחוץ... עכשיו קניתי כיסוי, שאמור להיות "עמיד במים" - אם יוכיח את עצמו, אקנה עוד אחד גם לפיירמונט. למשאית זה "קצת" יותר בעייתי.

בעיקרון, לא רואה בעיה לנסוע בכל עונה עם כל רכב שהוא, אם יש בכך צורך- הדוגמה הכי-טובה: מה דעתך על השילוב של מומנט מטורף, משקל "0", הנעה אחורית, ושני גלגלים - נכון, אופנוע כבד עם מנוע 1100! כל נגיעה מיותרת בגז "מעיפה" אותך בכביש החלק. ושורדים, כשאין מה לעשות, גם ב"גשם הראשון"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הפרינץ נוסעת יופי בחורף, אולי כדאי לך לקנות אחת...

לצערי הרב אני נמנה מלהוציא את המפלצת בחורף...

א: הנעה אחורית והרבה מומנט וכביש רטוב לא הולכים.

ב: נזקי מזג האויר...

לא מבעס קצת....

לפחות הזמנתי מלא חלקים חדשים ....

הזדמנות לשפר את אותה לכיוון האביב...

אז מי נוסע עם ה"אספנות" שלו בחורף?

NSU Club Israel

פורסם
ועכשיו, זה הכי גרוע - האוטו עומד בחוץ, בגשם- אין לי חניה סגורה, מה לעשות... וגם המשאית והפיירמונט בחוץ... עכשיו קניתי כיסוי, שאמור להיות "עמיד במים" - אם יוכיח את עצמו, אקנה עוד אחד גם לפיירמונט. למשאית זה "קצת" יותר בעייתי.
גנאדי, אומנם עכשיו עוד לא התחילה עונת הגשמים - אבל להעמיד את הרכב במקום אחד זה לא כ"כ טוב. כיסוי הוא אומנם פתרון אבל חלקי למדיי.

הייתי מציע לבדוק את התעלות ברכב, שלא הצטברו שם כל מיני משקעים.

ביום הראשון שהחזקתי את האסקורט הוצאתי משם ים של עלים, והיד עוד הייתה נטויה! :shock:

ברגע שמגיע הגשם, העלים האלה נשארים רטובים, סופגים את המים ובנוסף סותמים את התעלות. הצטברות של מים שעומדים במקום אחד המון זמן - וזה מתחיל לנגוס ברכב. לאט, אבל בטוח...:?

אבל מצד שני - הקאפרי במצב כזה שהשלב הבא הוא רק להפוך לאבקה... :wink::-P

מומלץ לדאוג לניקיונם של התעלות האלה ולניקוז נכון של מים. לתשומת ליבן של בעלי האספנות בחוץ לארץ, בחו"ל ובגולה.

עידן.

PICT0191.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
גנאדי, אומנם עכשיו עוד לא התחילה עונת הגשמים - אבל להעמיד את הרכב במקום אחד זה לא כ"כ טוב. כיסוי הוא אומנם פתרון אבל חלקי למדיי.

הייתי מציע לבדוק את התעלות ברכב, שלא הצטברו שם כל מיני משקעים.

ביום הראשון שהחזקתי את האסקורט הוצאתי משם ים של עלים, והיד עוד הייתה נטויה! :shock:

ברגע שמגיע הגשם, העלים האלה נשארים רטובים, סופגים את המים ובנוסף סותמים את התעלות. הצטברות של מים שעומדים במקום אחד המון זמן - וזה מתחיל לנגוס ברכב. לאט, אבל בטוח...:?

אבל מצד שני - הקאפרי במצב כזה שהשלב הבא הוא רק להפוך לאבקה... :wink::-P

מומלץ לדאוג לניקיונם של התעלות האלה ולניקוז נכון של מים. לתשומת ליבן של בעלי האספנות בחוץ לארץ, בחו"ל ובגולה.

עידן.

בדיוק... או לעשות פחחות סופר-ייסודית! ממש כבר אין חשיבות, איפה מצטבר משהו או לא, מה גם, שאצלי יש פחות מקומות כאלה, ואני גם דואג לנקותם מדי פעם! לו היה לי מקום סגור, זה היה נחמד, אבל אין, אז אין מה לבכות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הפרינץ נוסעת יופי בחורף, אולי כדאי לך לקנות אחת...

רצתי לקנות...

אבל ליאור קנה כבר את כולם...........

:roll:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

עכשיו גם אני יכול לסוע בחורף בלי לחשוש שהאוטו יתמוסס לי בדרך :)

את הימים האלו אני מנצל להרכבה של כל מה שפורק במהלך השפוץ, אולי בהמשך היום אעלה תמונות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני כרגע התלבטות רצינית מאד.

התיכנון היה להביא את הקורטינה (אנג'לינה) מהמקום בו היא מאוכסנת ,ולהתחיל לעבוד עליה לאט לאט,בתקופה של 6-8 חודשים.

שכחתי לחשב את עונת הגשמים הבאה עליי לא לטובה:x .

ההתלבטות היא כזו:

א)להביא את הרכב ,לקנות כיסוי עמיד במים ורק בימים יפים לעבוד עליה.

ב)לחכות שעונת הגשמים תעבור,ולהתחיל לעבוד עליה בזמן קצר יותר.

מה עושים?:bigcry:

פורסם

זה הזמן לצאת עם החיפושית, לעשות ביטוח חיים, לתת בגז ולהרגיש כמו פורש...;-)

אגב החלקות, גם מכונית 4X4 כגון סובארו אימפרזה מחליקות בגשם (החליקו) :bigcry:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...