Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל בפונטו 03'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנורה הפנימית (בתקרה מעל המראה) הפסיקה לעבוד לי, והיא לא שרופה (בדקתי). אני מניח שזה קשור לפיוזים, אבל אין לי דיאגרמה מדוייקת של התיבה והציורים שיש על הכיסוי שלה לא מספקים את התשובה. אולי המנורה הזאת קשורה לעוד חלק שכן משורטט אבל אין לי גם את הספר רכב כך שאני ממש לא יודע, וגם חיפוש הדיאגרמה באינטרנט לא עזר לי.

למישהו יש את השרטוט המלא (כולל ה-6 פיוזים שיש בצד שמאל ובכלל לא מופיעים בשרטוט על המכסה)?

וגם, כמובן- האם מישהו יודע למה המנורה לא נדלקת לי?

תודה

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם

תבדוק בקופסת הפיוזים משמאל להגה מאחורי הפנל עם שני ברגי הפלסטיק הגדולים - פיוז מספר F39 - הוא שולט על האור הפנימי, האור בתא המטען, מערכת הרדיו ושקע המחשב.

אם זה לא עוזר - תבדוק שכל הדברים באוטו עובדים - כל האורות כולל ערפל, בלמים, איתותים, רדיו וכו'

אתה בטוח בוודאות שהנורה תקינה ??

תחזור ותעדכן ואם זה לא פיוז F39, נראה מה אפשר עוד למצוא

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נתיך האור הפנימי הנו F37 ולא כפי שכתב קודמי.

את הנורה אני מקוה שבדקת ישירות בהפעלה על המצבר עם חוט כי בהסתכלות הנורה יכולה להראות תקינה אך היא שרופה. מחשב המרכב (מחשב מרכזי של הרכב) הוא המזין בחשמל את הפנס הפנימי והזהר לא

לעשות קצר.

אם יש לך פקס, רשום מספרו ואפקסס לך שרטוט המע' וגם את פרוט כל תיבת הנתיכים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הפקס זה 03-5785232

הפיוז הוא כנראה באמת 37 ולא 39 וכל דבר אחר באוטו עובד. לגבי המנורה- אכן בדקתי רק עם החוט באמצע שרוף או לא. מודה! אבל עם המצבר לבד אני יכול לבדוק? ככה סתם לחבר ל+ ול- חוטים ואותם לחבר לצידי המנורה?

בעיה נוספת, שאני לא יודע אם קשורה לזה או לא- האור ברדיו גם כבר לא עובד חודשים. הרדיו תקין והכל בסדר, רק האור בו (ומדובר על כ-8 לדים! פתחתי ובדקתי) משום מה לא עובד. לא נראה לי שברדיו זו בעית פיוז כי אחרת כל הרדיו לא היה עובד.

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם

לגבי הפיוז - מודה שאולי יש לי טעות. הסתכלתי לפי היינס ברשימת הפיוזים ושם כתוב פיוז F39 לאור פנימי אבל בשרטוט של המערכת שמתי לב שאכן זה ככל הנראה פיוז F37.

אבל שני הפיוזים!! שולטים על מספר דברים:

F37 - לוח המכשירים וכל מיני וכן אורות הברקס

F39 - (אור פנימי?), אור תא מטען, מערכת הקול, שקע הדיאגנוזה של המחשב.

נסכם: אם יש לך אורות ברקס ואור תא מטען אז זה לא פיוז F37 וגם לא F39.

לכן רק למען הדיון, לפחות, תחליף את הנורה.

אל תשכח לעשות את זה כאשר הסוויץ' כבוי והכי טוב גם שהמפתח לא בפנים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...