Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונתן- בעיניין הזה אני דווקא לא מסכים איתך.

נכון שאזעקה לא תעזור כלום במקרה של גניבת ושבירת מראות, מגבים ואפילו סמלים אבל היא מרתיעה ואפילו עוזרת.

פעם אחת, פונטו ספייס נדבקה לי לרכב שהוא חנה, הפעלתי לו את האזעקה והוא הסתלק מהמקום.

במקרה אחר החנה ליד הרכב שלי רכב מסחרי והחל להשעין סולמות וכלי עבודה אחרים עד דלת תא המטען של הרכב שלי. הפעלתי לו את האזעקה מרחוק, הוא כ"כ נבהל והעיף את כל הדברים שלו מהאוטו לפני שהדיירים יצאו מהבתים.

במקרה אחר היו חבורה של ילדים שנשענו על הרכב ואפילו ישבו על המכסה מנוע. במקרה הזה האזעקה ציפצפה לבד וכולם הסתלקו.

איציק- אולי האזעקה שלך לא פעלה כמו שצריך? אזעקה טובה היתה מצפצפת ואתה הייתה שומע אותה (כל בעל רכב מכיר את סוג הצילצול של האזעקה שלו) ומסלק את הגנבים.

רומן- גם אם אני יזמין משטרה הם לא יבואו. יש להם עיסוקים יותר טובים לעשות, כמו לשבת בתחנה ולשתות קפה.

פורסם

כמובן שיש לי סיפור בנושא.

באונו שלי הייתה מותקנת מערכת אזעקה (מחורבנת שהייתה מזייפת הרבה), יום אחד החנתי את האוטו במרכז רעננה, בצהריים. כשחזרתי אליו האזעקה צפצפה כמו מטורפת, ולא הצלחתי לכבות אותה עם השלט. מיותר לציין שלא היה לה מפתח לניטרול.

בלית ברירה פתחתי את דלת הנהג, הזדחלתי מתחת לדשבורד וניתקתי את האזעקה עצמה.

כל אותו הזמן עברו המוני אדם לידי, מכוניות בכביש, ואפילו שתי ניידות משטרה. כולם התעלמו מזה שיש מישהו שמחטט מתחת ללוח שעונים של אוטו שהאזעקה שלו מצפצפת בקולי קולות.

חברת הביטוח שלי לא דורשת אזעקה באונואים שלי, ולפני חצי שנה פרצו לי לאוטו וגנבו ממנו רדיו טייפ ישן ומעפאן. בלי שאלות קיבלתי מהביטוח רדיו דיסק חדש דנדש.

אז אם יש לך ביטוח, הפיצוי הוא משהו כמו 800 ש"ח. אם זה רק בשביל הרדיו והרמקולים עזוב אותך. תעשה ביטוח אצל סוכן טוב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מה פתאום?

רק עצה אחת תנתק אותה לגמריי...אי אפשר לדעת מה ייקרה בעוד כמה חודשים(פתאום היאת תרוקן את המצבר או שתתחיל לצפצף ללא שליטה..)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אחרי 2 פריצות לאונו (זצ"ל) אחת ע"י כיפוף 2 הדלתות הקדמיות ואחת ע"י שבירה עם לבנה בחנייה הומה של קניון אני יכול להעיד אזעקה לא מרתיעה גנבים ולוקח כמה שניות לנטרל אותה,

נ.ב. באחת הפעמים הם לא מצאו את הפאנל של הרדיו דיסק ובכל זאת לקחו את הרדיו (בלי פאנל!!!) :shock:

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

התעלקות...

מישהו מכיר מתקין ברמה של מצת אור אבל באיזור אשדוד?

אני מעוניין להתקין אזעקה

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

• תוכן חדש...