Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים שמתי לב לשינוי בסאונד ברכב שלי, המע' מורכבת מדוטק, שיבה, מגבר פיניקס גולד ורדיודיסק אלפיין. נראה כאילו הכיוונים שעשו לי במערכת (בסאונד FX ראשל"צ ז"ל) נהרסו או משהו. עכשיו בווליום גבוה הצליל רועש וגם בווליום נמוך או בינוני הצליל נשמע אחרת- לגמרי לא מה שהיה לי.

מה יכולה להיות הסיבה לכך? מה אני יכול לעשות?

תודה רבה מראש!

פורסם

המצבר שלך התנתק או משהו הוצאת את הקבל של המערכת? היא הפסיקה לקבל חשמל יכול להיות?

כי אם כן כל ההגדרות של האלפיין מתאפסות קרה לי כמה פעמים מבאס לאללה....

פורסם

נו אז התאפסו ההגדרות

תכוון שוב בעצמך או שתמצא מישהו שיעזור לך

לא קריטי בכלל

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

ההגדרות והכיוונים לא ברדיודיסק, אני משנה אותם כל הזמן...

האמת שאני לא ממש יודע מה הוא עשה שם מבחינת כיוונים,פאזות וכל המושגים האלה...

מישהו יודע? ואם כן אז מה יכולה להיות הסיבה לשינוי בצליל?

פורסם

חלק מהכוונים בוצעו מה hu וחלק מהם בחיבור למגב ולרמקולים, אי אפשר לדעת מאיפה נובעת הבעייה בלי לבחון את הרכב ולשמוע.

עופר רוטמן

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

לפי מה שאתה מתאר הבעיה שלך יכולה להיות בעיה של כיוון וצריך לבדוק גם את הפאזות ותיבדוק אם הטוויטרים שלך עובדים כי שנישרף טוויוטר אחד במערכת או יותר הסאונד הופך להיות המום (אני מקווה בשבילך לך שלא)אבל עוד פעם עד שלא בודקים את הרכב אי אפשר לדעת מה קרה

פורסם

גבר לי קרה השבוע אותו הדבר בדיוק כיוונתי שוב ושוב ולא הסתדר ממש השתגעתי מזה

עד שגיליתי שאחד הטוויטרים של הקומפוננט (בסט האחורי) נשרף וזה גרם לירידה המשמעותית בסאונד

דרך אגב האם ניתן להשיג טוויטר בודד של infinity?

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

אני אהיה במפגש בשבת.

אם אתה לא יכול אז אני אהיה בשבוע הבא בעיר שלך (מסיים להתקין את המערכת שלי) ונראה מה קורה אצלך.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...