Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק הגואים � הפיתרון!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תסלח לי על חוסר האופטימיות אבל מה יקרה אם החברות יחליטו להשוות את מחירי הדלק?
קודם כל החוק לא מאפשר להן לעלות מעל למחיר שנקבע שכרגע עומד על 6.28 כך שההפסד לכל אחד יהיה מקסימום 4 שקל לתדלוק אבל אם המאבק יצליח הרווח לכל אחד מאיתנו יהיה גדול הרבה יותר ויגיע לעשרות שקלים חוץ מזה שאם הן ישבו מחירים אנחנו עדיין נשאר בחברה אחת והן ייפלו אחת אחרי השנייה או שהן יהיו חייבות להוזיל מחירים האופציה השנייה נראית לי קצת יותר הגיונית לא? אמנחנו נצביע ברגליים ותראה שזה יעבוד חוץ מזה שהחברות האלו מושקעות בבורסה אתה מבין מה זה יעשה למניות שלהן? הן יהיו חייבות לתקפל כי לנו אין מה להפסיד ואני רוצה שהן יבינו זאת
פורסם
מתחת לאלון גם כתוב תחנות קטנות אם לא שמת לב... אתה לא סותר את עצמך פעמיים?

ל'

תחנות קטנות הן תחנות שלא נמצאות בפריסה ארצית מה זה ייתן למאבק שלנו? כלום! ואת יודעת למה ? כי במאבקים מנצחים כשמאוחדים! וזה העניין להתאחד מאחורי מתנה אחת להביא למודעות ציבורית ולנתץ את המונופול שהן יצרו בינן לבין עצמן.
פורסם

נהגת שודים.. מה אכפת לך, לא תיהיה לך עבודה, כל היום תשבי על כיסא נוח בזמן שכל עם ישראל מתדלק באלון.

תחנות דלק כמו סד"ש ועוד תחנות קטנות לא קיימות בכל מקום, הן אומנם זולות יותר מאלון-דור בשרות עצמי בחלק מהמקומות אבל נדירות יחסית.. לכן אלון-דור היא האופציה הבאה.

דרך אגב, חברות הדלק מרוויחות על כל ליטר בסביבות ה-70 אגורות בזמן שהמדינה על כל ליטר מרוויחה כ-3 שקל... נראה לי המאבק מופנה למקום הלא נכון.

פורסם

חברה אני רוצה שתפיצו את זה שנשכנע זו הדרך היחידה אם מישהו רוצה שאני אשלח לו את המייל המלא שיישלח לי את האי מייל בפרטי או שיישלח לכתובת שמופיעה ואז נוכל להפיץ את זה הלאה וזה חשוב רק כך נוכל לנצח כי השלב הבא הוא עיתונות ואתם עוד תישמעו על זה לא תרצו לקחת חלק במאבק כבר מעכשיו?

פורסם

אם אכן כולם היו מאוחדים ובאמת לאנשים היה אכפת, הכניסה לירושלים כבר הייתה חסומה, אנשים באמת היו מחרימים תחנות דלק ,ומרימים ומשמיעים את קולם, כנראה שהסוף של השרשור הזה כמו כולם יכנס לדפי הארכיון בלי שיעשה דבר.....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם אכן כולם היו מאוחדים ובאמת לאנשים היה אכפת, הכניסה לירושלים כבר הייתה חסומה, אנשים באמת היו מחרימים תחנות דלק ,ומרימים ומשמיעים את קולם, כנראה שהסוף של השרשור הזה כמו כולם יכנס לדפי הארכיון בלי שיעשה דבר.....

ל'

אבל זאת הנקודה את לא צריכה לאמור מישהו אחר יעשה את זה ואני לא מבקש לחסום צמתים מה אני מבקש לתדלק בתחנה אחת? אני לא מבין את הישראלים כי כולם בעצם כמוך... את יודעת למה? כי הבקשה היא פשוטה ברת ביצוע וללא הרבה מאמץ ובכל זאת סותרים אותה! תתחילי את תפיצי קדימה וכך תשכנעי חברות שישכנעו הלאה ונפסיק את הביזיון לא נהיה ישראלים פריארים שיחקו לרגע שמישהו יעשה משהו נעשה את זה בעצמנו ותראי שזה יצליח ולגבי השירשור הוא נמצא כבר במיילים ומופץ בפורומים בואי נראה מה יהיה הלאה
פורסם

קודם אל תשפוט אם אינך יודע עובדות בשטח על העשיה או אי העשיה שלי, בעינייני דלק אני בטוחה שאני קצת יותר מעורבת ממך.

אז תהיה עינייני יותר ותרתם למאבק במקום לפתוח ויכוח.

שיהיה לכולם בהצלחה

מקווה שהשרשור אכן יוביל לשינוי במחירי הדלק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את קצת סותרת את עצמך, לא ?

מצד אחד את טוענת שצריך לפעול למען הוזלת מחירי הדלק, ומצד שני את לא מוכנה להסכים עם רעיון כמו זה, שהוא למעשה הרעיון הכי יעיל שעד כה הוצע. חברות הדלק יילחצו, יגרמו לממשלה להילחץ וכו'.

את אומרת למישהו "להירתם למאבק" ו"להיות ענייני" ו3 שורות לאחר מכן מצהירה שאת מקווה שהשרשור הזה (שהוצע מלכתחילה על ידי האדם "הלא ענייני") יוביל לשינוי במחיר הדלק.

ניחא...

פורסם

1.תקרא את כל השרשור.

2. אני משלמת על הדלק בדיוק כמוך ואין לי הנחה בכלל.

3. איך הגעת למסקנה שאני לא רוצה שמחירי הדלק ירדו?

ל'

פורסם

1. קראתי את כולו עוד לפני שהגבתי

2. תקראי שוב את ההודעה שלי. לא טענתי פעם אחת, וגם לא רמזתי, שאת לא משלמת כמוני או כמו כל אדם פרטי אחר.

3. גם כאן כדאי לקרוא שוב את ההודעה. לא טענתי שאת לא רוצה שמחירי הדלק ירדו. להפך, לפי מה שכתבת את כן מעוניינת בהורדת מחירי הדלק, אך בעזרת מעשים אחרים. אני רק טענתי שאמרת שהרעיון שהוצע כאן לא טוב מספיק, ומציעה לאדם שהציע את הרעיון להירתם למאבק, למרות שהוא כבר נמצא בתוך המאבק (הרי חשב על הרעיון הזה, לא ?).

זה הכל. אני לא נכנס פה לכיס וללוגו על תלוש המשכורת של אף אחד פה.

פורסם

די כבר עם הויכוחים המפגרים האלה!!

לא צריך להפנות את תשומת הלב במאבק לתחנות הדלק כי הרווח שלהם לא כל כך גדול. וגם הם לא אחראים לקפיצה הגדולה של הדלק בשנה האחרונה.

היחידים שאחראים לעליה הגדולה של הדלק הם האמריקאים שיצאו למלחמה נגד עיראק ועכשיו רוב היצור של הנפט מסתמך על ערב הסעודית ורוסיה שלהם אין שום אינטרס להפחית את מחיר הדלק מאחר שהם מרווחים יותר.

אז אם מישהו רוצה להפחית את מחירי הדלק שיטוס לעירק ויתחיל לעזור לחיילים האמריקאים לשאוב נפט!!

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

די כבר עם הויכוחים המפגרים האלה!!

לא צריך להפנות את תשומת הלב במאבק לתחנות הדלק כי הרווח שלהם לא כל כך גדול. וגם הם לא אחראים לקפיצה הגדולה של הדלק בשנה האחרונה.

היחידים שאחראים לעליה הגדולה של הדלק הם האמריקאים שיצאו למלחמה נגד עיראק ועכשיו רוב היצור של הנפט מסתמך על ערב הסעודית ורוסיה שלהם אין שום אינטרס להפחית את מחיר הדלק מאחר שהם מרווחים יותר.

אז אם מישהו רוצה להפחית את מחירי הדלק שיטוס לעירק ויתחיל לעזור לחיילים האמריקאים לשאוב נפט!!

רואים שאתה ממש מבין ... כנראה שהאמריקאים הם אלו שהכריחו את הממשלה שלך להטיל מס בגובה של 3 שקלים והם אלו שהכריחו את הממשלה לייקר בעוד כמה אגורות את מחיר הדלק בשביל רווחן של החברות הגדולות ווי אנחנו ממש טיפשים בואו נטוס לעירק חבר'ה אולי בדרך נגנוב גם כמה מטילי זהב מהארמון ואחרי זה נלחם באמריקאים שהביאו את העוני והאבטלה למדינת ישראל
פורסם

לפי מה ששמעתי השבוע, מדברים על זה שיהיה אפשר למלא דלק בתשלומים, נשמע תמוהה משהו.

מעניין אם נוכל לפרוס ל 36 תשלומים.

• תוכן חדש...