Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי ביטוח אחרי התאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום הנכבדים!

טוב אז ככה,היום לצערי בדרך לעבודה נכנס בי גרר,עשה מהאוטו ממש קרטון מקופל,תאונה נגרמה מעבירה ברורה שלו ולמקום הגיע גם בוחן תנועה ועוד כמה ניידות שרשמו את כל הפרטים על האירוע,השאלה שלי אליכם דרך מי ואיך אני תובע את חברת הביטוח שלו (פרטים גם כמובן יש לי)?האם אני צריך לפנות למשטרה או לחברת ביטוח? וכמה זמן עלול לקחת כל התהליך הזה כי בסה"כ בלי האוטו אין לי גם עבודה ואני חייב כמה שיותר מהר לזרז את התהליך.

אשמח מאוד לקבל תשובות על שאלות אלה.

ותודה לכם מראש!

פורסם

יש לך ביטוח מקיף? - תתייעץ עם הסוכן שלך.

אני לא בטוח שאתה זכאי לרכב חלופי על חשבון הביטוח של הנהג הפוגע. אולי להפסד ימי עבודה, לא בטוח.

בכל מקרה אין לך מה לפנות למשטרה כרגע, אלא אם כן חברת הביטוח שלו מסרבת לשלם ואז תתבע אותם ותזמן את בוחן התנועה המשטרתי בתור עד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סוכן ביטוח.

תן לו את כל הפרטים, הוא צריך לטפל בנושא, אין צורך לערב משטרה מכיוון שניידת ובוחן תנועה היו במקום ודיווחו על האירוע בתחנה הנוגעת.

רכב חלופי אמורים לקבל מהחברה בה אתה מבטוח לכן התייעץ עם הסוכן שלך בשביל זה הוא קיים.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם יש לך מקיף- דרך הסוכן שלך והוא מטפל בכל.

אם אין לך מקיף (מה שאני מניח לפי השאלה) אז צריך ללכת בדרך הארוכה:

1. הגשת תלונה על התאונה במשטרה וקבלת אישור תלונה

2. פניה לחברת הביטוח שלו בדרישה לפיצוי, בד"כ ינפנפו אותך

3. אז אתה נאלץ לפנות לעו"ד להגשת תביעה כנגד הפוגע

בביתי המשפט בישראל אתה יודע איך אתה נכנס ואין לדעת איך תצא ומתי...

כלומר זה יקח זמן, יתיש אותך, ובסוף אתה עלול לצאת בלי כלום....

אמליץ לך בכל מקרה לגשת למקום עם מצלמה, לצלם את כל האזור ולמדוד עם רולטקה

ולשרטט שרטוט.

כמו כן לשבת ולכתוב באופן מסודר את כל מה שהיה ולציין על זה תאריך והכל.

מקוה שהכל יסתדר, שנה-טובה! ובטוחה!

• תוכן חדש...