Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברכבי מותקנת מערכת אזעקה SIRIO777 ומאז שקיבלתי את האוטו הנעילה המרכזית לא היתה מחוברת

לאזעקה עצמה ונוסף לכל היא נותרה כנראה הותקנה ללא מרים חלונות.

אודה מאוד למי שיוכל לתת לי שרטוט של אופן ההתקנה שלה שלה או פירוט של החוטים ואופן החיבור.

כמו כן ברצוני לשאול כמה עולה מרים חלונות לאזעקה זה מאחר ולפי השערתי אין בה מרים חלונות בשל

היותה מערכת די מיושנת.

תודה רבה לכל מי שיעזור :-)

פורסם
שלום רב,

ברכבי מותקנת מערכת אזעקה SIRIO777 ומאז שקיבלתי את האוטו הנעילה המרכזית לא היתה מחוברת

לאזעקה עצמה ונוסף לכל היא נותרה כנראה הותקנה ללא מרים חלונות.

אודה מאוד למי שיוכל לתת לי שרטוט של אופן ההתקנה שלה שלה או פירוט של החוטים ואופן החיבור.

כמו כן ברצוני לשאול כמה עולה מרים חלונות לאזעקה זה מאחר ולפי השערתי אין בה מרים חלונות בשל

היותה מערכת די מיושנת.

תודה רבה לכל מי שיעזור :-)

תעיף את האזעקה הזו לכל הרוחות.

אכלתי כל כך הרבה חרא עם התמיכה של האזעקה האיטלקית [המחורבנת] של החברה הזו, עברתי שם אדם אדם בתמיכה הטכנית שלהם - וכלום.

אותו דבר עם השירות פה בארץ. בנוסף מדובר באזעקה מאוד מאוד רגישה למפלי מתח.

בקיצור - אצלי פשוט שיחקתי בניסוי וטעיה עד שהבנתי איך לחבר את הנעילה המרכזית.

אני לא בטוח שבכלל האזעקה הזו תומכת במרים חלונות.

בכל מקרה, היום ב500 שקל אתה קונה משהו נורמלי, וב-500 נוספים אתה גם דואג שמשהו אחר מקצוען יתקין לך אותה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...