Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים במנוע רנו קליאו 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רנו קליאו 95 והחום של המנוע היה עולה למרות שהרדיאטור חדש. חקרתי וגיליתי שהטרמוסטט נתקע. קניתי טרמוסטט והחלפתי, עד כאן הכל טוב רק שנכנסו לי מים למנוע.

בבית של הטרמוסטט יש מעבר של שמן מהמנוע והמעבר היה אכול רק שלא ידעתי שזה מעבר של שמן. לכן מלאתי נוזל קירור והוא נשפך למנוע הנעתי את האוטו והמשכתי להוסיף מים למזלי תוך כמה שניות שמתי לב שיוצאים מים מהמדיד. כיביתי את האוטו. פירקתי את הפילטר שמן. והזרמתי נפט למנוע כדי לנקות את המים ואת השמןמהמנוע , שטפתי את הקרבורטור ועכשיו אני לא בטוח מה לעשות.

א. האם לנקות את המנוע עם שמן 10 (דליל) לתת לו לרוץ ואז להחליף שוב את הפילטר ואת השמן בשמן רגיל?

ב. האם יש תוסף מיוחד שכדאי להוסיף לשמן כדי שינקה יותר טוב?

ג. האם אני טועה והתקלה היא בכלל לא בגוף של הטרמוסטט?

ד. נכנס רק מעט שמן לרדיאטור כמה חשוב לנקות אותו ואולי להחליף את הצינורות אם חשוב אז איך?

תודה.

ארז

פורסם

אתה חייב להוצאי מים ממע' שמן ואסור בשום אופן להניע את האוטו!!!!!

אני היתי שוטף את מע' שמן עם WHITE SPIRT נותן להתיבש. אחרי זה ממלא את המע' בשמן יחסית זול, מריצ את המנוע, מנקז את השמן וממלא שמן חדש יקר ואיכותי יותר!

בקשר למע' קרור תלוי כמה שמן נכנס אם מדובר ממש בקצת זה יצוף לך במיכל מים ופשוט תשטוף אותו אחרי זה, נזק למע' קרור לא יגרם אך למע' שמן יכול כיון שאין שימון ברינגים ובשסתומים!

DROZD

פורסם

צריך לעשות את השטיפה עם שמן זול יותר מפעם אחת לדעתי.

אתה צריך להמשיך להחליף עד שהשמן לא יהיה לבן.לגבי פילטר השמן גם הוא יצטרך לעבור ניקוי

ממים ולאחר שלא יהיו מים להחליף גם אותו.

ותשים רק שמן מנוע יעודי למנועים ולא שמן 10(התכוונת הידראולי)הוא לא יבצע את פעולת השימון כהלכה ועלול להוביל להרס המנוע כולו.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

קנה 2 גלונים של שמן זול ביותר ב 20 שקל , קנה 4 פילטרים , קנה שמן אחד מה שאתה רגיל לשים וקנה חומר לפלאשינג.

מלא שמן, תחליף פילטר, שים את הפלאשינג ותן לו לעבוד 5 דקות, אח"כ תרוקן הכל , תחליף פילטר, שים שמן פעם נוספת ותן לו לעבוד 5 דקות, תרוקן הכל , תחליף פילטר, תחזור על הפעולה עוד פעם(יש לך שני גלונים = 10 ליטר , תמלא כל פעם 3 ליטר וטיפה ואח"כ תרוקן), ולבסוף שים שמן איכותי עם פילטר חדש וסע לשלום.

• תוכן חדש...