Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי גולף שנת 2001 עם מה שנראה אזעקה מקורית מהחברה. הרכה הוא יד שנייה ככה שאני אל בטוח לגבי מה מותקן בו, השלט של האזעקה הוא בעל 2 כפתורים - פתיחה וסגירה של הדלתות.

מהיום שבו קניתי את הרכב, השלט לא עבד טוב, כלומר עבד אבל הטווח היה קצר מאוד (צריך ממש לקרב את השלט לדלת כדי לפתוח). אתמול, בזמן הכי לא מתאים (חוק מרפי) השלט שבק חיים ולא הסכים לפתוח את הדלת. אחרי שעה של ניסונות שכללו החלפת סוללה וכו', התייאשתי ופתחתי את הדלת עם המפתח. האזעקה נדלקה כמצופה אז פתחתי את מכסה המנוע במטרה למצוא את הקופסא של ההאזעקה, ואיכשהו לנטרל אותה (למרות שיש לציין שאין לי כל מפתח לניטרול האזעקה, חשבתי שאולי יש איזה כפתור). בכ"א פתחתי את המכסה מנוע, ניסתי לאתר את הקופסא ולא מצאתי. ניסתי לאתר מאיפה בא הצליל של האזעקה, אך גם לא הצלחתי. נראה כאילו הוא בוקע מאיפשהו מתחת למצבר.. לא הצלחתי בדיוק לזהות מאיפה. חשבתי לנתק את המצבר, אבל אז פתאום הפסיקה האזעקה לפעול, והיה ניתן להשתמש בקודנית ולהניע (מה שלא היה אפשרי לפני כן). כרגע אני משתמש במפתח כדי לצאת ולהכנס מהרכב, והאזעקה נראת שלא עובדת (למרות שהתאורה שלה מהבהבת).

על פניו נראה שהבעייה היא לא בשלט (סוללה הוחלפה, השלט מגיב ללחיצה ע"י הבהוב של הלד). האם ייתכן שיש בעייה בקולטן? האם יש טעם לתקן או כבר להחליף את כל המערכת?

אשמח לקבל רעיונות שונים לגבי תיקון התופעה, או לחליופין המצלה למערכת אזעקה מומלצת (ראיתי מערכות אזעקה עם ביפר וזה נראה לי מעניין) וכמובן מתקין ממולץ באיזור ירושלים.

תודה..

פורסם

חייבלמצאו את המוח של העזקה יש מצב ורק הצופר נמצא תחת מכסה מנוע והמוח בתוך דש בורד או מתחת להגה.ורק משם תוכל לכבות אותה(אם אין לך נסיון בזה לא ממליץ בחום) רק תזהר לא לפגוע באימובולייזר של העזקה והאוטו לא יתניע.

אם ברצונך לקבל המלצה זה תלוי בכמה חשוב לך האוטו והתוכלת שלו.

סביבות 300 ש"ח פשוטה רק גלאים לפתיחת דלתות אולי גלאי זעזוע

סביבות 500 ש"ח יותר "משוכללת" עם גלאי נפח וגלאי מיקרו גלים (גלאי תזוזה)

סביבות 800 ש"ח זה עזקת ביפר שזה כמו עזקה ב300 שקל רק עם הודעה לשלט

קיים גם ביפר משוכלל עם התראה על דלתות פתוחות ואפילו על טמפ' בתוך אוטו ואיזה מקום נגעו באוטו וכו'...(נדיר ויקר וגם התקנה מסובכת)

המלצה:סביבות 500 שח בלי שטויות מסביב.

כמובן התקנה של הזעקה וניטרול ישנה יעלה לך כסף כמו לקנות עזקה נוספת!

:wink:

DROZD

פורסם

אני מאמין שאני שבמידה ואני באמת אצטרך הלחליף את האזעקה, אני אזמין אחת מאייביי, ראיתי שהמחירים לאזעקה שכוללת שלט ביפר רוטט, ואינפסור גלאים + התענה מרחוק (לא נראה לי אפשרי משום שיש לי רכב ידני והחנייה היא ב1) וכו' נעים באיזור ה600 ש"ח. בנוסף מצויין שמקבלים סכמה לחיבור + ספרון שמסביר על החיווט ברכב הספציפי, ככה שאני מאמין שמתקין נורמאלי יסתדר עם זה.

בכ"א, לבנתיים אני רוצה לכבות את האזעקה.. חיפשתי שוב ולא מצאתי לא את הצופר ולא את המוח.

מישהו אולי מכיר את הבעייה קצת יותר מקרוב?

פורסם

אם קיבלת עם הרכב את הקוד של האזעקה, תוכל לנטרל אותה מהדשבורד

בצד הימני של הקונסולה המרכזית יש לחיץ אדום שדרכו ניתן לנטרל את האזעקה - תבדוק בספר הרכב

פורסם

גם לי היה סיפור עם רגישות גבוהה מידי. תנסה לחפש את החיישן מתחת להגה ומעל הדוושות.

תושיט יד אל מאחורי הפלסטיק וקרוב לוודאי שתמצא שם כמה חוטים, אל אחד מהם יהיה מחובר חיישן

(קופסא מפלסטיק שלא ממש קשורה יותר מידי לשאר חלקי הרכב).

את החיישן, לעת עתה תוכל לנתק. מחובר בעזרת מחבר של 8 או 6 פינים. זהו לגבי זה. אני מקווה שאכן תמצא

את החיישן.

דבר שני, יש שלך שלט נוסף? ניסית איתו? אופציה נוספת היא שהתדר שעליו עובד השלט, פשוט אבד.

כיול מחדר הוא סיפור של כמה דקות בעזרת מכשיר שיש בכל חנות למנעולים ואזעקות(או סטיראו לרכב).

והיה והלך החיישן, סיפור של 500-600 לא כולל התקנה לגלאי טמפ' ותנודות.

בהצלחה.

פורסם

השלט לא מגיב ויש לכייל אותו. ברכבים גרמניים עושים את זה ככה.

תכניס מפתח לסוויצ' ותדליק את הסוויצ' שכל נורות האזהרה ידלקו אחרי זה תלחץ על כפתור הדלקת אזעקה בשלט תנסה לסגור ולפתוח כמה פעמים ( דלתות סגורות כמובן). לאחר מכן תוציא את המפתח מסוויצ' וצא מהרכב ותנסה.

שיטה בדוקה לכיול ועובדת.

פורסם
השלט לא מגיב ויש לכייל אותו. ברכבים גרמניים עושים את זה ככה.

תכניס מפתח לסוויצ' ותדליק את הסוויצ' שכל נורות האזהרה ידלקו אחרי זה תלחץ על כפתור הדלקת אזעקה בשלט תנסה לסגור ולפתוח כמה פעמים ( דלתות סגורות כמובן). לאחר מכן תוציא את המפתח מסוויצ' וצא מהרכב ותנסה.

שיטה בדוקה לכיול ועובדת.

אוקיי ניסתי ו..

בשום מצב של הסוויץ', לא נדלקות כל הנורות של האזעקה (יש 2 נורות, אחת מעל הרדיו דיסק, ואחד על הדלת של הנהג, ליד הכפתור שעולה ויורד כשהרכב פתוח\נעול).

ניסתי למרות זאת לעשות את מה שאמרת.. וזה לא עבד :(

עוד רעיונות?

אגב, רפי.. בקשר לד"ר סאונד. הלכתי עם חבר להתקין אצלם מערכת סטריאו לרכב ות'אמת לא ממש התלהבתי מהעבודה שלהם, דיי חאפרים. אבל בכל זאת אם אתה ממליץ עליהם אני אעבור גם אצלהם (במידה ואני לא אפתור את הבעייה לבד).

פורסם

זהו שאני לא יודע איזה דגם..

האוטו לא אצלי יד ראשונה. על השלט לא כתוב כלום, ואני לא מוצא שום אזכור לגבי סוג האעזקה בספרות של הרכב. איך אפשר לברר?

פורסם
השלט לא מגיב ויש לכייל אותו.

.

אתה צודק גם אצל אבי באודי השלט השתגע לו פתאום ולא רצה לפתוח את הדלת למרות שהוא היה תקין

לקחתי אותו לבדיקה וכל מה שעשו זה כיול מחדש

אצלי הוא שיחק עם כפתור בתחתית הדשבורד ליד הקלאצ' והכל הסתדר.

לפי דברי המתקין הדבר קורה בגלל שלוחצים סתם על השלט לא ליד האוטו

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...