Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה קניתי 3 נורות נאון בצבע כחול כדי לשים מעל הדוושות שיהיה שם אור יפה כזה

הבנתי מחבר שיש לו את זה גם שמחברים אותם למצת, אבל לא הבנתי איך

איזה חוט הולך לאן ואיך בכלל אפשר לחבר למצת

יש לי שברולט אופטרה שיש שם עוד שקע חשמל כזה כמו של מצת רק שהוא בלי המצת

http://img379.imageshack.us/my.php?image=untitled2kl.jpg

תודה

פורסם

כמה נקודות....

קודם כל, אין לך שברולט... יש לך דייהו.

3. זה בלתי אפשרי עד לא הגיוני להסביר איך לחבר חוטי חשמל באוטו דרך אינטרנט... מה גם שזה דיי מסוכן שאם בטעות לא תבודד חוט מספיק טוב יכול להיות שמח במקרה שהאוטו שלך ישן... שאני מניח שזה המצב כי אחרת לא היית מתקין אולטרה...

5. אם בכל זאת החלטת להרכיב דבר מוזר שכזה... אתה תמיד יכול לחבר קופסת פיוז לאותו כבל של הדיבורית לפני הפיוז של הדיבורית, וזהו בעצם.

אדום זה פלוס שחור זה מינוס... פיוז תמיד יושב על חוט אדום, שהוא הפלוס, קצת איזולירבנד, קצת מלחם ואם אין לך מלחם שאל איך לחבר בצורה בטוחה ללא מלחם.

אתה רוצה מפסק??? נו טוב...

חוט אדום שהולך לקופסת פיוז של דיבורית, מתחבר לקופסת פיוז חדשה שזה עתה רכשת במיטב כספך, משם הולך למפסק שזה עתה התקנת במיטב תושייתך, מהחיבור השני של המפסק הולך ל"פלוס" של המתקן אותו אתה רוצה להרכיב בין אם זה אולטרה או מגהפון שעושה קולות של פרה..., ומה"מינוס" של אותו מתקן למינוס של הדיבורית (השחור)

זהו בערך.

פורסם

דייייי טחנתם כבר ששברולט זה בעצם דייהו חאללססססס

אני מאודדדדד מרוצה מה "דייהו" שלי וכל מי שאומר אחרת שיקפוץ לייייייייי!

אוטו תותח אני לא מבין מה אתם רוצים מהחיים שלו.. חברות לא תמיד נשארות קקה לפעמים הם צומחות ונהיות טובות

הונדה\מאזדה\מיצובישי\סובארו תמיד היו הטופ? לא! גם הם התחילו כמו שדיהו עכשיו

המנהנדסים שתכננו ויצרו את המכונית זה לא אותם חברה שייצרו את הנובירה, הם מהנדסים חדשים!

חוצמזה שזה לא נכון להגיד שרק דייהו מייצרת את זה ושמה סמל של שברולט, גם לשברולט יש התערבות בייצור שלה

האוטו לא ישן.. שנת 2005

ואני מתקין אולטרה כדי שזה יראה יפה, לא בגלל שהאוטו ישן (עוד לא הבנתי מה הקשר אבל טוב נו..)

טוב נראה לי שאני מסתבך.. אני יתן את זה לחשמלאי רכב או לאבא של חבר שלי שהרכיב גם והוא יעשה לי את זה הכי טוב

תודה!

ושוב.. שברולט אופטרה אימפריה..

פורסם

עוד ת'רד מבוזבז...

אגב גם אולטרות כחולות שהופכות רכבים לעב"מ בצבע כחול זוהר שנע על כביש מושכות מאוד שוטרים שגם הם במקרה בצבע כחול וגם להם יש כחול על האוטו ... סוג של משיכה הדדית :smile: תהנה לך עם האולטרות.

זה מביא בחורות האולטרות האלו?:roll:

פורסם

לא לא!! למה לתת למישהו אחר!! תנסה לבד! אני רוצה לדעת איך הלך!

וצודק לא שמתי לב שאמרת אופטרה ואני אמרתי אוטו ישן... שכחתי שהחליפו את הסמל רק לא מזמן... :-D

פורסם
עוד ת'רד מבוזבז...

אגב גם אולטרות כחולות שהופכות רכבים לעב"מ בצבע כחול זוהר שנע על כביש מושכות מאוד שוטרים שגם הם במקרה בצבע כחול וגם להם יש כחול על האוטו ... סוג של משיכה הדדית :smile: תהנה לך עם האולטרות.

חחחח סבבה שיעצרו אותי שוטרים.. כול עוד זה חוקי אין לי מה לפחד..

אתה לא יודע איך זה מדליק תבחורות.. זה פשוט אחד הדברים הכי יפים שאפשר לשים לרכב..

האוטו של חבר שלי.. סיביק 98 ידנית: (מצטער על האיכות צולם במצלמה של הפלא)

http://img379.imageshack.us/my.php?image=08090500066oy.jpg

פורסם

עוד ת'רד מבוזבז...

זה מביא חוש הומור האולטרות האלו.

..

פורסם
יש אנשים ששמים אור קטן לדוושות,אור עדין, אור חמוד, לא אולטרה שיכולה להאיר את חצר הדום :evil:

יונתן, שמתקשה להבין מה אולטרות וניאונים עושות בדוושות.

על יופי שמעת?

פורסם
שמר אפוא המנעול, למה אתה לא נועל נרדמת בשמירה???!!!

הוא עדיין עובד על הרכב.

פורסם

כמה מילים

זה נראה איום הדבר הזה

זה בישביל שהנייק הלבנות יזהרו באולטרה נכון?

או שמארגנים מסיבה מתחת לדוושות ?

קיצר

12 V

תחבר +לאחד ממקורות החשמל ברכב שעובד על סויץ' ואת המינוס אתה יכול לחבר למרכב

האמממ ומתג תחבר פשוט על הפלוס והכל יהיה סבבה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
כמה מילים

זה נראה איום הדבר הזה

זה בישביל שהנייק הלבנות יזהרו באולטרה נכון?

או שמארגנים מסיבה מתחת לדוושות ?

קיצר

12 V

תחבר +לאחד ממקורות החשמל ברכב שעובד על סויץ' ואת המינוס אתה יכול לחבר למרכב

האמממ ומתג תחבר פשוט על הפלוס והכל יהיה סבבה

זה עניין של טעם.. בטח כמה מפה יגידו "טעם של ערסים"

אז נכון אני ערס ואני אוהב את זה

מזתומרת לחבר למרכב? איפה זה חח

פורסם

גוף הרכב , הוא מינוס

תשמע הרכבת פעם סטריאו באוטו ?

אם כן זו לא אמורה להיות בעיה לחבר את זה

או שאם זה נשמע לך כל כך מסובך גש לחשמלאי תביא לו 50 ש"ח והוא יסדר הכל

מה גם שאתה יכול לגשת לחבר שלך שהתקין לעצמו את התאורה ושיתקין לך גם

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...