Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי,

מישהו יכול לעזור לי בקשה ...אני רוצה לדעת מה החומרים הדרושים כדי להכין גם שבלונות כאלה...

בעיקר לרכב אבל גם לכל מיני דברים...

תודה

אה ועוד משהו איך בדיוק צובעים את זה בצבע של האוטו?

מתחת למכסה מנוע או על סף הדלת יש לך קוד של הצבע שלך אתה נותן אותו לצבעי ויש לך את הצבע של האוטו
פורסם

בדרך כלל על קיר האש, ולטמבור יש כאלה צבעים לפי קוד.

מה שכן, גטס כשהיסתכלתי שוב על התמונה, הגבות בקושי מורגשות.

לא קטנות מידי?

פורסם
בדרך כלל על קיר האש, ולטמבור יש כאלה צבעים לפי קוד.

מה שכן, גטס כשהיסתכלתי שוב על התמונה, הגבות בקושי מורגשות.

לא קטנות מידי?

רציתי גבות עדינות וסולידיות וזה מה שיצא בסופו של דבר.. וגם לא רציתי שזה יפגע במהלומת האור של הפנס.
פורסם

לא רוצה לבאס אותך...

אבל לפי דעתי הגבות בכלל לא מורגשות...(לא שמים אליהן לב בכלל אלא אם תאמר מפורשות שיש לרכב גבות)

בקיצר בזבוז כסף וזמן...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
אתה צודק ידידי אבל המחיר מדובר על גבות שכבר יש סקיצה, יאנו גבות כמו על גולפים הונדות וכאלו, אבל לך לכל בעל עסק ושיכין לך לבד נגיד בשביל כל אוטו שעדיין אף אחד לא עשה ואז נראה כמה יקחו ממך תבקש שיכינו לך גבות קסטום מייד שעוד אין לו שבלונה בשביל זה. ותחזור אליי עם תשובה סבבה?

ולOFIR : אם תוכל תעשה לי סיבוב על הפרארי שלך סבבה? תודה.

אין לי שום כוונה לקשת את הרכב שלי לכבוד חג מולד, אז אני לא אלך לשום בעל עסק.

חזרתי אליך עם תשובה?

בקיצר אין חתימה

פורסם
לא רוצה לבאס אותך...

אבל לפי דעתי הגבות בכלל לא מורגשות...(לא שמים אליהן לב בכלל אלא אם תאמר מפורשות שיש לרכב גבות)

בקיצר בזבוז כסף וזמן...

אני לא רוצה לבאס אותך, אבל הבנאדם למד דבר או שניים במהלך הפרוייקט וזה מה שהכי חשוב.

גם יצא לו לא רע בכלל, מאוד סולידי ולא מנופח וצועק. גם הצביעה נראית סבבה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אין לי שום כוונה לקשת את הרכב שלי לכבוד חג מולד, אז אני לא אלך לשום בעל עסק.

חזרתי אליך עם תשובה?

ומה רע בעץ חג מולד?

גטס, תעשה גם גבות תחתונות, מעל הפגוש.

פורסם
אתה צודק ידידי אבל המחיר מדובר על גבות שכבר יש סקיצה, יאנו גבות כמו על גולפים הונדות וכאלו, אבל לך לכל בעל עסק ושיכין לך לבד נגיד בשביל כל אוטו שעדיין אף אחד לא עשה ואז נראה כמה יקחו ממך תבקש שיכינו לך גבות קסטום מייד שעוד אין לו שבלונה בשביל זה.

גטס, תעשה גם גבות תחתונות, מעל הפגוש.

נירא לי שהפעם הוא יצתרך ללכת לבעל עסק שיכין לו גבות תחתונות קסטום :wink:.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
נירא לי שהפעם הוא יצתרך ללכת לבעל עסק שיכין לו גבות תחתונות קסטום :wink:.
קודם כל התכוונת להגיד "נראה" ולא נרא , דבר שני התכוונת להגיד "יצטרך" ולא יצתרך...

דבר שני, אני לא מבין למה בפעם הבאה אני אצטרך ללכת לבעל מקצוע שיכין לי? מה לא טוב בזה?

אני אישית לבד עשיתי את ההתאמה , אוקי אולי לא יצא הכי סימטרי שבעולם אבל אם לא מתמקדים בזה לא שמים לב, אני אישית ממש מבסוט מזה ואני שומע רק תגובות מעולות על זה , אני לעומתך לא נולדתי עם פיבר וכלים ביד , אז בבקשה אל תשפוט לפי עבודה ראשונה.

במקום כמו בנאדם נורמלי להגיד טעון שיפור תתחדש, אתה חייב לעקוץ, שנינו יודעים טוב מאוד למה, אני לא יעלה את זה לפה ולא ארד לרמה שלך.

פורסם

בוא שנינו נודה מי באמת עשה את כל העבודה או קיי? תכלס אתה לא עשית כלום אבל ממש כלום! גם לא את הצביעה וגם לא את החיתוך! כך שתפסיק לזיין פה לכל הפורם איזו עבודה נהדרת עשית כי תכלס לא עשית כלום חוץ מלהדביק עם סיליקון וגם עם זה הסתבכת http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96235

ודבר שני דיסלקציה זו לא מילה רעה! לידיעתך מורה בלשון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אפשר לדעת מאיפה קנית את החומרים אני מבין שאתה גר באיזור הצפון אם אני לא טועה..

אתה יכול להגיד לי ?

וכמה עלה כל אחד מהם ..

תודה

פורסם
בוא שנינו נודה מי באמת עשה את כל העבודה או קיי? תכלס אתה לא עשית כלום אבל ממש כלום! גם לא את הצביעה וגם לא את החיתוך! כך שתפסיק לזיין פה לכל הפורם איזו עבודה נהדרת עשית כי תכלס לא עשית כלום חוץ מלהדביק עם סיליקון וגם עם זה הסתבכת http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96235

ודבר שני דיסלקציה זו לא מילה רעה! לידיעתך מורה בלשון.

פייי עצבני

אם אני זוכר נכון בתחילת הת'רד הוא הדגיש שכל הקרדיט מגיע לך. אתה לא חייב לקפוץ ולהדגיש את זה, לפי הת'רד גם אפשר ליראות שאתם מסוכסחים אז אם איזשהי סיבה מונעת ממך לפרגן או לתת ביקורת בונה עדיף שלא תעשה כלום כי הדעה שלך משוחדת.

לפי הת'רד גם ניתן ליראות שאתה מיקצוען אמיתי וכל הכבוד לך (אתה רואה הקרדיט אלייך)

ומי שלא עשה מה בסוף התוצאה יפה. אלכס לך חסר קצת פרקטיקה ובסוף תוכל לעשות עבודות על רמה בנתיים תתחדש וסע להנאתך ובזהירות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
בקשר לשימוש בחומרים תעשה חיפוש בפורם ותמצא הרבה מידע שמושי...

מחיר עלות של פחחות+צבע מטלי+כיסוי לאק 250 ש"ח העבודה הזאת נעשתה אצל אחד הפחחים הכי טובים שאני מכיר.. ניתן גם לראות את התוצא...

בקשר לפירוט איך עושים בפרוייקט הבאה שלי אני יפרט יותר..

ממש לא נרא לי שהוא או החבר שלו איכשהו הזכירו פה את השם שלי! תסכים איתי? וגם יש עוד דברים שאתה לא יודע מסביב,כך שבמקום לבוא אלי בטענות קודם היית שואל ומברר מה קורה מסביב! כי כל האנשים שמכירים אותו ו אותי חושבים שהוא זה שעשה את כל העבודה וזה מה שהוא אומר להם ואפילו לא מזכיר אותי,ביגלל זה כל העצבים! לא נירא לי שאם אתה היית במקומי היית יושב בשקט ושותק,ובקשר לזה שהוא נתן קרדיט בתחילת השרשור תסתכל בפעם הבאה את התאריך של ההודעה הראשונה ואת התאריך בשאר ההודעות(הרבה יכל להשתנות מאז).
פורסם
אנשים אתם סתם מתבאסים ביגלל שלא יוצא לכם הכל מפעם הראשונה וזה חבל כי אחרי כמה ניסיונות בעבודה עם פיבר הכל מתחיל לזרום!
אמרת או לא אמרת?

אז יפה, נכון אומנם לא אני חתכתי את הכול אבל עזרתי במה שיכלתי , ותאמין לי זה מספק אותי מעל ומעבר, אז אם אתה אומר למישהו שאם לא יצא הכי טוב אז צריך להמשיך עד שזה מצליח , אז בי מותר להכנס ולעקוץ אותי על ימין ועל שמאל?

די כבר להכניס את הצד האישי לפורום!

לא טוב לך? אל תסתכל! תחסוך ממני את הדעה המקצועית שלך מר פרופסור.

ואגב התאריך שנתתי לך קרדיט זה ה6 ל12 כלומר לפני שבוע, ובידיוק לפני שבוע המשכנו מאיפה שאתה הפסקת , עוד טענות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...