Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי 205 כבר כמעט שנה .

והאמת היא שהאדם שממנו קניתי את הרכב היה די לא אמין,כמו כן הקילומטרז היה נמוך מאד יחסית לרכב משנת 93- 84K .

כשקניתי את הרכב המד לא עבד בכלל ובמוסך חיברו לי את הכבל שמתחבר לגיר.בכל מקרה ,מפעם לפעם המד מהירות ומד הקילומטרז פשוט לא עובדים .

אני יודע על אדם אחד שזה קרה לו ב 205 אבל אצלו זה לא חוזר לפעול לפרקים כמו אצלי.

בכל מקרה הבנתי שישנו איזה כבל שמתחבר לגיר ושאוכל לבדוק אם שיחקו איתו,ואולי דרך זה גם לתקן את הבעיה בעצמי(כי כשהלכתי למוסך זה לקח 5 דקות).

מישהו יודע איפה הכבל הזה ויכול להכווין אותי? האם זה מפורט בהיינס?

תודה רבה.

פנתר אבל לא ורוד

פורסם

לעולם לא תוכל לדעת מכיוון שהאוטו כבר מבוגר ולא צעיר כמו פעם.

אם היה מדובר באוטו בן 5 שעד לפני 4 שנים טופל במרכזי אז היתה אפשרות לדעת, אבל 205 שנוסעת כבר שנים אין דרך לדעת!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תודה נימרוד.

האם יש לך מושג איך אני מגיע לחיבור הזה של הכבל אל הגיר ? האם הגישה לשם קלה או שמדובר במבצע מסובך?

אני די בטוח שהבעיה היא משם כי שם שיחקו במוסך בפעם הקודמת.

תודה

פנתר אבל לא ורוד

פורסם

תודה נימרוד.

האם יש לך מושג איך אני מגיע לחיבור הזה של הכבל אל הגיר ? האם הגישה לשם קלה או שמדובר במבצע מסובך?

אני די בטוח שהבעיה היא משם כי שם שיחקו במוסך בפעם הקודמת.

תודה

תראה 205 אוטו לא מתוחכם ,החיבור צריך ליהיות פשוט.

אמנם אני מכיר 205 ממש טוב אך לא ידוע לי היכן נמצא הנ"ל.

בהצלחה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

האמת לשחק עם הקילומטראז' זה מאוד פשוט ואי אפשר לדעת, בקיבוץ היינו עושים את זה תמיד לאפלאוזים ולפולו, מאוד פשוט בדייהטסו זה מן חיבור מחוספס כזה להברגה ביד, תוך שניה מנתקים תוך שניה מחברים, בפולו זה חשמלי ואםילו יותר קל ויותר נקי...

אבל אני מבטיח לך כמעט במאה אחוז שבאוטו שלך שינו, כי שום אוטו חוץ משל סבתא שנסעה כל החיים למכולת לא עשה 85 אלף ב12 שנה... וגם אז אם זה נכון לא הייתי קונה את האוטו כי סביר להניח שהמנוע שלו עמד יחסית הרבה וזה יותר גרוע מאוטו עם קילומטראז' גבוה...

פורסם

תודה.

תקשיבו אני לא מסוגל לנסוע בלי לראות את המהירות זה משגע אותי וגם אין לי מד טורים ב 205.

החיבור המחוספס הזה נמצא על הגיר ?? כלומר אני יורד מתחת לאוטו ומחפש כבל שמתחבר לגיר?

מה יקרה אם הוא היה מנותק משם לגמרי יכול היה להווצר נזק לחיבורים?

שוב תודה מי שיכול לעזור ויודע להכווין אותי בדיוק אני אודה לו מאד.

פנתר אבל לא ורוד

פורסם

אני מכיר חיבור אחד - מאחורי לוח השעונים של ה205.

עניין של שניה לפרק אותו, עניין של כמעט שעתיים להגיע אליו.

הגיוני שיש גם חיבור בצד השני של הכבל, ליד הגיר. לא מכיר אותו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מכיר את החיבור ב205 אבל בכמה רכבים אחרים הוא נמצא בצד של הגיר בזווית אחורה.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אצלי הוא ממוקם מקדימה ויש גישה נוחה.

אם אינך מוצא את הכבל, גש למכון ספידומטרים שיראה לך איפה הוא נמצא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...