Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בבחירת רכב - שברולט קווליר 98

Blerofon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מודע לזה שהרכב הנבחר הקפיץ פה הרבה ראשים שמסובבים את הראש לשלילה.

אבל הסיפור הוא כזה, האוטו המדובר הוא אוטו משפחתי בתכנון המקורי, שהוסב לאוטו לנסיעות עסקים,

עכשיו אבא שלי מתכנן לקנות מאזדה 3 יד ראשונה (אותה הוא לא מצליח למצוא). ובגלל שהמחיר שמציעים לו על האוטו נמוך ב 17 אלף מהמחירון, הוא שוקל להשאיר את האוטו לי.

הדילמה היא כזאת, כרגע בחודשים הקרובים אני לא אהיה זקוק לאוטו באופן יומיומי, ולאחר מכן רק לנסיעות קצרות. בעוד כחצי שנה, לנסיעות עירוניות-בינעירוניות בתל אביב.

מה אני עושה, האוטו הוא במצב לא כל כך טוב, כל מערכת הגלגלים זקוקה להחלפה, ואני מדבר על צמיגים - אבל אני בונה על להחליף גם את החישוקים. מערכת החשמל באוטו קרסה לגמרי וזקוקה לתיקון רציני, ומלבד זאת יש בעיות רציניות עם הטרמוסטט.

היתרונות, הם שהאוטו הוא אוטו חזק ומאסיבי 2200, 115 כ"ס, עם מערכת רמקולים (אני אוהב אודיו ) איכותית, צורך 1 ל10 בממוצע, מבדיקה של 4 חודשים שאבא שלי עשה. ואני מכיר את האוטו מאז ומעולם.

השיקול שלי היה ללכת בעוד כחצי שנה, על משהו יותר קטן וספורטיבי, אבל אני מניח שגם שם יהיו השקעות.

אז השאלה, אם כל הביקורות הרעות על האוטו (ואני חולה על האוטו הזה...) האם שווה לי להשאיר אותו, ולא למכור בהפסד של 17 אלף, ולהוסיף עוד 10 אלף ולקנות אוטו בעוד חצי נה (לא כולל תיקונים)

בתודה מראש אלון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינהכספית נטו שווה להשאיר - חבל על ההפסד הענק במכירה.

אין לך השקעה עצומה : 4 צמיגים נורמליים כ 1000 ש"ח, טרמוסטט חדש מהקופסה זה 70-90 ש"ח ולהחליף אפשר לבד. מערכת חשמל זה סיור יותר כאוב אבל חשמלאי טוב יכול לסדר את הכל נניח ב 1500 ש"ח (שזה די הרבה).

קיבלת רכב סביר מאוד בסכום השקעה נמוך. ספורטיביות אין בו אבל הוא מאיץ לא רע בקו ישר, נראה בסדר ומנוע ה 2.2 נחמד.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצב באמת לא נשמע רע כמו שתיארת אותו.

תישאר עם האוטו, תחליף צמיגים וטרמוסטט, אין פה סיפור גדול. לגבי בחישוקים, באמת שאין טעם להחליף אותם.

מה התכוונת "מערכת החשמל קורסת לגמרי"?

dirty old man

need love too

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת הג'נטים, יש טסה אחת בחלק הקידמי של האוטו שהרוסה לגמרי... אני אצטרך להחליף אותה, אם אני כבר מחליף עלתה האופציה של להוסיף גם ג'נטים, גם יוסיף למכור את האותו בעוד כמה שנים (כי למכור אותו זה בעיה).

לגבי החשמל, יש בעיות מתמידות במהלך השנה האחורה ועוד אחורה, תאורה בצד ימין לא נדלקת, קצה המרקור בוינקר שונה בין שני הצדדדים, אין חשמל לתאורה של התא מטען. וינקרים לא פועלים לפעמים, חלונות לא משהו.

דברים מהסוג הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר אין 2 שרשורים פתוחים באותו נושא.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83128

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...