Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה - רנו LeCar

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אגלה לכם עוד סוד,היתה בבעולתי רנו 5 מודל 86 (דור אחרון עד 91) והיא היתה "לה קאר" בעלת מנוע 1250 סמ"ק ומזגן,השנה האחרונה בה "לה קאר" שווקה היתה ב86,לאחר מכן היו 1400 ידניות ,פשוט הן לא נקראו "לה קאר" אלא "סופר" או GTL ,הרנו 5 ג'יטי טורבו מבוססת על דגם ה"סופר".
איך מיתקדם השיפוץ איציק?
פורסם

תודה על ההתעניינות,השיפוץ מתקדם לאט ובטוח.

הרכב עבר עד עכשיו:

-שיפוץ ראש מלא.

-בעזרת רובי (הבחור בהודעה מעליי) השגתי גם בלוק מנוע מקורי.

-החלפתי את הטי2 שהיה במצב גרוע בטורבו טי25 במצב מעולה.

-בהמשך הוא יקבל רדיאטור ורדיאטור שמן גדולים יותר.

-האינטרקולר הוחלף לזה של אאודי TT.

-הרכב קיבל כמה פינוקים כמו שסתום פריקה,פילטר פתוח+צנרת תיעול אויר מנירוסטה.

-החלפתי צנרת דלק+צינורות ואקום.

-קרבורטור עבר ניקוי וכיוון.

-בעזרת חבר הפורום (מקלארן F1) רכשתי את הפלסטיקים שהיו חסרים מתחת לבקליות+סמל אורגינל ("RENAULT 5 GT TURBO").

-מצאתי ג'אנטים מקוריים,עדיין לא רכשתי אותם אני כרגע בודק אם ניתן להשיג להם צמיגים ספורטיביים לפני הרכישה.

-בפורום מצאתי מודול הצתה (מחשב של קרבוטור) מקורי של רנו 5 ג'יטי,זה יצא מצויין לאחר שראיתי שברנו היה אחד של רנו אקספרס,אז זה אומר שמערכת ההצתה גם מקורית עכשיו.

בקרוב הרכב יוצא מהמוסך,אני אצלם כמה תמונות לפורום.

זהו בינתיים.

פורסם

יפה כל הכבוד איציק :-), חכה שתנהג בה איזה כיף של אוטו והבעיטה בתחת אוי הבעיטה במיוחד בגדישה מעט יותר גבוהה :wink: ושלא נדבר על הצלילים שהיא מפיקה במיוחד עם שסתום הפריקה :tongue: . והתגובות של האנשים שזוכרים את הרכב מימי שנות השמונים העליזות "מוכר רוצה לימכור" :nono:. טוב בכל מיקרה לגבי המגדש הגודל הוא אידאלי לרכב אבל לאיזה רכב הוא שייך??? אני גם צריך מגדש בדחיפות אם יש משהו מענין תודיע לי.

פורסם

אין לי מושג לאיזה רכב הוא שייך,בגלל שהוא ירד מהונדה האצ'בק משופרת שירדה מהכביש והיתה צריכה לפרק את כל השיפורים שעליה כדי לקבל אישור לחזור לכביש.

מבטיח ברגע שאני אשמע על מגדש אני מודיע לך,רק שתדע שאין צורך בהכנת פלאנג' לטי25 הסעפת והטורבו יושבים בדיוק ללא התאמות,יש צורך בהתאמת החלק של יציאת עודפי הגזים וזהו.

ואם אתה תשמע על ספויילר מקורי של 5 ג'יטי זה יהיה מצויין.

פורסם
אין לי מושג לאיזה רכב הוא שייך,בגלל שהוא ירד מהונדה האצ'בק משופרת שירדה מהכביש והיתה צריכה לפרק את כל השיפורים שעליה כדי לקבל אישור לחזור לכביש.

מבטיח ברגע שאני אשמע על מגדש אני מודיע לך,רק שתדע שאין צורך בהכנת פלאנג' לטי25 הסעפת והטורבו יושבים בדיוק ללא התאמות,יש צורך בהתאמת החלק של יציאת עודפי הגזים וזהו.

ואם אתה תשמע על ספויילר מקורי של 5 ג'יטי זה יהיה מצויין.

vf הכל תלוי מאיזה רכב הוא ירד, עם הפלאנג מתאים אחד לאחד אז סביר להניח שזה גאראט . אתה יכול להגיד לי בפרטי כמה שילמתה?
  • תוכן חדש...