Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מזגן - איפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן שלי פועל טוב לפי מה ששמתי לב,

הבעיה היחידה - ביחידת הבקרה, המתג שקובע את מיקום הוצאת האוויר לא מגיב.

הכבל שלו כנראה קרוע.

דבר כזה מתקנים אצל מזגניסט או במקום אחר?

פורסם

יש מצב

אבל הפלסיטיקים של 205 בת 11 שנה קצת עייפים..

שמפרקים אותם הם בדרך כלל חוזרים מפורקים....

ככה שאני מעדיף מישהו שיקח על עצמו אחריות בקטע הזה..

פורסם

אתה צודק במאת האחוזים שאתה רוצה שמישהו יקח אחריות, קח בחשבון שאם אות אחד לא "פרייר"

ומכיר מכוניות ופלסטיקים הוא יבצע זאת בעדינות , ואם יראה לפני שיגע שהעניינים במצב מתפרק הוא לא יקח אחריות

הוא פשוט צריך להיות גם חכם ולהתריע מראש.

בברכה

דני ממוסך מצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אף אחד לא ייתן לך אחריות לפלסטיקים מתפוררים וישנים

הפלסטיקים בפזו הם באיכות יירודה ובגלל שהם "בילו" בשמש במשך 11 שנים הם מתייבשים ולכן נשברים ומקרקשים

אתה לא חושב שאתה חוצפן? לדרוש ממישהו לקחת אחריות על העניין הזה?

הרי אתה יודע שזה מה שיש ,שזה יבש ומתפורר ברגע שנוגעים בזה, מכונאי הוא לא קוסם, גם אף אחד לא ייתן לך אחריות על זה כי הרכב ישן והפלסטיק יבש.

ברגע שיפתחו בורג הפסטיק ישבר, ככה זה , זבלה.

לך תראה באוטו גרמני איך הפלסטיקים מחזיקים מעמד 10 שנים בשקט ואחרי שאתה מרכיב הכל חזרה אין אפילו רחש....

לי נראה שאתה הולך מראש ובידיעה ובכוונה להפיל בפח בעל מקצוע שהענין מעבר לשליטתו.

פורסם

שנייה לפני שאתה פותח דאש ב205 ונשאר עם חלקיקי פלסטיק, כדאי שתבדוק שמה שנשבר לך זה לא הכפתור.

לפחות אצלי, המעבר בין יציאות אוויר קשה יחסית, וזה גורם לשבר בכפתור הבורר (נו, החלק הזה שמסתובב, עם הידית, זה שמבפנים יש פלסטיק כתום כזה.. וחבל שאין לי כאן תמונה שהייתה אשכרה חוסכת אלף מילים). בקיצור, תוציא אותו, תבדוק שהוא לא שבור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...