Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה??????

חיכית עד לבדיקה כדי לדעת שכריות האוויר שלך לא פועלות? וזה עוד אחרי שנורית אזהרה מנצנצת מולך?

מזל שלא גילית את זה במפגש צמוד עם איזה עמוד...

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברי הפורום היקרים ולכל השותפים המייעצים !

אז זהו, מהיום- אני הבעלים הרשמיים של פולו 2000, צבע כחול (כמו זה)71,000 ק"מ ואני היד השנייה.

תירגעו, תכף אני מגיע לתוצאות הבדיקה של הכריות אוויר והחלון ...:scatter:

אז ככה: לגבי החלון - המנגנון הלך ולא המנוע (בערך 1000 ש"ח במורשה , אבל נראה , אם זה לא קריטי , אני יתקן במוסך שלי).

הכי חשוב, הכריות אוויר- זה היה שום דבר , הוא אמר שהוא איפס לי את זה (לא פיוז ולא קונקטור , הכל טוב).:multi:

אז שילמתי לה 50,000 ש"ח והשאר יילך על תיקונים : פנסים קדמיים שהם דהויים (כמו ערפל בפנים, סמל קדמי+אחורי, ידית ההילוכים , צמיג ודוד עמעמם , ואם אני ממש רוצה פינוק - אז גם חסרות לי 2 טסות).

דרך אגב, איפה כדאי לי לתקן הכל ? ברור שבמוסך שלי. אבל אולי ישנם דברים שעדיף לתקן רק במוסך מורשה?

וזהו! אז תודה לכולם על הייעוץ טרום הקנייה....וכמו שהבטחתי - אני בקרוב אצרף תמונה של האוטו.

girl on wheels

:smilecolr

פורסם

שום דבר ממה שיש לך אל תתקני במוסך מורשה, זה פיראטים זה.

תתקני במוסך כללי, מורשה משרד התחבורה, אמין וטוב, אם תבקשי המלצות תוכלי לקבל בפורום הטכני או ברכב כללי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מוסכים מורשים של צמפיון זה שודדי יד קטועי יד בסגנון קפטן הוק...

תשאלי כאן מספר חברי פורום מכירים מכונאים שכירים שעובדים בצמפיון ועושים השלמות הכנסה בשבתות....

לטפל בחברה וחשלם שליש מחיר זה כדאי וזה מה שאני עושה.

פורסם

תתחדשי, שמחנו לעזור.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה??????

חיכית עד לבדיקה כדי לדעת שכריות האוויר שלך לא פועלות? וזה עוד אחרי שנורית אזהרה מנצנצת מולך?

מזל שלא גילית את זה במפגש צמוד עם איזה עמוד...

מי בדיוק אישר לך לצאת לחופש הגדול?

מיד תחזור לכיתה (כיתה ג עפ"י הבנת הנקרא) ותלמד לקרוא.

תחזור אלינו בשנת הלימודים הבאה כשתלמד איך מחברים מילים למשפטים ואז אולי תבין על מה מדברים כבר 3 עמודים.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מכיוון שהשרשור עשה את שלו , והאוטו נרכש , והצבעים העליזים לא מפסיקים להגיע - ננעל.

בעיות,טענות וכו' - בפורום המתאים (טכני).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...