Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקל וגובה

aliku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חפיף , לפחות כשאני על הגב אני הכי גבוה.....
יאשה אתה המלך!

את הדגמים הגדולים אפשר להשיג רק בשחור, הא?

:wink:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רזמל, היבוא מתימן הופסק באמצע שנות החמישים.

ניסיתי להשיג באימייל מפרטים מהיצרן, אבל לא עונים לי. כנראה אין להם תמיכה בעברית במחשב.

פורסם
אני בן 14.

הגובה שלי זה 1.81 והמשקל הוא בסביבות השמונים (אני לא ממש רזה)

אני זקוק לעצתכם.. האם זה נורמאלי (אני מתכוון לגובה ולמשקל)?

בן 14 וגובה 1.81? :shock: סחטיין עליך!

אם משקלך מעל 81.9 קילוגרם יש לך עודף משקל קטן. לא משהו שריצה קצרה בבוקר/בערב לא תסדר...

מישהו יודע איך אפשר בערך לדעת מה הגובה הסופי שלי יהיה? כרגע אני בן 17.5 גובה 1.75(:| ) ושוקל 58

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מישהו יודע איך אפשר בערך לדעת מה הגובה הסופי שלי יהיה? כרגע אני בן 17.5 גובה 1.75(:| ) ושוקל 58

תשאל אותו למעלה הוא ידע מה יהיה הגובה הסופי שלך....

קודם כל לא נראה שאתה תגבה יותר ואם כן אז ממש מעט כי אתה בסוף גיל ההתבגרות.(לפחות החלק המואץ שלו)

ב. אתה ממש רזה,תתחיל לאכול,מה קורה איתכם אנשים מה אתם דוגמניות בערוץ האופנה???

פורסם

:/ אני לא רזה, אני רץ כל יום בערב כ3 קילומטרים ותיקווה שיצא משהו...

אני זוכר שהיה כתוב איפשהו שניתן לדעת בערך מה יהיה בגובה הסופי זה משהו כמו:גובה אמא + גובה אבא לחלק 2 כפול אורך כתף לחלק לאורך השיערה בישבן

פורסם

אני זוכר שהיה כתוב איפשהו שניתן לדעת בערך מה יהיה בגובה הסופי זה משהו כמו:גובה אמא + גובה אבא לחלק 2 כפול אורך כתף לחלק לאורך השיערה בישבן

או ללכת לרופא שיעשה לך צילום ועל פי תוצאות הצילום יוכל להעריך את גובהך המקסימלי.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

קודם כל אם אתה 1.75 ושוקל 58 אז אתה רזה.

ב.מה הקשר בין זה שאתה רץ 3 קילומטרים בערב לבין זה שאתה לא רזה????

ריצה היא פעילות אירובית שלא נועדה להעלאת מסת שריר אלא כדי לשרוף שומנים,לעבוד על אימון לב-ריאה ולשפר את קצב חילוף החומרים שלך.

כמו"כ כדי שפעילות אירובית או כל אימון מכל סוג שהוא יהיה אפקטיבי הוא צריך להיעשות במשך זמן שהוא ארוך מחצי שעה/ארבעים דקות לפחות,ככה שעדיף שתלך לדוגמה 6/7/8 קילומטרים במשך זמן שהוא ארוך מחצי שעה מאשר שתרוץ 3 קילומטרים שהם אורכים לכל היותר עשרים דקות אם רצים ריצה קלה מאוד,ועושים את זה ברוורס.

אם אתה רוצה לגדול אז תתיעץ עם תזונאית ותרכיב לך תפריט נכון,ותתחיל להתאמן על בניית מסת שריר בנוסף לפעילות לב ריאה(לא ביחד).

פורסם
קודם כל אם אתה 1.75 ושוקל 58 אז אתה רזה.

ב.מה הקשר בין זה שאתה רץ 3 קילומטרים בערב לבין זה שאתה לא רזה????

ריצה היא פעילות אירובית שלא נועדה להעלאת מסת שריר אלא כדי לשרוף שומנים,לעבוד על אימון לב-ריאה ולשפר את קצב חילוף החומרים שלך.

כמו"כ כדי שפעילות אירובית או כל אימון מכל סוג שהוא יהיה אפקטיבי הוא צריך להיעשות במשך זמן שהוא ארוך מחצי שעה/ארבעים דקות לפחות,ככה שעדיף שתלך לדוגמה 6/7/8 קילומטרים במשך זמן שהוא ארוך מחצי שעה מאשר שתרוץ 3 קילומטרים שהם אורכים לכל היותר עשרים דקות אם רצים ריצה קלה מאוד,ועושים את זה ברוורס.

אם אתה רוצה לגדול אז תתיעץ עם תזונאית ותרכיב לך תפריט נכון,ותתחיל להתאמן על בניית מסת שריר בנוסף לפעילות לב ריאה(לא ביחד).

אז אולי זה יותר מ3 קילומטרים. אני רץ בערך 35 דקות בריצה (לא ספרינט, אבל גם לא איטית) ואני עושה הפסקה אחת של כמה עשרות שניות בודדות ובמהלכה אני הולך הליכה מהירה

פורסם

אי אפשר לאבחן את התקלה דרך האינטרנט.

גש למוסך שישימו לך מכשיר דיאגנוזה , או נסה להעלות צילומים של האיזור התקול.

פורסם
תשאל אותו למעלה הוא ידע מה יהיה הגובה הסופי שלך....

קודם כל לא נראה שאתה תגבה יותר ואם כן אז ממש מעט כי אתה בסוף גיל ההתבגרות.(לפחות החלק המואץ שלו)

ב. אתה ממש רזה,תתחיל לאכול,מה קורה איתכם אנשים מה אתם דוגמניות בערוץ האופנה???

אני:

בן 18 ודרכמה, שוקל 62, 4 אחוז שומן בגוף(נבדק יום שישי האחרון), 188-189 ס"מ. זה רזה!

מומלץ בהחלט:

להגיע למוסך "אדמונד עשה לי טוב", חלקים תחליפיים ועבודה ברמה טובה, וכמובן המחיר!

דיאגנוזה היום עולה כ-400 שקל וצילום של האיזור התקול+הערכת מחיר לעבודה עוד 150-200 שקל.

פורסם
אני:

בן 18 ודרכמה, שוקל 62, 4 אחוז שומן בגוף(נבדק יום שישי האחרון), 188-189 ס"מ. זה רזה!

.

אתה באמת ניראה קצת חיוור בתמונה...:-P

פורסם

אני מאלה שאוכלים בגט ומרגישים שהם יכולים לדחוף עוד 4 כאלה... ;)

קרו לי הרבה מקרים שאכלתי ואכלתי ואכלתי במשך כ-20-30 דקות ולא הרגשתי שאני בכלל מתחיל להיות שבע...(ואני רציני)

אני משער שמדובר במצוף תקול בקיבה, או חיישן הלמדה שלי שנמצא באיזה קנה הנשימה.

• תוכן חדש...