Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במבצע שערכה משטרת ישראל נגד נהגי טרקטורונים ואופנועים הנוהגים בפראות באיזור עמק חפר, התחפשו השוטרים ממשטרת התנועה הארצית למתדלקים.

שוטרים סמויים עקבו מהקרקע בליווי מסוק משטרתי אחר הנהגים בשטחים הפתוחים של עמק חפר שסיכנו את חייהם בנהיגה בשטחים הפתוחים, ודיווחו על כך לחבריהם שהיו מחופשים למתדלקים.

כאשר הנהגים הגיעו לתדלק בתחנה הם נעצרו ונתבקשו להציג רשיונות.

ידיעות אחרונות

24-07-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לחלק נשלל הרשיון, חלקם קיבל דוחות על כך שהאופנועים והטרקטורונים אינם תקינים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לדעתי הם היו צריכים לצאת מאותה תחנת דלק בטרנזיט משטרית למעצר...

דוגרי...

אבל המשטרה חיפשה במקום הלא נכון.

צריך לחפש אותם בערים איפה שהם מתפרעים ברחובות ומפריעים לכל העולם ואישתו!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לדעתי הם היו צריכים לצאת מאותה תחנת דלק בטרנזיט משטרית למעצר...

מה בדיוק הבעיה שטרקטרונים שנוסעים בשטח? זה שהם נוסעים כנראה בלי אמצעי מיגון

זה בעיה שלהם , אבל כמו שאמרו פה , שיחפשו אותם בערים ובחופי הים מסכנים מתרחצים .

פורסם

ולאן הם נוסעים כשהם מסיימים עם השטח? טסים ברחובות במהירות מופרזת, חותכים ואני יכול להעיד על רוכב טרקטורון (ללא לוחית רישוי כמובן) שעבר ברמזור אדום (הרמזור התחלף לגמרי, הוא עמד קצת חיכה לרגע שתהיה שהות בתנועה של המכוניות ונכנס באדום מלא, אין יותר אדום מזה, לצומת...). משום מה נראה לי שהוא לא היוצא מן הכלל...

מה שאני מנסה להגיד זה שמי שמזלזל ומתפרע בשטח (ואני לא מדבר על נסיעה "לגיטימית" בשטח) יעשה ועושה את זה גם ברחובות.

פורסם

בונא אתם כאלה ......

לא חשוב...

מה תגידו לי שהייתם צעירים לא עשיתם דבר כאלה?!.....או משהו דומה?..

אם לא ....

אז אתם לא הייתם בשלב הנעורים...

אני עוד בשלב הזה אני בן 19...

נוסע על סיאט טולדו והנענה מכל רגע שבחיים.

פורסם
בונא אתם כאלה ......

לא חשוב...

מה תגידו לי שהייתם צעירים לא עשיתם דבר כאלה?!.....או משהו דומה?..

אם לא ....

אז אתם לא הייתם בשלב הנעורים...

אני עוד בשלב הזה אני בן 19...

כשאתה עולה מאחורי ההגה (או הכידון, אם זה אותם טרטורונים) אתה צריך להשאיר את שלב הנעורים מאחוריך ולנהוג כמו בן אדם בוגר, כי שקיבלת רישיון חשבו עליך (מדינת ישראל, משרד הרישוי...) שאתה כזה, ההורים שלך סומכים עליך שאתה כזה, מי שנוסע יחד איתך, הילד שהולך במעבר החצייה, האמא ששלחה את הילד שלה, כולם סומכים עליך שאתה כזה - בוגר... תחשוב על זה. :idea:

פורסם
אמנם הם נוסעים בשטח. אבל כשהם נפצעים, כולנו נושאים בנטל. מה לעשות, ככה זה כשיש חוק ביטוח רפואי לכולם.
עדיף שיסעו בשטח ולא בעיר.

אני לא חושב שכל מי שנוסע בטרקטורון/אופנוע שטח/באגי בשטח גם יעיז לנסוע איתו בכביש ולהסתכן בתאונה לא-עצמית.

יש אנשים מספיק אחראיים כדי לעשות את ההפרדה ולהחזיר הביתה את הכלי-שטח הנ"ל על נגרר/סובארו טנדר וכו' ולא בנסיעה.

ולגבי התאונות העצמיות בשטח - אם אין לחבר'ה האלו ביטוח חובה, הרי קרנית תתבע אותם ותוציא מהם בחזרה את הוצאות הטיפול הרפואי שלהם. ועל עוגמת נפש וכו' הם לא יקבלו שקל. בעיה שלהם.

ומי מהם שיפשוט רגל עקב התביעה הזו, נראה לי שכבר את העונש שלו הוא קיבל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה תעשה אם ילד בן 17 18 יכנס בך עם הטרקטורון שלו וירסק לך את כל האחורה כי הוא נוסא מהר ומרים גלגל?

תגיד לו בגלל שאין לך ביטוח אתה תשלם לי? לך תרדוף אחרי ההורים שלו שישלמו לך ותתחיל בתי משפט כי הם לא אחראיים על הילדים שלהם.

זה לא ילדים שגנבו את הטרקטורון, זה ילדים שההורים קנו להם והם משתוללים ולדעתי צריך להעניש גם את ההורים במקרים כאלה. זה מתחיל בטרקטורון יחסית חלש, מה יקרה שהם ינהגו באוטו? יעשו טוטלוס עם הפג'רו של ההורים כמו מישהו שאני מכיר? זה ילד אחרי שלילה והוא רק בן 18, אגב הילד אחרי שריסק את הפג'רו קנו לו אימפרזה טורבו, לך תבין אנשים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רק נקווה שבסוף האבולוציה תעשה את שלה והוא ירסק את עצמו (ורק את עצמו) בתוך עמוד, ובא לציון גואל. ואני מצטער אם זה נשמע רע, אבל אני ממש לא אזיל אפילו לא קצה של דמעה על בן אדם כזה שמשתולל על הכביש ועושה בו כשלו, תוך כדי סיכון אנשים.

פורסם
דוגרי...

אבל המשטרה חיפשה במקום הלא נכון.

צריך לחפש אותם בערים איפה שהם מתפרעים ברחובות ומפריעים לכל העולם ואישתו!

כל הרעיון הוא שהמתפרעים כלל לא ידעו שמתצפתים עליהם מהאויר על ידי מסוק משטרתי שחג כל אותה עת מעל המקום, ודיווח בקשר על המתפרעים שעתידים להגיע אל התחנה על מנת לתדלק את הרכבים (טרקטורונים, אופנועים וכ'ו...)

מה יותר קל מלהמתין להם והם פשוט מגיעים, מאשר להתחיל מרדף שעלול לסכן חפים מפש.

ל'

• תוכן חדש...