Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי אפוד, בתחנת דלק, ב20 ש"ח, אתם לא יודעים כמה כאב לי על ה20 ש"ח האלו, עכשיו זה פחות 3.6 ליטר במיכל...

אוקיי, ונעבור לנימה היותר רצינית:

עמית, הבנתי, עושים מה שרווחי, בקיצר, שחיתות.

שאלה: מותר לשים בתא כפפות, נכון ? לא חובה על המושב ?

כי לשים על המושב, שהשוטר בניידת ישים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תניח היכן שאתה רוצה, רק שיהיה בהשג יד ברגע שתרד מהרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא בבגאז', זה יכול להיות בכל מקום בתא הנוסעים. לא יודע לגבי מכוניות שיש להם גישה לבגאז' מתא הנוסעים (כמו טנדרים למיניהם בסגנון מזדה MPV או פג'ארו קינג אפילו).

דווקא שוטר אמר לי שהאפודה של העבודה שלי היא בסדר מבלי להסתכל עליה אפילו. העיקר שתהיה אפודה זוהרת.

בכל מקרה קניתי אחת שבטוח עומדת בתקן, אז זה לא ממש משנה.

מקסימום אני אמכור אותה לכל המרבה במחיר :wink:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

זה לא הכסף....

אף אחד לא חושב על זה שמרחוק אדם עם אפוד זוהר נראה כמו שוטר ?

על הדרך קיבלנו עוד מלא ניידות דמה.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם
זה לא הכסף....

אף אחד לא חושב על זה שמרחוק אדם עם אפוד זוהר נראה כמו שוטר ?

על הדרך קיבלנו עוד מלא ניידות דמה.

בוא נפעיל את ההגיון המאוד בריא שלי:

שוטר לא יכול להשתמש בממל"ז באזור חשוך וללא תאורה, אז למה שתפחד משוטר שעומד בצד בחושך?

ואיפה שכבר כן יש תאורה, יש מקום לעצור בצד.

פורסם

אם אדם עם אפוד זוהר בצד נראה לך כמו שוטר - יופי. תאט.

זו הכוונה. שכשתראה אדם עם אפוד זוהר בשוליים תנהג קצת יותר בזהירות ולא משנה אם זה בשביל להציל את הרשיון שלך או את החיים שלו. שתי הסיבות נראות לי טובות מספיק.

מה, היית מעדיף שאדם שרוכן ליד הרכב שלו בשוליים להחליף צמיג לא יראה כמו שוטר ממל"ז כדי שתוכל להמשיך ללחוץ כשאתה חולף אותו? :evil:

פורסם

אני לא לוחץ... אני משתמש בכח האנרציה....... :evil:

כל אוטו שעומד בצד גורם להאטה, בלי קשר לאם הוא שוטר או לא, לא בא לי לבלות בבתי משפט כי פגעתי במישהו.

פשוט התאוריה שלו מוזרה.

פורסם

בוא נפעיל את ההגיון המאוד בריא שלי:

שוטר לא יכול להשתמש בממל"ז באזור חשוך וללא תאורה, אז למה שתפחד משוטר שעומד בצד בחושך?

ואיפה שכבר כן יש תאורה, יש מקום לעצור בצד.

מי דיבר על מקום חשוך ??

כמעט בכל כביש ראשי יש תאורה ללא מקום לעצור :???:

בקיצור אין שום דבר בריא לדעתי בהגיון שלך ,

אם אדם עם אפוד זוהר בצד נראה לך כמו שוטר - יופי. תאט.
מה, היית מעדיף שאדם שרוכן ליד הרכב שלו בשוליים להחליף צמיג לא יראה כמו שוטר ממל"ז כדי שתוכל להמשיך ללחוץ כשאתה חולף אותו? :evil:
בקיצור, כן .

בפרוט: כשאני רואה רכב בצד הדרך (ויתכן סביבו אנשים) אני מגיב אחרת - מתרחק לכיוון מרכז הכביש, עכשיו נצטך להאט גם אם היה אפשר פשוט לעבור נתיב.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

בפרוט: כשאני רואה רכב בצד הדרך (ויתכן סביבו אנשים) אני מגיב אחרת - מתרחק לכיוון מרכז הכביש, עכשיו נצטך להאט גם אם היה אפשר פשוט לעבור נתיב.

תגיד יש לך רשיון? כמה שאנחנו מדברים כאן על זה שמורי נהיגה מלמדים אותך לעבור טסט ולא באמת לנהוג, אפילו הם מלמדים אותך להאט, לעצור ואז לעבור נתיב! אתה בשום פנים ואופן לא סוטה לנתיב אחר ככה בפתאומיות!

אם ככה אתה מתנהג בנהיגה אז אתה פשוט פצצה מתקתקת.

לפעמים זה טוב לעקוף, אבל במקרה לדוגמא שיש מולך מישהו שעצר, רכב לדוגמא, אתה קודם כל מנסה לעצור ואולי אחר כך סוטה לנתיב אחר. אם לא אז אתה פשוט יכול לגרום לתאונת שרשרת.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אה, יוסי יוסי.

שנו חז"ל : סייג לחוכמה - שתיקה.

1. בעבר סיפרת לנו כבר כמה כשרוני אתה בנהיגה . אל תגרום לי להעלות שרשורים מהעבר.

2. אף אחד לא דיבר על סטייה פתאומית מהנתיב , אלא על תזוזה מהקו הנכון (ימין הנתיב) , אז תירגע.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

החוק החדש נכנס, וכבר ניתן לראות נהגים רבים, ורוכבי אופנועים המשתמשים באפוד הזוהר כאשר הם יורדים מהרכב ואפילו בעת נסיעה על אופנועים.

היום בדרכי הביתה הבחנתי בהולכי רגל שהולכים על שולי הכביש במטרה להתעמל.

מצד אחד הולכי הרגל הולכים בשוליים, מצד שני הם נמצאים שם ללא רכב....

האם החוק חל עליהם ללבוש את האפוד הזוהר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כפי שאני יודע על הולכי הרגל לא אולם יש כאלה שהגדילו ראש וקנו. איזה יום נסעתי בלילה ברחוב חשוך והיה רוכב אופניים עם אפוד, ממש יכולתי לראות אותו מרחוק (תאורת הרכב הקרינה והאפוד זהר). לדעתי לא ניסחו את החוק טוב.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

רציתי לשאול את אותה שאלה.

למה הו למה, אותם הולכי רגל שהולכים בשוליים ולא מעט פעמים בכבישים ללא שוליים באיזור הכנרת, עם בגדים כהים וללא מחזירי אור בכלל, למה שום חוק לא חל עליהם?

למה לא מכניסים אותם לכלא? (סליחה על הקיצוניות, זה פשוט לא מתקבל על הדעת)

למה אני כל פעם צריך לסטות בפתאומיות בכביש ללא שוליים כי אותו אידיוט הולך עם הכלב שלו, ולא אכפת לי מהבן אדם, אבל חבל על הכלב.

הכלב לא מבין שצריך להזהר.

פורסם

לכל מי שמלבישים את האפוד על המשענת סטייל חובשים בזק"א:

ברכבים עם כריות אוויר צידיות (רוב המכוניות הממש חדשות) זה פוגע משמעותית ביעילות הכרית ואף עלול להיות מסוכן!

• תוכן חדש...