Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שלכם? במיוחד אלה שמביעים דעה על היכולות של הרכב שצולם מבלי שהם כנראה נהגו בו...

אז סתם קינאה?

וחוצמיזה לבעל האמר לעולם לא תהיה בעית חניה בת"א בגלל כמה סיבות:

:idea: ראשית, לנסיעה עירונית הוא יקח את המיאטה החדשה שלו.

:idea: שנית, הוא גם יכול לקחת מונית

:idea: שלישית, במקרה חירום הוא יכול "להכשיר" מקום חניה על ידי "הזזת" כמה מזדות מהמקום

(ובעליהן לא יתרגשו כי הן מליסינג ממילא)....:-)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי מה שהבנתי לא מערוץ 22 אלא ממקום אחר

הולכים לעשות ייבוא סדיר של האמר 2 והאמר 3

האמר 3 יעלה 400 אלף ש"ח

והאמר 2 יעלה 600 אלף ש"ח

פורסם

הכתבה עצמה היתה מגוחכת...במיוחד דבריו של אביהו בן נון והכתב עצמו (גיל חובב).

כנראה שאביהו בן נון, למרות תפקידו כמנכ"ל יבואנית רכב, לא מכיר את המושג "בטיחות אקטיבית"...משהו שה-H3 לא ממש מצטיין בו.

היה משעשע לראות גם את בעל ה-H2 הכסוף שהצהיר שמעבר לרכב, הוא קנה גם ביטוח חיים ב-650K כי האוטו כל כך בטוח בלה בלה בלה....מעניין ששלשום בלילה ראיתי H2 כסוף נוסע כאשר הנהג שלו מדבר בסלולרי ללא דיבורית והיה מאוד דומה לבעל הרכב מהכתבה....יכול להיות שזה אותו אחד?

אני מהמר שכן....(רק מהמר).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בעל ההאמר הכסוף(אם אינני טועה) הוא הקבלן שמבצע את פרוייקט הרכבת מנתב"ג למודיעין...

(אני יודע בוודאות שלקבלן הנ"ל יש האמר H2 כסוף-שחור)

דיי לשחיתות.

פורסם

שחיתות?

הקבלן הזה חייב לך או לי משהו? הוא מקבל משכורת מהמדינה?

תהיה רגוע...הוא משלם מס' אפילו על ההאמר....

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי רכבת ישראל היתה שייכת למדינה. משהו השתנה?

וזה שהוא חייב לי/לא חייב לי לא משנה כלום.

תמיד יהיו "חריגות בניה"

והמבינים יבינו...

פורסם

בחריגות , אגב, מדינת ישראל היא האשמה!

ולא הקבלנים.

וזה שמע"צ או קקל או הרכבת הם גופים עם הרבה שמן........

זה לא אשמת הקבלנים אלא אשמת המדינה.

אז השחיתות היא לא של הקבלנים...כי הקבלן היא איש פרטי.

אבל אנחנו ממש לא בנושא כרגע...אז נעזוב את העניין...

פורסם

אני לא אגיב על ההאמר, או מדד הפוזה שלו ושל דורותיו הקודמים... אבל דבר אחד בלט ביותר בכתבה.

גיל חובב צריך לחזור לתוכניות בישול.

לחילופין, לא הייתי מתבייש לשבץ אותו בהנחיית תוכנית לילדים בערוץ "תכלת".

רחוק מהעין, רחוק מהלב

פשוט דביל!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

חבר'ה אני לא מבין על מה כולם מתלהבים.

ההאמר שראיתם מבוסס על טנדר של GM או שברולט או איסוזו (תלוי להיכן אתם משווים-ארה"ב/אירופה/אסיה):

יש לו את השילדה של אותו טנדר, יש לו מתלי עלים מאחורה, מנוע 3.5 ליטר בנזין, 5 צלינדרים שמספק 220 כ"ס.

בקיצור לכלי הזה הספציפית אין הרבה מה להציע ביחס לאחרים פרט לעובדה שאתם נוהגים בהאמר.

אם תתנו לי 400000 ש"ח לא הייתי משקיע אותם על רכב כזה בשביל השם/מראה...

אם אתם מדברים על היקרים יותר, H1 ו-H2 כאן הייתי שם את המחשבה...

אז לכל אלו שמתלהבים... תרגעו!

עדיפות שני ציפורים על העץ מאשר שהדשא של השכן יהיה ירוק יותר... או משהו כזה...

פורסם
אז לכל אלו שמתלהבים... תרגעו!

האמת, שקלעת לנקודה. האמר, בגלל שהוא לא מוכר בארץ, הוא מעין סמל סטטוס. אין בו הרבה תוכן, אבל ההילה שנבנתה סביבו בעולם (וגם בארץ) גורמת לכך שכאשר הוא מגיע ארצה, עושים עליו כתבות במהדורות החדשות המרכזיות (כמובן שעוזר הרבה יח"צ של UMI). אני מהמר שאפילו ב-400 אלף ש"ח, מתחרים כמו דיסקברי 3 או טוארג יהיו עדיפים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שב400K האמר נותן תמורה מצויינת לשוק שהוא מיועד לו-אנשים עשירים,חובבי פוזה למניהם.

לא יודע בדיוק מי המתחרים הישירים שלו,אך אני צופה שהוא יימכר בצורה נכבדת.

האמר H2 ,זה סיפור אחר לגמרי. שום ג'יפ ב600K לא יוכל להביא לך את מה שהרכב הזה מביא לך.

רק לעמוד לידו זה מפחיד,אני 1.83 והג'יפ הזה נראה לידי כמו מפלצת :lol: ,פשוט חיה רעה.

פורסם
אני חושב שב400K האמר נותן תמורה מצויינת לשוק שהוא מיועד לו-אנשים עשירים,חובבי פוזה למניהם.
אני אשאל אותך שאלה ליאור, אתה חושב שלאדם שהוא באמת עשיר יפריע להוסיף עוד איזה 100000 ולקנות איזו פורשה קאיין/ריינג' רובר או כל דבר אחר באותו טווח מחירים.

את האמת מחיר כזה מופנה יותר לשוק אחר מאשר לעשירים כי להם יש ייחוד- סטטוס לכן ייקנו רכבים יקרים יותר.

רכב כזה הוא למי שרוצה להיראות עשיר במחיר מוזל יחסית.

שים לב כמה טוארגים יש, כמה דיסקברי 3 וכו'... אם יש לאנשים כסף לקנות רכבים כאלו אז מה מונע מהם לחסוך עוד כמה חודשים וייקנו "כאילו" האמר. ולא כל מי שנוהג בכזה רכב הוא עשיר מכיוון שישנו איבוד ערך גדול מאוד של הרכבים אלו בכל שנה שעוברת ולכן אם תקנה אותו משומש זאת תהיה מציאה יחסית למחירו בחנות.

מבחינת עקרונית אעדיף לחכות עוד כמה חודשים עד שהטנדר (i280 של איסוזו) יובא לארץ ואנהג באותו רכב כמוהם במחיר מאוד מוזל יחסית, סה"כ החזות של טנדר ולא של האמר. מבחינת הביצועים, אני נוטה להאמין שהטנדר ייתן לי יותר מההאמר הזה ספציפית.

אם אני אקח פורד פיאסטה חדשה יחסית ששוויה נניח 50000 ש"ח נניח מקורית ואשנה רק את הצורה שלה לצורה של פורשה, ואבקש 500000 ש"ח, האם תשלם? האם מישהו אחר ירצה לשלם לי מחיר כזה עבור האוטו הזה?

עדיפות שני ציפורים על העץ מאשר שהדשא של השכן יהיה ירוק יותר... או משהו כזה...

פורסם

האמר H2 ,זה סיפור אחר לגמרי. שום ג'יפ ב600K לא יוכל להביא לך את מה שהרכב הזה מביא לך.

רק לעמוד לידו זה מפחיד,אני 1.83 והג'יפ הזה נראה לידי כמו מפלצת :lol: ,פשוט חיה רעה.

מסכים בהחלט.

ואגב, ההאמר, הH2 בכל אופן, הוא אוטו בכלל לא בטיחותי.

הH2 הוא בעצם GMC טאהו.

והטאהו לא מצטיין במיוחד, בכלום למען האמת.

hummer_asque.jpg

פורסם

תגידו כמה שוקל ה H2?

אם אני לא טועה שמעתי איפה שהוא שצריך רישיון לרכב מעל 4 טון...

יש מצב? *** יש מצב = הכצעקתה ***

ואני אישית עם היה לי את הכסף (700K) הייתי רץ מזמן ל UMI ומזמין לי H2

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תוכן חדש...