Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהקנאה קצת אוכלת אתכם פה.

האוטו מרשים מאוד מבחוץ ומשדר בטיחות ויופי זה לפעמים מה שאנשים שיש להם הרבה כסף מחפשים!

אם לי היה תכסף בלי לחשוב פעמיים הייתי קונה אותו.

to finish first first you have to finish

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראו השיקול של UMI להביא את ההאמר זה היה בגלל מספר דיי גדול של האמרים שיגיעו דרך הייבוא אישי

לדעתי מי שמוכן להשקיע סוכמים כאלה על ג'יפ פלצני שאישית אני במקומו הייתי מעדיף אם כבר טריילבלייזר שיבושם לו....

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרבה אנשים פה באמת מדברים מקנאה.

הייתם רוצים האמר נכון? H1 H2 H3.....מה זה משנה. כשהייתם מקבלים אותו, אני בטוח שהייתם מבזבזים אלפי שקלים רק על דלק בשביל סיבובי פוזה ברחבי הארץ (בעיקר במרכזים מסחריים).

אז תחזרו לפיאט אונו שלכם ותפסיקו לקנא.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מסכים איתך יוסי!

אבל אני, לו היה הסכום בכיסי הדבר האחרון שהייתי חושב לבזבז אותו עליו הוא אוטו (הייתי פותח בעסק :-D ) ,ולא משנה איזה אוטו.

אבל בכל זאת אם הכסף היה מיועד לקניית אוטו אז הייתי חושב רק אבל רק בכיוון של פורש בוקסטר :twisted: !

פורסם

מי שטען שקשה להחנות האמר בגלל גודלו, תראה, גם הספארי ענקית, אבל לא קשה כלל להשחילה בין סבך מכוניות. זה לא רק הגודל, יש גם שדה ראייה, כושר תמרון וכו'.

יכולת שטח? לא ממש מעניינת פה. יותר מעניין שיהיה מקום לארבעה סאאבוופרים מאחור. ראו טופגיר על ה-H2... אפלו קלרקסון מצא בה עניין.

dirty old man

need love too

פורסם
הרבה אנשים פה באמת מדברים מקנאה.

הייתם רוצים האמר נכון? H1 H2 H3.....מה זה משנה. כשהייתם מקבלים אותו, אני בטוח שהייתם מבזבזים אלפי שקלים רק על דלק בשביל סיבובי פוזה ברחבי הארץ (בעיקר במרכזים מסחריים).

אז תחזרו לפיאט אונו שלכם ותפסיקו לקנא.

H1 זה לא H2 ו H3 !!!

כמה פעמים צריך להגיד את זה? נהגת ב H1?! כל קשר בינו לבין ה H2-3 הוא מיקרי לחלוטין...

אתה יודע מה זה מזכיר לי? פעם, כשהייתי ילד, היה מטהר אוויר לשרותים בריח אחד. היית ניכנס לשרותים ולא מיתבלבל, לכולם היה את אותו ריח... ריח של שרותים...

ואז, יום בהיר אחד, קם איזה איש שיווק עם רעיון מ ד ה י ם . . .

"בואו נעשה ריחות של שרותים בריח של בשמים מפורסמים!!!"

מאז, המכירות של אותו בושם רק ירדו, היית מריח את הבושם והקונוטציה לריח של השרותים היתה מיידית וברורה. הצריבה באף כל פעם שהיה עובר מישהו עם ריח של בושם, הריח "הנילווה" היה מיתווסף... הבעיה היתה שהם "תפסו" לנו את הריחות הכי טובים....

H2 ו H3 הם ריחות של בשמים לשרותים... חיקוי עלוב למקור... שום דבר אחר... משאירים אחריהם ריח לוואי "נילווה"... מי שקונה אותם ומישתמש בהם יהיה הריח הנילווה דבוק. כולם יריחו אותו ויעקמו את האף, למרות שבשעת הקניה זה היה נראה כרעיון טוב, אחרי פרק זמן מסויים, שיורד ה"צבע" של הגימיק, מיתברר ה"גוון" האמיתי ...

מטהר אוויר לשרותים בריח של בושם יוקרתי... חיקוי עלוב ולא יותר!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

[quote name=redbaron

H2 ו H3 הם ריחות של בשמים לשרותים... חיקוי עלוב למקור... שום דבר אחר... משאירים אחריהם ריח לוואי "נילווה"... מי שקונה אותם ומישתמש בהם יהיה הריח הנילווה דבוק. כולם יריחו אותו ויעקמו את האף, למרות שבשעת הקניה זה היה נראה כרעיון טוב, אחרי פרק זמן מסויים, שיורד ה"צבע" של הגימיק, מיתברר ה"גוון" האמיתי ...

גילי[/quote]

אהבתי את ההקבלה..:wink:

ואתה צודק לחלוטין.

אור.

פורסם

H1 זה לא H2 ו H3 !!!

כמה פעמים צריך להגיד את זה? נהגת ב H1?! כל קשר בינו לבין ה H2-3 הוא מיקרי לחלוטין...

אתה יודע מה זה מזכיר לי? פעם, כשהייתי ילד, היה מטהר אוויר לשרותים בריח אחד. היית ניכנס לשרותים ולא מיתבלבל, לכולם היה את אותו ריח... ריח של שרותים...

ואז, יום בהיר אחד, קם איזה איש שיווק עם רעיון מ ד ה י ם . . .

"בואו נעשה ריחות של שרותים בריח של בשמים מפורסמים!!!"

מאז, המכירות של אותו בושם רק ירדו, היית מריח את הבושם והקונוטציה לריח של השרותים היתה מיידית וברורה. הצריבה באף כל פעם שהיה עובר מישהו עם ריח של בושם, הריח "הנילווה" היה מיתווסף... הבעיה היתה שהם "תפסו" לנו את הריחות הכי טובים....

גילי

חזק...:lol: :lol: :lol:

פורסם
בגלל שהוא לא מוכר בארץ, הוא מעין סמל סטטוס. אין בו הרבה תוכן, אבל ההילה שנבנתה סביבו בעולם (וגם בארץ) גורמת לכך ..................... אני מהמר שאפילו ב-400 אלף ש"ח, מתחרים כמו דיסקברי 3 או טוארג יהיו עדיפים...

רוני

מסכים עם כל מילה עם הסתייגות אחת ,האמר הוא רכב השטח היחיד בארץ שנועל צמיגים במידה 37 " ברשיון ,

גודל הצמיגים הינו הגורם המשפיע ביותר על יכולת העבירות של הרכב , שאר הגיפים נועלים צמיגים עד מידה 33" במקרה הטוב , בזה מסתכם לדעתי יתרונות האמר כרכב שטח (טוב גם ההינע הסופי שלו תורם בשטח טכני )

אבל טוב שיהיו פנטזיות :-) ,

אגב עד שנת 94 לפני שהחל היבוא הסדיר של לנדרובר ,הוא גם היה פנטזיה שנרקמה סביבה הרבה אגדות

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אגב עד שנת 94 לפני שהחל היבוא הסדיר של לנדרובר ,הוא גם היה פנטזיה שנרקמה סביבה הרבה אגדות

כן, אבל לנדרובר גם מוכיח את עצמו בהתאם. תמצא לי רכב שטח ברמה של הדיסקברי 3, נניח, ובמחיר דומה, שנותן תמורה כזאת גדולה בשטח. גם במערכת הנעה, גם בזוויות, גם בשטח קל וגם בשטח קשה. לנד קרוזר? פאג'רו? פאת'פיינדר? הצחקת אותי... אולי רק הטוארג... בנוגע להאמר - מי יודע, אולי הוא יפתיע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש את הריינג' רובר, ויש גם את הניסאן פטרול שנותנים לך ביצועים מאוד טובים.

למעשה ניסאן פטרול הוא אחד רכבי השטח היותר טובים.

עדיפות שני ציפורים על העץ מאשר שהדשא של השכן יהיה ירוק יותר... או משהו כזה...

פורסם
יש את הריינג' רובר, ויש גם את הניסאן פטרול שנותנים לך ביצועים מאוד טובים.

למעשה ניסאן פטרול הוא אחד רכבי השטח היותר טובים.

ריינג' יקר משמעותית. בנוגע לפטרול אתה צודק, ושכחתי ממנו. אבל הוא נמצא בקטגוריה גבוהה יותר מבחינת גודל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מסכים עם כל מילה עם הסתייגות אחת ,האמר הוא רכב השטח היחיד בארץ שנועל צמיגים במידה 37 " ברשיון ,

גודל הצמיגים הינו הגורם המשפיע ביותר על יכולת העבירות של הרכב , שאר הגיפים נועלים צמיגים עד מידה 33" במקרה הטוב , בזה מסתכם לדעתי יתרונות האמר כרכב שטח (טוב גם ההינע הסופי שלו תורם בשטח טכני )

שכחת להוסיף שהוא בעל סרנים חיים גם מאחור וגם מלפנים,וגם זוויות מרכב טובות[מרווח הגחון מושפע ישירות גם מגודל הצמיגים..]

ורוני,הפטרול לא גדול משמעותית ממתחריו[דיסקאברי 3,לנדקרוזר].

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

רוני

בתור מי שמחזיק ריינג' קלאסיק 85 אתה וודאי מבין שאני לא מהמקטרגים על לנד רובר ,לגבי הדסקברי 3 הוא עדיין חדש מדי מכדי לתת עליו חוו"ד רצינית ,הוא עושה רושם טוב אבל עדיין לא נבחן מספיק , התגלו לו כמה באגים שחלקם נפתרו וחלקם עדיין בבדיקה.

הפטרול לדעתי ומנסיוני איתו הוא רכב שטח מדהים ,חבל שלא מייבאים לארץ את הגרסה החזקה שלו (4.2 ) , בכביש הוא קצת אנמי

לגבי האמר נושא השרשור ,דווקא ברכב הזה הסרנים החיים הם ירידה לעומת ה-1 שהיה בעל מתלים נפרדים ,עם הינע סופי שנתן מרווח גחון טוב,

לצורך הדיון אם הייתי צריך לבחור רכב ,והיה מותר לי להשוות לו נתונים כגון - צמיגים 37" ,נעילה קדמית ואחורית , לא הייתי בוחר בהאמר לצורך הפרוייקט ,יש לו יותר מדי חסרונות

במקרה שלי זה לא רק תיאורטי ,שבניתי רכב לליגת הקרוס קאונטרי (עבירות בוץ בעיקר ) היה לי אפשרות לבנות את הרכב על בסיס האמר ,ובחרתי לא לעשות זאת

אריה פאהן

DSC_7900.JPG

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
שכחת להוסיף שהוא בעל סרנים חיים גם מאחור וגם מלפנים,וגם זוויות מרכב טובות[מרווח הגחון מושפע ישירות גם מגודל הצמיגים..]

וייפר, אם אמרת את זה על ההאמר - אז אין לו סרנים חיים מלפנים ומאחור. ההאמר היחיד עם צמיגי "37 הוא ה-H1, ואחד המאפיינים הבולטים שלו הם מיתלים נפרדים לכל ארבעת הגלגלים - וזו הסיבה למרווח הגחון האדיר שלו, וגם לרוחב הענק... לשני ההאמרים האחרים יש סרן חי מאחור בלבד.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...