Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי חברים יש לי דייהו נקיסה.. אז ככה.. לא פעם קורה לי שאני קונה ריפוד לרכב והריפוד פשוט לא יושב טוב הוא לא מתוח מקומט ולא יושב טוב בקימורים..

וויתרי על הריפודים וביבזבתי כ 120 שקל..

לפני כמה ימים קניתי זוג גופיות לרכב ב80 שח.. שוב הגופיות לא יושבות

טוב.. אולי רק בעייני רק הרבה רכבים שאצלם זה יושב ככה

אבל אני מחפש שלמות

השאלה שלי היא.. האם אפשר להלביש ריפוד ושיהיה מתוח ובידיוק בקימורים?

האם פשוט הריפוד שאני קונה זול ובגלל זה לא יושב טוב..? כיא ראיתי ריפודים ב 300 שקל +

אפשר ולעשות את זה לבד?? או לבעל מקצוע? האם בעל מקצוע יוכל לעשות את זה? וכמה יקח לי .. ואם אתם מכירים מאזור באר שבע

ובכן גם עשיתי חיפוש בפורום על הלבשת ריפודים מצאתי כמה נושאים אך

לא ענו לי על שאלותי.. ומצאתי מישהו שעשה אצל בעל מקצוע אבל התוצאות בתמונות לא היו ברורות.. עד כדי כך שאפשר לראות

פורסם

לשאלתך, זה לא קשור למחיר של הריפוד, המחיר זה על האיכות של ה"בד" (פוליאסטר בד"כ ;) ), ההתאמה נקבעת לפי גודל הבד, יכול להיות שהכיסאות ברכב שלך גדולים מדי לריפוד.. גם לנו יש בעיה כזאת בוולבו שלנו.. רוב הריפודים מותאמים למכוניות קטנות ומשפחתיות יותר.. אתה יכול ללכת לתופר/ת (בלי גזענות :-D, למה גבר לא יכול להיות תופר ;) ) ותבקש שיתפרו ריפודים.. כל רפד/ית יעשו את העבודה..

פורסם

כמה תעלה העבודה??? אני לא רוצה על כל הכיסא יספק אותי רק במרכז הכיסא ומרכז משענת הגב.. שם הריפוד ישן ומגעיל כל שאר השטח נראה פסדר.. ואני רוצה לתפוררר לבד! :) אבל יש לי בעיות אני לא מוצא בנתיים מחט מיוחד שהיא בשיפוע שיהיה יותר קל לתפור איתה או שלא חיפשתי מספיק.. וגם אני לא הכי בקיא בנושא ולא יודע איך אפשר לגזור מדויק תבד.. אם יש לך עצות אשמח לשמוע ..

תודהה מראש

פורסם

גם אצלי הגופיות לא ישובות "טוב" ולא הולכות עם הקימורים של הכסא, ככה זה גופיות אם אתה רוצה להתאים אותן באופן מושלם אתה צריך להוציא את הכסא עצמו.

מה שכן אולי בדייהו אין נקודות עגינה ל...צופציקים האלה של הגופייה ומכאן הן לא יושבות טוב.

פורסם

תראה,אם אתה לא יודע לתפור.. זה לא מספיק הרצון.. צריך להכין את זה עם מכונת תפירה, ולא עם חוט :?... המחיר של זה נע סביב 500-1000 ומעלה אם אני לא טועה, זה תלוי בתופר, בסוג העבודה ובסוג הבד... איך לגזור את הבד מדויק? כנראה שזו לא העבודה בשבילך.. הבד יעלה לך המון.. ובכסף הזה לך לעשות ריפודים נורמליים..

פורסם
זה נראה כמו סופר רייסר האצ'בק...
זה ביגלל שבארץ הדביקו על נקסיה סדאן עם 4 דלתות מדבקה "סופר רייסר":smile:
  • תוכן חדש...