Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי ברשותי מערכת: רמקולים גי בי אל אחורים 90 ואאאט רמס ורמקולים מוראל 140 רמס מקדימה ומגבר של גי בי אל 75.4

ומגבר סופר סאונד לסאב רדיו דיסק של פיוניר מפי 3 משהוא בסביבות ה1000 שקל

רציתי להתענין כי פשוט לדעתי האקולזיר שלו ובאיכות שמע מזעזעת יחסית לאקוליזר שחיברתי תמחשב הביתי שלי האם מוצלץ לשים אקוליזר אולי רדיו דיסק משופר עם אקוליזר וחיבור להר דיסק כי ביזובוז חומר גלם סתם חבל.... הבעיה הנוספת שלי היא השריקות בוליום גבובה שנובעת מהמוזיקה שלי ...מה דעתכם?

פורסם

לגבי הרעשים בווליום גבוהה תקרא לגבי רעשי אלטרנטור.

לגבי האיכות המזעזעת איפה אתה גר אולי אני יכול לעזור לך לכוון את המכשיר (אשקלון)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לא מד'בר על רעשי אלטרנטור והאיכות לא ממש גרוע פשוט יש תדרים ממוזיקה הטראנס שלי שהם צורמים וצריך שיעלמו או יחלשו כמובן בצורה מיקצועית ביותר כי האיכות הכי חשובה

המחשב זה הפתרון הכי טוב לבעיות שלי לדעתכם או שאפשר אחרת ?

פורסם

כיוון נכון של המערכת אמור להספיק,תפרט איזה אופציות יש לך במערכת אולי חלקם פועלות ומשפיעות על השמיעה,אולי נוכל לעזור לך.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...