Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .. הרכב רייסר 1500 אוטומט שנת 94..

לפני 10 אלף ק"מ החליפו לי דיסקיות ורפידות קדמיות.. לפני 300 ק"מ בטיפול נוסף של 10 החליפו שוב רפידות... אני ממש לא מרוצה מאיך שהרב בולם.. אני לוחץ על הברקס אני מרגיש את הבלימה אבל אני יודע שאם אני לוחץ עוד חצי מ"מ על הדוושה הגללים ננעלים וזה לא מה שאני רוצה.... הצמיגים ברכב חדשים... אולי 15 אלף ק"מ (יוקוהמה S306) מידת הצמיג היא 13/175/75 לפני איזה עשר דקות נסעתי לתחנת דלק למאלות אוויר בצמיגים אולי חוסר אוויר גורם לאחיזה פחותה ואז לנעילה .. עדיין אני לוחץ ברקס הוא מאט אני לוחץ עוד מ"מ הוא נועל המצב קצת לא בטיחותי מקווה שלמישהו יש תשובה בשבילי...

בברכה... אסף

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

האם עשו החלפת שמן ברקס? יתכן ויש לך לחץ גבוה מידי בצינורות ככה שכשאתה בולם הלחץ בהם גבוהה מידי והקליפרים ננעלים בטרם עת...

אם לא החליפו שמן ברקס או שאתה לא יודע אם כן , יכול להיות שהרפידות לא מספיק "משופשפות"... זה בערך מה שעולה לי לראש...

:)

פורסם

סבלתי מבעיה דומה בטנדר מזדה,

בתחילה לוחץ על הבלם הרכב מתחיל להאט, לוחץ עוד טיפה וכל הגלגלים ממש ננעלים- חאראקות...

בקיצור, לאחר תקופה ארוכה שמוסכים שיחקו עם זה ולא פתרו את התקלה-

שייפו חרטו וסיפרו סיפורים

בא לציון גואל:

החליף משאבת פיצול אחורית (שזה פשוט מפצל לנוזל בלם שיושב על סרן אחורי)

רוקן את כל הנוזל ממערכת הבלמים, הכל הכל, ניקה את הצנרת טוב טוב... (היה המון לכלוך במערכת)

מילא נוזל בלמים חדש וניקז כמובן אויר.

וכאמור היום היא בולמת בנימוס ובצורה מושלמת.

בהצלחה!

פורסם
האם עשו החלפת שמן ברקס? יתכן ויש לך לחץ גבוה מידי בצינורות ככה שכשאתה בולם הלחץ בהם גבוהה מידי והקליפרים ננעלים בטרם עת...

אם לא החליפו שמן ברקס או שאתה לא יודע אם כן , יכול להיות שהרפידות לא מספיק "משופשפות"... זה בערך מה שעולה לי לראש...

:)

שלום.

תרשה לי להגיד לך במיפט אחד שים לב!!!

אתה לא מבין כלום , מבלבל את המוח וכותב שטויות, עצתי תסיק את המסקנות!!!

כלומר שב ותלמד מאנשים שיודעים ואז אולי גם תדע.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום .. הרכב רייסר 1500 אוטומט שנת 94..

לפני 10 אלף ק"מ החליפו לי דיסקיות ורפידות קדמיות.. לפני 300 ק"מ בטיפול נוסף של 10 החליפו שוב רפידות... אני ממש לא מרוצה מאיך שהרב בולם.. אני לוחץ על הברקס אני מרגיש את הבלימה אבל אני יודע שאם אני לוחץ עוד חצי מ"מ על הדוושה הגללים ננעלים וזה לא מה שאני רוצה.... הצמיגים ברכב חדשים... אולי 15 אלף ק"מ (יוקוהמה S306) מידת הצמיג היא 13/175/75 לפני איזה עשר דקות נסעתי לתחנת דלק למאלות אוויר בצמיגים אולי חוסר אוויר גורם לאחיזה פחותה ואז לנעילה .. עדיין אני לוחץ ברקס הוא מאט אני לוחץ עוד מ"מ הוא נועל המצב קצת לא בטיחותי מקווה שלמישהו יש תשובה בשבילי...

בברכה... אסף

שלום.

הבעיה אצלך היא חד משמעית! התותבים שאוחזים את הקליפרים למקומם מלוכלכים ותפוסים

וביגלל זה גם הבלם לא מתפקד כראוי וגם הדיסקיות נאכלות מהר.

המכונאי שתיקן את האוטו לדעתי לא מכונאי אלא סנדלר.

אגב זו תופעה ידועה ומוקרת ברכב שלך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ממה שאתה רושם , עושה רושם שהמערכת מתפקדת כראוי .

אבל אם יש ספק גש לבעל מקצוע שיעשה סיבוב ברכב ויקבע אם הוא תקין או לא .

JDM :twisted:

פורסם

אולי הייתי צריך להוסיף שאישתו של אבא שלי נסעה עם הנדברקס משוך משהו כמו 13 ק"מ מהירות ממוצעת של 90 קמ"ש כשהיא רצתה לעצור הדוושה ירדה עד הסוף כאילו ממש לשטיח של האוטו ולא הייתה היתנגדות.. אני באתי למקום היה ריח שרוף של הברקסים האחוריים חיכיתי מעט שיתקררו והחזרתי את האוטו הבייתה הם תיפקדו בסדר... עשיתי טיפול (10) הוא פתח ברקסים ואומר שהכל תקין... הוא החליף רק רפידות קדמיות... המוסך הוא מווסך מורשה של דייהו דייהטסו וסאניאנג בב"ש...

יש לי איזה מישהו שאני מכיר שמתעסק במכונאות הוא אומר שלדעתו הבעיה היא שהסנדלים האחוריים וייתכן שגם התוף הפכו להיות חלקלקים... או בשפה המקצועית לפי דבריו "הזדגגו" נהיו כמו זכוכית בגלל הטמפרטורה שהם הגיעו אליה... הוא אומר יכול מאוד להיות שיש המון בשר על הסנדלים האחוריים פשוט הכל חלק שמה ולא מועיל לבלימה...

בקשר ל..

התותבים תפוסים ויש לנקותם

איפה התותבים האלה נמצאים בדיוק איך אני מנקה אותם אפשר לבד... אגב כשאני שוטף את האוטו ואני מטיז עם לחץ לתוך הדיסקיות ברקסים והרפידות יוצא פיח שחור כזה ואז כשאני נוהג באוטו אחרי שניקיתי שמה הוא עוצר ביותר קלות כאילו ממש בלימה חדה בלי דיליי כזה..

** אני מה זה מקווה שאני לא מערבב... :roll:

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

עכשיו אתה אומר דברים אחרים

עצתי לך לך תבדוק את הבלמים האחוריים כי הם אלה המאטים את הרכב והקדמיים לוקחים את מירב עומס הבלימה ואם הדוושה ברצפה זה אומר החלפת בלמים אחוריים אבל עם זאת יש לבדוק את התותבים כפי שבני אמר

אם אחרי שטיפה הבלמים עובדים יותר טוב אז הנתון הזה מחזק את דברי בני יותר ויותר, עצתי לך סע למוסך נורמלי ותסדר מה שאמרנו לך. בבלמים לא משחקים

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
שלום.

תרשה לי להגיד לך במיפט אחד שים לב!!!

אתה לא מבין כלום , מבלבל את המוח וכותב שטויות, עצתי תסיק את המסקנות!!!

כלומר שב ותלמד מאנשים שיודעים ואז אולי גם תדע.

בברכה בני ל.

המ....תרשה לי לומר לך משפט אחד.

**נערכה ערימת רפש גועלית**

פורסם
דברים שעדיף לא לצטט

ידידי היקר, לא רוצה לבאס אותך, אבל מה שכתבת לא מתיישב עם המציאות ...

אנחנו לא עוסקים כאן בספקולציות, במיוחד במערכות בטיחותיות.

אני מסכים שבני אולי הגזים בתגובתו, אבל אינני יודע עוד כמה פעמים קרה כזה דבר אם בכלל, אולי הגיעו מים עד נפש מבחינתו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

**דברים שמקומם אינו בפורום נערכו**

פומיקי, לא הבנתי מה זה אומר...

חוץ מזה, בקשר לבני .ל. - ממה שקראתי בפורום הוא כותב הודעות לעניין. אתה לא מרוצה ההערות שלו (אולי הוא הגזים, כמו שאייל אמר..) - כתוב לו הודעה פרטית, אני בטוח שהוא יענה לך.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הבחור שאמר לי על ההזדגגות של הברקסים אמר שהוא יוכל לטפל בזה..

הוא יחליף לי סנדלים אחוריים וישייף לי את התוף האחורי כדי לעשות אותו מחספס בחזרה.. הוא רוצה על זה גג 350 שקל עם חלקים ועם הכל...

הוא אומר שזה בתנאי שהמשאבה האחורית לא נשרפה או משהו כזה...

מה אתם ממליצים אצלו או במוסך.. אגב יש מוסך מורשה נוסף בב"ש (דייהו פיז'ו סיטרואן)...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

[חמישה משפטים]

החוצפן והנאד כאן הוא דווקא אתה.

בני ל., מעבר להיותו מבין עניין לא קטן במכונאות רכב, מספיק מבוגר כדי להיות סבא שלך.

אם אתה לא מבין, אל תכתוב!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פאנקמובייל היקר.

קראתי את התגובה שלך, ומה לעשות, גם אני באתי לכתוב לך שאתה מדבר שטויות. אבל למזלי הרב

בני ל הקדים אותי משמעותית.

אני לא סגור אם אתה מודע לזה או לא אבל אנשים לוקחים את מה שכותבים פה ברצינות.

אם אתה כותב שטויות [ולחלוטין כתבת שטויות] - יש אנשים שעלולים להפגע מזה כי הם יקשיבו לך.

לכן התגובה החריפה של בני.

מה לעשות - לפעמים צריך לדעת לפני שעונים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...