Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה - ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה בערך אמור לעלות לי ביטוח לפיג'ו 205 שנת 89?

מחקירה מאוד מצומצמת בעניין הבנתי שזה יעלה לי 4000 ש"ח(!) זה הגיוני?????

זה יותר מהמחיר של האוטו!

זה פשוט מתסכל שנהגים צעירים צריכים לשלם כל כך הרבה כסף!!!, אולי אם מורידים את הביטוח צד ג' המחיר יורד משמעותית, אבל מי המטומטם שיסע בלי ביטוח צד ג'?!

אין איזה קומבינה שאפשר לסדר עם הביטוח? או מישהו מכיר איזה סוכנות ביטוח זולה במיוחד???

תודה מראש...

פורסם

אחי זו בידיוק השאלה ששאלתי בפורום כלי רכב לפני יומיים עכשיו זה בעמוד שני תראה שם מה ענו לי..... רק חבל שלא ענו לי על מה זה ביטוח חקלאי... מקווה שעזרתי

פורסם

ביטוח חובה עולה לנהג חדש בסביבות ה1500-2000 ש"ח.

צד ג' עולה בסביבות ה1000(בהערכה גסה).

את שניהם אתה חייב בכל רכב.

פורסם

זה כזה מעצבן שנהג צעיר שחוסך כמה גרושים לגרוטאה צריך לשלם ביטוח שעולה יותר מערך הרכב!!!

מה אני אגיד לכם.... צריכה לקום איזו צעקה

פורסם

אל תשכח שביטוח צד ג' לא ממש מתייחס לכמה שווה הרכב שלך,אלא יותר לרכב שחס וחלילה תפגע בו המקרה תאונה(ואם זה S500L חדשה????)

לגבי הביטוח חובה הוא יקר משום שלפי חוק כל תאונה שקשורה לרכב בין באשמת הבעלים או בין שלא באשמתו(מישהו קפץ לו לכביש)רשאי הנפגע לתבוע את חברת הביטוח של אותו נהג על נזקי גוף שקרו לו,לכן מחירי ביטוח החובה גבוהים.

(היה פעם מקרה שאנשים עשו על האש ליד רכב הרכב משום מה התלקח ואנשים נכוו ונפצעו ובית המשפט חייב את חברת הביטוח לשלם לאותם נפגעים,בגלל מקרים כאלה מחירי הביטוח גבוהים.)

פורסם
כמה בערך אמור לעלות לי ביטוח לפיג'ו 205 שנת 89?

מחקירה מאוד מצומצמת בעניין הבנתי שזה יעלה לי 4000 ש"ח(!) זה הגיוני?????

זה יותר מהמחיר של האוטו!

בכלל לא הגיוני.

כנראה שאתה נהג צעיר (מתחת לגיל 24) וביררת בחברת ביטוח ישירה.

תתקשר לסוכן ביטוח נורמלי ותברר אצלו. אני משלם על ביטוח חובה לפיג'ו 205 ממודל 94 כ2000 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...