Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לקלאץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום אני נוסע לתומי, ופתאום אני מרגיש שכל הילוך שאני נמצא בו זה כמו להיות בניוטרל. אין שום הנעה, ולא משנה באיזה הילוך.

קודם כל מה זה יכול להיות? הייתי במוסך היום, ואחד (לא נראה לי הכי מבין) אמר לי שהלך הקלאץ'.

השאלה היא, איך בודקים שהוא לא עושה עליי אבו עלי? (כדי לנפח את המחיר).

מה שלי מוזר, שזה קרה במהלך נסיעה, מבלי להרגיש את הקלאץ' נהפך לחמאה, אלא פשוט הפסיק לעבוד.

מה זה יכול להיות ? (הוא אמר לי שהוא בדק את השטנגות)

פורסם

הוא שיחק איתך שטנגה? (=סטנגה בכדורגל :lol: )

סתם...נשמע באמת כמו קלאץ שהלך לפי מה שאתה מתאר.

האם אתה סומך על המוסכניק? יש לך המלצות עליו?

אם לא-גש למוסך אחר ובקש חוות דעת .

מקסימום לך לאיציק נ. המוסכניק של הפורום :twisted:

פורסם

99.9% קלאצ'...

לאונו שלי קרה בדיוק אותו הדבר - הסתבר שאם הקלאצ' נשחק בצורה אחידה אתה לא מרגיש את ההחלקה עד שלא נשאר עליו "בשר" כלל...

אצלי זה היה להחנות את הרכב בערב - ולא להיות מסוגל להזיז אותו בבוקר.

P.

פורסם

השאלה היא, נניח והוא מפרק את הקלאץ' -- איך אני רואה שמשהו פגום שם?

האם יכול להיות שאיזה ציריה או כבל התנתקו שם ?

פורסם

אולי די עם זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

מי שלא מבין שיפסיק לשחק אותה כאילו הוא מבין-אם הכבל היה נקרע הוע לא יכול היה להכניס להילוך כשבאוטו מונע

ואין ציריה בקלאץ'

ואם אתה רוצה לדעת שהקלאץ הלך(והוא הלך) צה צלחת כזאת עם ציפוי קרמי תראה שהציפוי עומד להגיע לצלחת

ולכן הקלאץ מחליק

נצח ישראל לא משקר!!!

פורסם

אולי די עם זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

מי שלא מבין שיפסיק לשחק אותה כאילו הוא מבין-אם הכבל היה נקרע הוע לא יכול היה להכניס להילוך כשבאוטו מונע

ואין ציריה בקלאץ'

ואם אתה רוצה לדעת שהקלאץ הלך(והוא הלך) צה צלחת כזאת עם ציפוי קרמי תראה שהציפוי עומד להגיע לצלחת

ולכן הקלאץ מחליק

באמת תודה, סליחה שהפרעתי לך באמצע דיון עם הנהלת פורש לגבי הדגם החדש שאתה מתכנן להם.

פורסם

לפחות אל תגיב ככה

אמרו לך משהו תקבל ותסתום

וזה לא הדיון עם פורשה זה היה דיון בחברת פרארי

נצח ישראל לא משקר!!!

פורסם
שלשום אני נוסע לתומי, ופתאום אני מרגיש שכל הילוך שאני נמצא בו זה כמו להיות בניוטרל. אין שום הנעה, ולא משנה באיזה הילוך.

קודם כל מה זה יכול להיות? הייתי במוסך היום, ואחד (לא נראה לי הכי מבין) אמר לי שהלך הקלאץ'.

השאלה היא, איך בודקים שהוא לא עושה עליי אבו עלי? (כדי לנפח את המחיר).

מה שלי מוזר, שזה קרה במהלך נסיעה, מבלי להרגיש את הקלאץ' נהפך לחמאה, אלא פשוט הפסיק לעבוד.

מה זה יכול להיות ? (הוא אמר לי שהוא בדק את השטנגות)

באיזה רכב מדובר?

פורסם
לפי מה שאתה מתאר יש לך בעיה במשאבת קלאצ'.

איזה רכב זה? :shock:

נראה לי שאתה מתבלבל.

אם המשאבת קלאץ' היתה "הולכת", הבחור לא היה יכול להעביר הילוכים בצורה רגילה (אלא תוך כדי חריקות חזקות מצד הגיר) עקב כך שהעברת הילוכים עם משאבת קלאץ' תקולה דינה כדין העברת הילוכים ללא קלאץ'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תגידו לי חייבת להיות דרך לבדוק אם הקלאץ תקין משהו אולי לשחרר את הרגל כשהאוטו בהילוך מהקלאץ משהו כזה לא?

פורסם

האם זה בסדר שאני מצליח להעביר הילוכים כשאני לא לוחץ על הקלאץ (ובכלל הרכב כבוי)

ועוד שאלה- כמה נזג נגרם אם נסעתי בהילוך שני ונגעו לי בהילוכים והעבירו (כשאני לא לוחץ על הקלאץ לשלישי - לא העבירו ממש- רק ניסו- זה השמיע את החריקה ועזבו.

תודה

פורסם

אם הרכב כבוי, אין בעיה קריטית.

לגבי הרעש חריקה, אם לא משהו את ההילוך חזק במיוחד (מה שיכול לעקם/לשבור שטנגה) אז זה לא נורא במיוחד, רק אל תחזור על זה, זה יכול להרוס את הסינכרונים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
אם הרכב כבוי, אין בעיה קריטית.

לגבי הרעש חריקה, אם לא משהו את ההילוך חזק במיוחד (מה שיכול לעקם/לשבור שטנגה) אז זה לא נורא במיוחד, רק אל תחזור על זה, זה יכול להרוס את הסינכרונים.

תודה

ובקשר לשאלה הראשונה- זה בסדר שאני מצליח להעביר הילוך כשאני לא לוחץ על הקלאץ כאילו הקלאץ לחוץ?

כי ההילוכים עוברים ממש חלק כשהאוטו כבוי גם בלי ללחות על הקלאץ - ככה זה אמור להיות?

• תוכן חדש...