Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגים של אגן שמן מנוע ושמן גיר אוטומטי,האם הם ברגים רגילים?

הברגים מאוד שחוקים ,אני רוצה להחליף את כל הברגים,של אגן שמן גיר ושל אגן שמן מנוע.

האם אני מוריד בורג אחד לדוגמא,הולך לחנות ברגים ,קונה את אותם הברגים בדיוק, האם צריך לשים לב שהברגים הללו יהיו ממתכת מיוחדת או שכל בורג סטנדרטי (שכמובן מתאים במידות ובהברזה 100%) יתאים לי?

אח"כ להחליף זו כבר לא בעייה,אני מוריד בורג ושם אחד במקום,סוגר עם מפתח מומנט,ככה עד שאני מחליף את כולם.

תודה.

פורסם

ברגים של אגן השמן שתופסים אותו לבלוק- מתחת לרכב.

הברגים האלו הם באים עם שייבה.

הברגים שחוקים היות וויזואלית הם ניראים כבר גמורים וכמו כן ברצוני להחליף אטם אגן שמן אז באותה הזדמנות אולי כדאי להחליף גם את הברגים.

האם הברגים הם ממתכת רגילה,כלומר,כל בורג יעשה את העבודה,או שעליי לדרוש משהו מיוחד?

תודה.

פורסם

הממ, אני לא ממש מבין איך ברגים כאלה נשחקים, לא צריך להיות להם מגע עם כלום וגם לא ממש נוגעים בהם בטיפולים...

בכל אופן, הייתי משתדל למצוא ברגים איכותיים וחזקים לעניין, נאמר Grade 6 או משהו ועם ציפוי Zinc (צבע זהוב) כדי לוודא הריגה על זה שהם יישארו במקום ושלא יישחקו בזמן הסגירה באם מדובר במומנט סגירה גבוה, מה שייתכן במידה והבלוק הוא בלוק ברזל ולא אלומיניום.

מוטי.

פורסם

גם לי לא כול כך ברור מה שוחק את הברגים הללו; בכול מקרה, לכול בורג אמור להיות סימון על הראש ואם אין - אז תברר מהו חוזק הסגירה שלהם, על מנת שלא ייוצר מצב שבו תקנה ברגים שיגזרו לך. כמובן שהבורג חייב להיות באותה מידה ובעל אותה פסיעה בדיוק. הייתי ממליץ לך לרכוש ברגים שמצופים בקדמיום או ברגי נירוסטה, אם אתה רוצה "להשתגע" ולשים משהו איכותי (שוב, אין צורך לדעתי משום שלא ברור לי מה גורם לברגים אלה בלאי). אבץ צהוב הוא הציפוי הכי זול והכי בלתי עמיד כיום, ברגי נירוסטה כבר לא "מפחידים" כול כך ומחירם כבר לא בשמים, כמו שהיה פעם.

• תוכן חדש...