Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום.

ברצוני להחליף צמיגים באוטו של הורי , האוטו הוא גולף שנת 2001

המידה היא 195/95 15R.

אני קורא המון דיונים על צמיגים , חשבתי אולי אולי ללכת על 16' וגאנטים צנועים .

אז השאלה שלי היא - האם בדגם גיינרישן המידה היא 16' ? או שמה היא נשארה 15' ?

האם הספידומטר והתגובות של ההגה ישתנו אם הצמיג ישתנה ל 16' ?

אבי בירר,(הוא בעל מוסך בחולון), על צמיגים 15' חברה סינית שאני לא זוכר את שמה ב600 ש"ח לצמיג.

האם זה יקר מידי ?

האם יש לכם חנויות או דגמים מומלצים של צמיג המתאים לגולף 16 או 15 במחירים טובים יחסית ?

בתודה, כפיר.

פורסם

בדגם הג'נריישן קוטר הג'אנטים הסטנדרתי הוא אכן 16", אך איני יודע את המידה המדויקת.

בטוחני שעל אף הגדלת הקוטר, החתך המאושר בחוק לא יגרום לסטיה מהותית בספידומטר, אם בכלל.

לגבי תגובות ההגה, היות וסביר להניח שעם הגדלת הקוטר גם יגדל רוחב הצמיג, יש לצפות ליותר אחיזה.

אם כי ישנם חסרונות בהגדלת קוטר הצמיג, רוחבו והקטנת החתך - הנסיעה תהפך לנוקשה יותר, וצריכת הדלק תגדל.

בכל אופן, קרא את שרשוריו הממצים של מוטי, בנוגע להגדלת קוטר הג'אנטים, ובנוגע לשאלות לפני קניית צמיגים.

בהצלחה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
שלום לכם חברי הפורום.

ברצוני להחליף צמיגים באוטו של הורי , האוטו הוא גולף שנת 2001

המידה היא 195/95 15R.

בתודה, כפיר.

כפיר, אל תכעס, אבל הנה תיקון נוסף

אין מידה כזאת 195/95/15... אתה כנראה מתכוון ל-195/65/15 :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה שחף חברי ותודה RS על התיקון , לא העתקתי טוב מהרשיון.

השירשור נועד יותר כדי לקבל המלצה של דגם ספציפי במחיר טוב במקום מומלץ שאחרים מכירים ומרוצים .

תודה, כפיר.

• תוכן חדש...