Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתרשמות ממנו היא מאוד טובה הוא מאוד חזק,מאוד... עד היום היה אצלי ברכב 2 פיוניר 305C והיום הם גם יצאו מהרכב כי הם היו חזקים מידי ועלו על הצלילים שהרמקולים נתנו.

חזרתי לJBL...ואיזה יופי הוא עובד כמו 2 סאבים 12 רק מאוד מדוייק (15'' אינץ' 600 RMS).

הוא מקבל מהמגבר 400 ב4 אוהם והוא בתיבה אטומה,משהו יופי יופי.

ולשורה התחתונה,אחרי שסיימתי עם החלקים סוף סוף,אני רוצה לעשות בנייה בלי לוותר על הגלגל הרזרבי.

הרכב הוא סיויק 99' אז מישיוכל לעזור בשרטוטים אפילו (ועדיף) אני יודה לו מאוד

הרכיבים הם סאב 15 אחד,2 מגברים קטנים (301X ולייטינג אודיו 150.2) ומגבר אחד גדול (מגנט)

לילה טוב.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

בניות זה משהו ייחודי ופרטני, אני לא חושב שאנשים יתחילו לעשות סירטוטים ויעלו לך השערות של מה אולי תאהב ..

תצטרך לעשות חושבים עם עצמך או שתעשה חיפוש באינטרנט לגבי בניות שכבר עשו בעבר.

דרך אגב לא פירטת דבר לגבי אופן הבניה והחומרים שאתה מתכוון להשתמש בהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עכשו הבאס הוא בערך בעוצמה שהייתה עם הפיונירים (עם ההגבה הדלה) אבל באס מאוד פאנצ'י ואיכותי.

החומרים שאני רוצה להשתמש בהם זה עץ ולעטוף בלבד בצבע של הבד המקורי של הרכב,משהו עדין ולא מושך יותר מידי את העין.

יש לי בעיה אחת והיא שהסאב בגלל הקוטר שלו לא נכנס עם התיבה עד הסוף של הבגאז' ומתבזבז לי מקום יקר אז חשבתי לתכנן תיבה שתהיה עם שיפוע (ככה נרוויח גובה) ותהיה רחבה (הסאב צריך 60 ליטר לאטומה) וככה הוא יכנס עד לסוף של התא מטען.

ואת המגברים אני ישים בצדדים של הבגאז' בתוך קופסאת שיראו "מושקעים" את הרוקפורד והלייטינג בצד אחד ואת המגנט בצד השני,ככה ישאר לי יחסית מקום בבגאז' (צריך שישאר) ואני יכין כבר לגלגל פלטה שתכסה אותו לפי המידות שישארו לי.

אני נתקל רק בכמה בעיות (אחת זה כסף כרגע אבל אני מעדיף לתכנן קודם ואחר כך להתחיל לבנות ולא לתכנן תוך כדי),איך אני מתכנן את הצדדים ככה שהם יסגרו את כל הרווחים (בכל זאת בגאז' זה לא קובייה מושלמת) ואם אני ירצה להוסיף תאורה לאן אני מחבר אותה ואם אני צריך גם מאווררים והערכת מחיר

פורסם

אז ככה מצאתי בנייה שמצאה חן בעיני ואני רוצה לעשות אחת כזאת רק עם מספר שינויים

-יש לי רק סאב אחד ולא 2

-את המגברים אצלי צריך להשקיע יותר ולהגן עם פרספקט בגלל שאני מעמיס לפעמים ברכב מאחורה.

צירפתי תמונות של הציוד שלי ושל הבנייה שאני מעוניין בה

אז לכל מומחי הפוטו שופ ולכל היצירתיים תרגישו חופשי לייעץ כל דיעה ורעיון יתקבלו בברכה.

דרך אגב הערכת מחיר עכשיו תהיה אפשרית?

פורסם

עולה הרבה פחות מהמגברים לקחתי את זה בחשבון

ואני לא מעמיס ברכב בלוקים,אני מעמיס קניות או תיקים אם אני נוסע לאילת ודברים כאלו,אני לא אוהב להיות מוגבל אבל מצד שני אני גם לא אוהב את איך שהמערכת נראית אז צריך לשלב.

בבניה כזאת אני לא מאבד מהנפח של הבגאז בצדדים,אני מאבד מהנפח שלו בגובה בגלל הבנייה שמעל הגלגל ומאבד את הנפח של התיבה,שאותו בכל מצב אני מאבד.

• תוכן חדש...