Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נסעתי בכביש עירוני, ראיתי מימני חניה בניצב, אותתי, הנמכתי מהירות, והתחלתי להיכנס לחניה. בדיוק באותו זמן הנהג שנסע מאחורי נכנס בחוזקה בחלק האחורי ימני של רכבי.

מיד אחרי התאונה הוא יצא מהאוטו רץ לכיוון שלי והתחיל לצרוח שאני אשם כי עצרתי ללא סיבה באמצע הכביש. הוא התקשר למשטרה אבל הם אמרו שאין סיבה להגיע. יש לשנינו ביטוח מקיף. מחר אני מכניס את הרכב למוסך הסדר. האם יכולה להיות בעיה משפטית בגלל שהוא לא מסכים באשמה?

פורסם

לתבוע את הביטוח שלך אין בעיה, אבל תביא בחשבון תשלום השתתפות עצמית (אם אינך פטור) ועלית פרמיה בשנים הקרובות.

לתבוע את הביטוח של הצד האחר יהיה מורכב, כי נסעת רברס, פעולה המצריכה זהירות יתר. סביר שהאחריות תחולק בין שניכם.

לפני קבלת החלטה מומלץ להתייעץ עם סוכן הביטוח, ולבדוק מה צפי עלות התיקון. ורצי לדעת האם הצד השני מתכוון לתבוע אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש סרטון ממצלמת דרך (גם אם רק קדמית, כדי להוכיח שלא היית בתנועה לאחור?

יש צילומי הרכבים מיד אחרי התאונה? 

אם לא עצרת במפתיע ואותת בזמן האחריות על הפוגע. הוועץ בסוכן הביטוחח שלך כדי שהוא ינהל תביעה נגד הפוגע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי תשאיר את זה לביטוח.

לפי התיאור שלך הוא בעצם לא שמר מרחק, נהג מהר ונכנס ברכבך מאחורה. אז תכלס לפי החוק מי שנכנס מאחור במישהו אחר - הרי שהאשמה עליו. 

לדעתי מה שכתב ספריאל. 

לפני 6 שעות, sperial כתב:

לתבוע את הביטוח שלך אין בעיה, אבל תביא בחשבון תשלום השתתפות עצמית (אם אינך פטור) ועלית פרמיה בשנים הקרובות.

נדמה לי שאם הביטוח של הצד השני משלם הכל, הרי שהמבוטח (פות"ש) בעצם נשאר עם רקורד של אי תביעות. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

לתבוע את הביטוח שלך

תקרא מה כתבתי:

לתבוע את הביטוח שלך אין בעיה

אבל יש לכך מחיר. לעומת זאת:

לתבוע את הביטוח של הצד האחר

זה נכון כלכלית, אבל עלול להיות יותר מורכב, כי צריך שיתוף פעולה של הצד השני. מאידך גיסא, אם לצד האחר ביטוח מקיף ונזק משמעותי יש סיכוי יותר גבוה שישתף פעולה, הרי מבחינתו מדובר בתביעה אחת והשתתפות עצמית אחת.

• אהבתי 1

פורסם

הכנסתי את הרכב למוסך הסדר של חברת הביטוח.

במוסך הסבירו לי שמדובר בתביעה של צד ג, צריך להשאיר להם 2 צקים דחויים ולפנות לחברת ביטוח.

פניתי לחברת ביטוח, הם אמרו שצריך לפנות למשרד עורכי דין שעובד איתם.

במשרד עורכי דין הסבירו לי שאחרי התיקון צריך לשלוח להם דוח שמאי ואת החשבונית והם יפנו לחברת ביטוח של הנהג הפוגע ויבקשו את הכסף. וישלמו לי לאחר מכן.

פורסם

נוהל סטנדרטי, חוץ מהסיפור של משרד עו״ד. במקרים שהיו לי הטיפול נעשה על ידי סוכן הביטוח. יש קצת טופסולוגיה שאתה צריך למלא כבר כעת, כדי להתחיל את הטיפול באירוע. שאל שוב את נציגי הביטוח או משרד עורכי הדין.

פורסם

מבחינת אשמה: אם הוא נסע מאחוריך ואתה לא החלפת נתיב באופן פתאומי - הוא אשם בלעדי, אלא אם בלמת ממש בפתאומיות שאז הוא יוכל לבקש להפיל עליך אשם תורם, ספק אם יצליח.

מבחינת תביעת ביטוח: זה או שאתה תובע את הביטוח שלך, והוא בתורו תובע את הביטוח של הפוגע, או שאתה תובע ישירות את הביטוח של הפוגע.

בתביעת הביטוח שלך אתה כמובן מרוויח ראש שקט, אבל סיכון שהם יעדיפו לגלגל עליך אשמה ועליית פרמיה כשהפוגע יכחיש, במקום לנהל מאבק מול הפוגע.

בתביעת הביטוח של הפוגע אתה לוקח את כל העול עליך, ואתה מחליט האם וכמה להיאבק מול הכחשת הפוגע.

חשוב לשמור תיעוד מהודאת הפוגע על כך שהוא נכנס בך מאחור, ואז הוא זה שיצטרך להוכיח את טענתו שהוא לא אשם,

פורסם

תעלה לכאן את התמונות של הרכבים.אם הפגיעה אצלך בחלק ימני, אז האשמה תחולק. אם רק אחורי, אז תאונת חזית אחור קלאסית.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 37 דקות, דניאל1983 כתב:

אין לי סוכן ביטוח

מה זה אומר? נדמה לי כתבת שהאוטו מבוטח בביטוח מקיף. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)

עשיתי ביטוח מקיף  דרך מגדל ישירות ללא סוכן.

אצלי הפגיעה בחלק האחורי ימני של הפגוש, ואצלו בחלק הקדמי ימני.

הוא נכנס בי מתי שכבר התחלתי להיכנס לחניה.

התקשרתי לביטוח עוד פעם ובחרתי באופציה יותר בטוחה, תביעת שיבוב. הם יתעסקו עם התביעה במקומי.

Screenshot_20260628_111646_Gallery.jpg

Screenshot_20260628_112122_Gallery.jpg

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תאונת חזית אחור. על פניו נזק מינורי. אולי תציע גם לנהג השני לשלם על התיקון ללא הפעלת ביטוח ( אם מדובר על נזק קטן יחסית).

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...