Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת שלי ובעלה מסיימים ליסינג מהעבודה עם שברולט טריילבליזר שנהנו ממנו .

יש להם שני ילדים בני ארבע וחצי ושנתיים וחצי ואי"ה המשפחה תגדל , אבל לא בחודשים הקרובים.

כעת יש 2 מועמדות שעלו לגמר :

קורולה קרוסאובר וקיה נירו , אין הבדל גדול בשווי למס הכנסה.

לא ניתן לבצע נסיעת מבחן ויש להחליט.

ממבחנים ברשת לא הצלחתי לגבש דעה ברורה מה להמליץ להם ואשמח לקבל המלצות / דיס-המלצות מבעלי ניסיון

פורסם

אם זה ליסינג, למה לא לקחת פלאג אין סיני? הוא יהיה הרבה יותר זול בשווי שימוש. סדר גודל של מעל אלף ש"ח בברוטו. לדעתי, גילי סטאר ריי כרגע עדיף. בקשר לטויוטה מול קיה, הקיה עדיף. הטויוטה נכשל עוד לפני שהתנעת אותה, הרדיו עובד בתדרים אי זוגיים. בשביל לשמוע רדיו, אתה צריך לחבר את הטלפון. אני לא זוכר עוד אוטו שמצריך את זה

פורסם

לפי התאור שלך, כל אחת מהן תתאים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, zvigolden כתב:

הבת שלי ובעלה מסיימים ליסינג מהעבודה עם שברולט טריילבליזר שנהנו ממנו .

יש להם שני ילדים בני ארבע וחצי ושנתיים וחצי ואי"ה המשפחה תגדל , אבל לא בחודשים הקרובים.

כעת יש 2 מועמדות שעלו לגמר :

קורולה קרוסאובר וקיה נירו , אין הבדל גדול בשווי למס הכנסה.

לא ניתן לבצע נסיעת מבחן ויש להחליט.

ממבחנים ברשת לא הצלחתי לגבש דעה ברורה מה להמליץ להם ואשמח לקבל המלצות / דיס-המלצות מבעלי ניסיון

בסוכנות רכב גם אין רכבים זמינים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, guy.a כתב:

אם זה ליסינג, למה לא לקחת פלאג אין סיני? הוא יהיה הרבה יותר זול בשווי שימוש. סדר גודל של מעל אלף ש"ח בברוטו. לדעתי, גילי סטאר ריי כרגע עדיף. בקשר לטויוטה מול קיה, הקיה עדיף. הטויוטה נכשל עוד לפני שהתנעת אותה, הרדיו עובד בתדרים אי זוגיים. בשביל לשמוע רדיו, אתה צריך לחבר את הטלפון. אני לא זוכר עוד אוטו שמצריך את זה

באמת עדיף? איפה אני מקבל הצעה טובה לפלאג אין או היבריד סיני?

פורסם

בכל חברת ליסינג.
תעשה טיול בין חברות ליסינג הקרובות למקום מגוריך.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תשמע חבר שלי היה לו בליסינג יונדאי קונה היברידית הדור האחרון [בהשערה פלוס מינוס אותו חוויה כמו הנירו, שוב, בהשערה.]

ועקב מעבר עבודה וביטול הליסינג היה צריך לקנות רכב,

אחרי התלבטויות קנה קורולה קרוס,

אחרי שבועיים שאלתי אותו איך הרכב? 

הוא ענה לי עם פרצוף מבוייש

"שמע הרכב... אמין" 

בסוף מה שאתה שומע שאנשים אוהבים טיוטה כי הוא סחיר פחות ירידת ערך ובלי הרבה בלאגן במוסכים.

אם אתה בליסינג וזה לא מעניין אותך, אז למה?

אא"כ תגיד הנירו קצת יותר נמוך, אבל אני חושב שמבחינת חווית משתמש הנירו הרבה יותר עדיפה. יותר מודרנית.

פורסם
לפני 8 שעות, guy.a כתב:

רדיו בתדרים אי זוגיים זה רק בקורולה סדאן בתקינה אמריקאית, לא רלוונטי לקורולה קרוס.

פורסם
לפני שעתיים, zvigolden כתב:

הוחלט לקחת קיה נירו בנימוק שהיא קצת יותר מרווחת

בחירה משובחת!
הנירו יותר נעימה במאמץ בזכות תיבה דו מצמדית לעומת רציפה בקורולה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

שאתה רוכש רכב ישנם עוד שיקולים כמו שמירת ערך. כמו שגילו הרבה בעלי חשמליות. שאולי הם חוסכים בדלק, אבל כל החיסכון מתקזז עם הפחת

עריכה אחרונה על ידי guy.a

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...