Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, partani כתב:

מנסיון שלי הכי טוב ללמד את GPT את הספרות לדגם שלך אבל עדיין הוא לא משהו או שאני לא הצלחתי,

עשיתי לפני שנה לא זוכר איך אבל בצאט GPT בתשלום אפשר להכין בוט פרטי ולתת לו קבצי PDF של הדגם שלך ובפרומפט להגיד לו שיענה רק מהקבצים המצורפים וגם ירשום מאיזה קובץ ואיזה עמוד כדי שלא ימציא שטויות

נתתי לו 4-5 מדריכים של אלפי עמודים כל אחד והוא נתן תשובות מהמדריכים אבל אולי בגלל שהגבלתי אותו רק למדריכים הוא לא ממש עזר רק הפנה לעמודים שצריך, אולי עם פרומפט יותר טוב זה יעבוד, היופי שהוא יכול לקרוא אלפי עמודים בשפות שונות ולתרגם תוך שניות

הצעה הכי טובה שתקבל היום כנראה ..

תירשם ל Perplexity PRO עם פייפל בחינם לשנה, תזכור רק לבטל כדי שלא יחייב אותך עוד שנה ..

האופציה הזו פתוחה רק ליומיים הקרובים.

עולם אחר מ GPT .. 

פורסם
לפני 32 דקות, יוסי מפתח תקווה כתב:

מדוע לחפש בינות מלאכותיות כשיש לך את האתר הזה בו אנשים עם נסיון עונים לך? נכון זה יותר מהיר אך לא תמיד הדרך הקצרה/ המהירה היא הדרך הנכונה

כי במקרים מסוימים אתה חייב עזרה מיידית תוך שניות או דקות (נדיר, אבל קורה)

• רעיון טוב! 1
פורסם

מרתק כל הכלים החדשים שיש היום, אפשר לפחד מהם (זו הייתה הראשונה שלי) ,ואפשר לנסות ללמוד אותם ולראות במה הם יכולים לעזור לי בחיים ,ומה החסרונות שלהם או המוגבלויות שלהם. 

למשל לפני שבוע היה לי משפט בבית המשפט בפ"ת ,וספרתי לו (כמה שאני נותן לו יותר פרטים ,לצערי הוא לא שואל ,אלא אם הוא חייב הוא פשוט מסתפק במה שנותנים לו ,ועל סמך זה הוא ממליץ) ושאלתי אותו איך הכי טוב להתכונן ? הוא המליץ לי לקפוץ לשם ולצפות בשופט ולהתרשם ממנו , ומה מעניין אותו ,האם הוא קצר, האם הוא קשה/רך ,ומהחומרים שיש לי מה כדאי להציג ומה לא, בקיצור הכין אותי נהדר למשפט.. 

פורסם

מעניין אותי מה חבר אנושי היה אומר במצב כזה, או חס וחלילה בעל מקצוע? יש הבדל בין מישהו שיודע מה הוא מדבר לבין אדם/מכונה שזורקת נתונים ללא כיסוי או רק על סמך סטטיסטיקה עיוורת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...