Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנים התרגלתי לכתוב רק בהחלקה עם swiftkey, זה מהיר ויעיל מאד, אבל משום מה בתקופה האחרונה המקלדת פשוט מתחלפת תו"כ הקלדה. סיוט.

והמקלדת המקורית של אייפון לא טובה כמו האפליקציה...

יש עוד כאלה ששמו לב לזה? יש אפליקציה אחרת לאייפון טובה יותר? או שאני עוף מוזר וזה לא נפוץ (שמתי לב שאין הרבה כאלה שעובדים עם זה, בהתחלה לא אינטואיטיבי).

מה כבר ביקשתי, שמשהו שעובד רק ימשיך לעבוד....?!🫤

פורסם

ניסיתי כמה מקלדות החלקה על אייפון. כולל סוויפטקי וגוגל. בסוף עברתי למקלדת של אפל. יש לה גם בעיות מעצבנות אבל לא מצאתי משהו יותר טוב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני עובד עם SwiftKey אבל בפיקסל. זו המקלדת שלי מאז שאני זוכר, וגם השתמשתי בה תקופה באייפון 13 מיני, שהיה לי כמה חודשים, בהצלחה.

בקרוב אני אנסה לעבור לאייפון ואם זו אכן בעייה ללא פתרון, אני לא עובר (המקלדת של אייפון היא דיל ברייקר בשבילי).

בכל מקרה, חיפוש קצר בגוגל מעלה שזו בעיה ידועה וגם מציע פתרונות.

חפש: swiftkey keyboard on ios switching while swiping

עוקב...

לפני 8 שעות, גולדן191 כתב:

יש לך אפשרות להקליט את עצמך ושזה יתרגם לטקסט, גיליתי לא מזמן, אחלה חלופה

זה לא תמיד מעשי לדבר.

זה גם לא תמיד יוצא קוהרנטי כמו לחשוב ולהקליד, אבל אז יש כלי Ai מובנים שמסדרים את התוכן (לא ניסיתי. בגדול אני לא עובד עם הכלים האלו, כי הם מנוונים את החשיבה...)

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הייתי עם המקלדת של גוגל אבל היו לה דברים מעצבנים משלה.

מה ששבר אותי סופית זה שהיא לא עבדה חלק עם אפל קארפליי. לא הצלחתי לשנות שפה לעברית, כשרציתי להכניס כתובת לווייז.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 26.11.2025 בשעה 07:39, falou כתב:

בכל מקרה, חיפוש קצר בגוגל מעלה שזו בעיה ידועה וגם מציע פתרונות.

חפש: swiftkey keyboard on ios switching while swiping

@falou יפה! THX

אז יש פתרון, הניסוח הנ"ל באמת מגיע לפורום רדיט שעלה על נקודה של חריגה בזיכרון בשימוש אחרי תקופה בשילוב הגבלות מצד אפל... וכדי לפתור את זה נדרש לעשות מחיקה והתקנה מחדש.

Reinstalling the app fixes the issue. This usually happens due to accumulated data from extended use. And since Apple has put memory limitations on 3rd party keyboards, hence the annoyance we get from time to time.

בוצע, עובד עם זה כבר יום שלם ללא בעיה.

מה שנקרא הדברים הקטנים שעושים לך את היום :)

• אהבתי 1
פורסם

ממה שקראתי הבעיה לא בטוח נפתרת לתמיד, אבל נחיה ונראה.

איך החוויה של שימוש ב-SwiftKey באייפון לעומת אנדרואיד?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 29.11.2025 בשעה 19:28, falou כתב:

איך החוויה של שימוש ב-SwiftKey באייפון לעומת אנדרואיד?

אף פעם לא היה לי אנדרואיד

ב-2007 קניתי את האייפון הראשון שלי ומאז לא ניסיתי משהו אחר....

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...