Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד בפני קניית רכב יד ראשונה פרטית (ברישיון) בן 3 ממגרש - כאשר הוצאתי דוח סליקה ראיתי שחסרה בו השנה הראשונה בשלמותה.

אני יודע שהרכב נסע בפועל לפי היסטורית טיפולים.

האם יש פה מה לחשוד לאיזו קומבינה של היסטוריה בעייתית?

או שניתן להניח שבעל הרכב "שכח" לבטח במקיף?

פורסם

האם ברישיון מופיע ״בעלויות קודמות״ אפס או אחד?

מה תאריך הרישוי הראשון ותאריך הבעלות? האם הם תואמים?

וכמובן, אפשר שהרכב לא היה מבוטח, או שהדו״ח שגוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעלים קודמים: 01

רישום מקורי: *ריק*

בעלים: סוחר רכב

תאריך רישוי: 02/02/23

תאריך הבעלות מתאים להעברת הרישום לסוחר.

פורסם

לא לגמרי הבנתי, אבל:

1. בעלויות קודמות 01 והרכב בידי סוחר - אכן הרכב מיד ראשונה, ספירת הבעלויות הקודמות עלתה מ-00 ל-01 כאשר הרכב נרשם על שם הסוחר.

2. רישום מקורי ריק - הרכב לא היה בליסינג או השכרה.

3. הרכב עדיין לא בן 3.

4. האם ה״סוחר״ הוא חברת ליסינג, טרייד אין יבואן או מגרש ״פרטי״? כי אם זה האחרון הייתי מודאג מזה שרכב צעיר הגיע לידי סוחר. אמנם יתכן שהבעלים הראשון לא רצה להתעסק עם המכירה והיה מוכן להפסיד הרבה כסף כדי שמישהו אחר ימכור, אבל לסוחרעי רכב מוניטין בעייתי, ולא רק בישראל.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 6.9.2025 בשעה 07:59, sperial כתב:

1. בעלויות קודמות 01 והרכב בידי סוחר - אכן הרכב מיד ראשונה, ספירת הבעלויות הקודמות עלתה מ-00 ל-01 כאשר הרכב נרשם על שם הסוחר.

טעות בידך. אם בעלויות קודמות 01 הרכב יד שניה בהעברה לסוחר מס' הבעלים הקודמים לא עולה. להלן דוגמא:

image.thumb.jpeg.30df0b204f2ae4e469571d4ad6bc69f0.jpeg

מידע ממשרד הרישוי לאותו רכב אחרי העברת הבעלות לסוחר - מס' הבעלים הקודמים נשאר 00:

6565.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם כך חוסר הבנה שלי ותודה על התיקון.

ואם כך פות״ש צריך לחזור להיסטוריה של הרכב לגבי הבעלות בשנתו הראשונה. 

פורסם

סטטוס הרכב מבוטל - האם הרכב הורד מהכביש?

אגב, חשיפת פרטי בעלים רשומים זה לא רעיון טוב ( פגיעה בפרטיות)  אלא אם אתה בעל הרכב

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

רכב על תו סוחר נחשב מבוטל (הרשיון מוקפא) הדוגמאות מפורסמות באינטרנט באתר ציבורי ע"י הסוחר שפרטיו בדוגמא.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

טעות בידך. אם בעלויות קודמות 01 הרכב יד שניה בהעברה לסוחר מס' הבעלים הקודמים לא עולה. להלן דוגמא:

6565.jpg

מידע ממשרד הרישוי לאותו רכב אחרי העברת הבעלות לסוחר - מס' הבעלים הקודמים נשאר 00:

6565.jpg

אתה בטוח?

מהיכרותי, ברישיון הרכב ע"ש הסוחר הוא יעלה יד וירשם שהוא יד 01, עם הערת סוחר רכב (שלא מופיעה בדוגמה שהבאת).

כך משני מקרים שאני מכיר, וכך גם במקרה הזה.

פורסם

אין את רישיון הרכב על שם הסוחר אבל בנתוני משרד אפשר לראות שגם אחרי שהרכב בבעלותו מס' בעלים קודמים נשאר 00.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 17 דקות, Ziv כתב:

אתה בטוח?

מהיכרותי, ברישיון הרכב ע"ש הסוחר הוא יעלה יד וירשם שהוא יד 01, עם הערת סוחר רכב (שלא מופיעה בדוגמה שהבאת).

כך משני מקרים שאני מכיר, וכך גם במקרה הזה.

דבר ידוע פשוט וברור, סוחר לא מעלה יד.

לדוגמא הרכב שלי שימש כמונית במקור והפך לפרטי לאחר תשלום מכס של בעל המונית, מכר אותו לסוחר ואני קניתי את הרכב כעת כתוב ברישיון "בעלים קודמים 01" ז"א אני היד השניה.

פורסם

ממה שלמדתי כאן בשרשורים קודמים היד עולה כאשר הרכב עובר מהבעלים לסוחר ולא משתנה כאשר הרכב עובר מהסוחר לבעלים החדש. התיעוד שהעלה @zvit מראה משהו שונה. או שיש איזו טעות בצילום המסך מאתר משרד הרישוי.

פורסם

הבוקר לא התעצלתי והתקשרתי לחבר טוב ושכן שהוא בין השאר גם סוחר רכב.

שורה תחתונה - @sperial צודק. לרכב יד ראשונה שעבר לסוחר יופיע ברישיון בעלים קודמים 01 ומס' הבעלים ישאר 01 עם ההעברה לרוכש. 

• אהבתי 3

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...