Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש רכב 7 מקומות 

התחברתי לצ׳רי טיגו 8 בגלל רמת האבזור וחסכון בדלק אבל חושש בגלל שזה סיני.

שמתי לב גם לגאקו 8 החדש שהולך לצאת ונראה גם מעניין.

לעומת זאת מיצובישי אמין יותר אבל לא חסכוני בכלל.

תקציב 210k

חשוב בטיחותי ואמין

אני נוטה להישאר עם הרכב לפחות 6-7 שנים לכן חשוב .

אשמח לקבל המלצות 

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אאוטלנדר זה רכב של חברה ידועה ומותג ידוע, גם לאחר כל החידושים והרענונים ומתיחות הפנים.

גא'קו וצ'רי זה חתול בשק מבחינות מסויימות. לקחת הימור בסכומים האלה זה לא מעשה חכם. גם שוק עתידי של יד2 לרכבים האלה לוטה בערפל.  

אני באופן אישי לא אוהב להיות שפן ניסיונות, ובשביל חסכון בדלק זה לא שווה את זה בכלל. אם בא לך על איבזור אז לא נראה לי שחסר משהו באאוטלנדר, חוץ ממסאג' בגב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

מנסיון אישי עם צרי, 

שכרנו אותו ליום, והתבאסתי מהכל חוץ מהאבזור: 

המתלים על הפנים , המסך נתקע על הרקע שלו כל הנסיעה בלי שום אפשרות לתפעל כל מה שלא מצריך מסך,

וגם הוא זללן בדלק (לא ההיברידי), ראיתי גם מקרה שהתא מטען החשמלי לא נסגר והיה צריך לסגור אותו בכוח.

פורסם
לפני 13 דקות, מחכה כתב:

המסך נתקע על הרקע שלו כל הנסיעה בלי שום אפשרות לתפעל כל מה שלא מצריך מסך,

אחת הבעיות של הרכבים הסיניים היא תפעול דברים דרך המסך. מאוד מסורבל, ובלתי אפשרי במהלך נהיגה. אין תחליף למקשים פיזיים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
לפני 12 שעות, outlander כתב:

אחת הבעיות של הרכבים הסיניים היא תפעול דברים דרך המסך. מאוד מסורבל, ובלתי אפשרי במהלך נהיגה. אין תחליף למקשים פיזיים.

בטסלה זה עובד מצוין דווקא

חושב שאוטלנדר והאמינות מנצחות

צרי עם הרבה בעיות בעיקר כי זה סיני זול 

שם נמכר בגרושים ופה זה רכב יוקרה 200 אלף

פורסם (נערך)

לא מכיר צ'רי, מכיר היטיב אאוטלנדר חוץ מצריכת דלק גבוהה בממוצע 8 לי' ל-100 ק"מ משולב 40 מחוץ לעיר 60 בתוך העיר

(בדקתי את זה כמה פעמים) כל השאר רכב נפלא בלי שום בעיות בכלל!! ( התחלות נסיעה שלו קצת איטיות לא נורא, כל סינית עוקפת אותך בלי מאמץ) חשוב לציין שתי תקלות סדרתיות בשנים 2018-2020 חיישן מפלס נוזל שמשות 2. חיישן בקרת סטייה מנתיב, שליטה אוטמטית באורות גבוהים, והתנגשות. תוכל לקרוא על זה כאן בפורום.

עריכה אחרונה על ידי פינקו

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...